Fazoloidní Příběhy

Neklikej na tento článek

Zní to jako prachsprostý clickbait, ale tento článek skrývá něco víc. Skrývá příběh. Příběh jedné holky. Můj příběh.

Když už jsem cítila, že nespatřím světlo světa, chtěla jsem to někomu říct, ale, už to nestihnu. Vezmu si ho s sebou. Jedno velké...

Zvoní budík. Víčka se rozevírají. Rty se šklebí. Schody vržou pod matkou a lžička v hrnku od čaje cinká o jeho stěny. Na kalendáři se na mě usmívá nápis "pondělí" a má hlava bolí. Nemohu dnes do školy. Matka schválí.

Uléhám zpět ke spánku. Nejde to a po půl hodině blouznění se zvedám. Nohy se klepajíc, hlava bolejíc jdu dolů. Otec hledíc na mě signál dá. Nechoď dolů, pojď si hrát. Divný to "monolog", ale usedajíc do židle v kuchyni, mám pocit, že to není od věci. Vstávám hrnek držíc jdu po rozvrzaných schodech zpět do pokoje.

V pokoji slyšíc matčina milence opodál se snažím zabavit. S pochopením marnosti zavírajíc dveře se posazuji do židle. Hledíc na rozzářený monitor počítače, si uvědomuji lidskou odvahu. Anonymní přístup, procházejíc bránou internetu.

Píšu na sociální síť zatímco utíkajíc času si nevšímám. S pocitem, že jsem všude inkognito se rozepisuji v diskuzích a nebojíc se nic, nejdu pro nic daleko. Svět vůkol běží a já sedíc na židli, ve svém pokoji hledíc na obrazovku si času nevšímám. Prsty už bolí, ale můj chtíč je větší, než bolest. Na hlavu zapomějíc a bolavé oči hledíc sedím.

Najednou ze světla je tma. Cítím, necítím. Umírám. Tak mladá. Tak stará. ,,Teď ne!" už je pozdě. Musím to někomu říct. Ne, už to nestihnu. Vezmu si ho s sebou.


Jedno velké tajemství...               




Jak se vám to líbilo? Je to něco úplně jiného, než normálně. Je v tom zakopaný skrytý smysl. Našli jste ho? Je to dost možná jen slátanina, ale mně je to v podsatatě jedno. Už chystám i novou povídku. Ano, trochu si protiřečím viz."povídka o rozbitém kastrůlku aneb krátké info" , ale snažím se a očividně mi to "jde". (pomatené úvody/závěry jako vždy)

Komentáře

Veva3

Nechci kritizovat, ale... Jestli chceš psát přechodníky, nauč se je. Ve všech není koncovka -ouc nebo -íc. I tyto dvě si pleteš. smajl

Veva3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Veva3: Děkuju za radu. Jak už jsem někde říkala, já si články opravuji s odstupem času, až se naučím něco nového. Přechodníky nadále používat nehodlám, tohle byl více méně článek z nudy, o ničem.
Přeji hezký zbytek dne.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Vytvořila jsi ďábelský článek, protože snad jediné co mi v češtině dělá problémy při čtení jsou přechodníkysmajl Takže jsem to četla osmkrát a pak jsem usoudila že to asi do hlavy nepoberusmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

nelinka 222VIP(Svěřování se,rady a zábav...)

nooooo co na to říct proč je tam. napsané neklikej na tento článek.
ten článek nooo nevím proč ti nikdo nedal plus. protože se to asi nelibí
bych řekla. nooo tak já ani nevím jestli ti dám plus. já mám alespon ve
článku nějaké videa a obrázky.

nelinka 222To se mi líbí -3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.