Evelin

TIPY na dárky

Ahoj vítám vás po delší době, zas u nového článku a dnes to budou tipy na dárky. Vánoce se blíží a já už třeba mám skoro vše nakoupené a zabalené, ale lidé kolem mě dárky ještě nemají a ani neví co koupit tak jsem se rozhodla že o tom napíšu článek. 

Tak hop na to :


SESTRA já mám jednu starší sestru. tady jde hlavně o to co má sestra ráda, jestli oblečení módu kosmetiku a tak.

Ta moje má ráda kosmetiku tak že bych jí koupila řasenku, lak na nehty, voňavku, make-up a další.

Doporučuji koupit více druhů kosmetiky a udělat balíček třeba kleštičky na řasy, řasenku, odličovací vodu atd.

A takovéhle balíčky můžeme udělat s čímkoli třeba: hrníček (koupený nebo namalovaný fixami na porcelán) plus nějaký dobrý vánoční čaj či horkou čokoládu kterou vyrobíte tak že na vodní lázni rozehřejete čokoládu na vaření tu nalijete do kalíšku a přidáte dřevěnou špachtličku a necháte zatvrdnout.


Nebo pokud víte že vaše sestra má ráda šperky a jiné cetky tak ji můžete nějaké koupit nebo koupit organyzér na šperky. To samé můžete koupit mamce. 


Svíčky- svíčky má podle mě ráda každá holka. Svíčkou nikdy nic nezkazíte. Já bych své sestře vybírala vůni Vánoční, tak že skořice jablko, perníkovou ale samozřejmě je to zase o tom co má vaše sestra ráda.

Dekorace do pokoje- já sama mám ráda dostávání dekorací jako např. velké rámečky, světýlka, těžítka atd. Já bych vám doporučila zajít třeba do pepca, kiku nebo jysku zde najdete spoustu dekorací a za dobré ceny.

Nebo pokud má vaše sestra ráda módu tak, bych ji zakoupila kartičku do jejího oblíbeného obchodu, aby si vybrala něco sama. Nebo rovnou nějaký pěkný kousek do jejího šatníku zakopit sám.

Pokud jste mladší a nemáte tolik peněz tak můžete sestře vyrobit nějaký pěkný dárek, doporučuji se podívat na YT na Vánoční videa. Třeba na Pavlinnu 17 nebo laTerezatelier.

A tohle všechno můžete pořídit i mamce, kamarádce, babičce,

Celkově je to hodně o tom co vaši sestru zajímá a co jí baví. Podle toho se také dárek vybírá.


BRATR- já mám 3 bratry (všichni starší) takže to je někdy fakt dřina vybrat dárek.

Pokud je váš bratr dospělí a třeba se nově stěhuje do nového bytu tak bych koupila nějaké pomůcky do domácnosti třeba: ručníky, polštáře, deku, nádobí, dekoraci atd.

pokud váš bratr je v pubertě tak bych mu koupila nějakou hru na pc.

Jestli rád čte, tak nějakou knihu.

nebo mu kupte příslušenství k elektronice, nový kabel, sluchátka, powerbanku, obal na mobil atd,


Tady zase platí to co u sestry. Vybírejte podle toho co má rád.

Dám vám nějakou radu. Poslouchejte o čem vaši obdarovaní mluví, co se jim líbí, co by si přáli a kupte jim to, ale hlavně se neptejte na rovinu, pak by to totiž nebylo překvapení. A to fakt nechceme.


To bude pro dnešek vše. příště bude další díl a to budou rodiče.

Sice to bylo trochu kratší, ale to snad nevadí. A taky doufám že ještě vydám nějaké články z Vánoční tematiku.



Ps. chtěla jsem se zeptat jestli by jste chtěli článek o tom co jsem dostala na narozeniny :D a to už je opravdu vše tak se mějte :)


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.