Evelin

Krátká creepypasta

Teď tu pro vás mám dvě kráčí creepypasty tak snad vás zaujmou stejně jako mě :D


Útěk z vězení

Tento příběh je o ženě, která příjde na dokonalý plán útěku z vězení... nebo snad ne?

Pobyt ve vězení se pro ni stal nesnesitelný, proto se mladá žena rozhodla pokusit o útěk. K naplnění jejího cíle ale potřebovala někoho dalšího.

Trestankyně se ke svému štěstí spřátelila s jedním z ošetřovatelů. Jeho práce zahrnovala i pohřbívání mrtvých vězňů za zdmi věznice. Pokaždé když někdo zemřel, rozezněl se zvon, který byl slyšet po celém nápravném zařízení. Ošetřovatel potom vloží tělo do bedny a poté vyplní papíry. Nakonec k bedně přibije víko a nechá jí převézt na hřbitov, kde jí zakope.

Žena tento proces znala, a proto se rozhodla svého důvěřivého známého využít ve svém plánu. Rozhodla se při nejbližší příležitosti odplížit do vězeňské márnice. Zatímco by ošetřovatel vyplňoval papíry, vlezla by si do rakve a počkala, až jí převeze a zakope.

V bedně by mělo být dostatek vzduchu, aby vydržela do doby, než se pro ni vrátí a vykope.

Ošetřovatel zprvu její plán odmítal, ale vzhledem k tomu že měl pro trestankyni slabost, nakonec souhlasil. Trvalo několik týdnů, než někdo zemřel.

Jednu noc probudilo ženu zvonění, bylo to znamení smrti ale zároveň jejího útěku. Vypáčila zámek, a pomalu se vydala směrem k márnici. Byla nervózní a několikrát měla na mále, nakonec se jí ale podařilo do cíle dostat.

Otevřela dveře do temné místnosti, kde byla připravena bedna. Ve tmě a v tichosti si do připravené rakve s tělem vlezla, a zavřela. Nezbývalo než jen čekat na ošetřovatele, až se vrátí a přibije víko k rakvi.

Netrvalo to dlouho a uslyšela kroky následováním úderů kladiva do hřebíků v rakvi. Bylo to pro ni nepříjemné, nicméně si uvědomovala, že každý přibitý hřebík je jen další krok ke svobodě.

Rakev byla poté naložena na vůz a převezena na hřbitov. Žena cítila, že je rakev pokládána do vykopaného hrobu. Když rakev dorazila na dno, musela si zakrýt ústa, jak zalekla. Po chvilce uslyšela padání hlíny na víko rakve. Po několika minutách absolutního ticha, se začala sama pro sebe v tichosti smát.

Začala být zvědavá, kdo je vlastně ten trestanec, díky kterému měla možnost uniknout a tak zapálila sirku. Ke svému zděšení zjistila, že leží na mrtvém ošetřovateli…

Hrobka
Příběh o chlapci, a jeho letní brigádě na hřbitově.

Chlapec příjal letní brigádu na hřbitově. Nešlo o to, že by tu práci chtěl nebo potřeboval, ale jeho otec mu jí dohodl přes svého známého, takže neměl moc na výběr.

Hřbitov byl dost děsivý, ani po týdnu si nemohl na novou práci zvyknout. Z občasného zahlédnutí mrtvol měl noční můry, koneckonců se takovéto věci nevidí každý den. Naštěstí pro něj, jeho práce nesouvisela přímo s mrtvými. Jeho úkolem bylo kopání hrobů, zametání a sekání trávy. Manipulací s těly se zabýval pouze jeho nadřízený, hrobař.

Nejděsivější byly krypty. V těchto rodinných hrobkách bylo mnoho rakví, z nichž byla každý zesnulý člen dané rodiny. Když si chlapec uvědomil, že chodí mezi chodbami zaplněnémi těly, ovládla ho pokaždé hrůza.

Chlapec si sice po čase začal zvykat, to ovšem netušil, co ho teprve čeká.

Jednoho večera, kdy zametal v hrobce, zabouchl poryv větru dveře. Ihned si uvědomil, že se jeho nejhorší noční můra stala skutečností. Byl uvězněn v kryptě plné mrtvých těl, a nebyl tu nikdo, kdo by mu pomohl.

Křičel a bušil na dveře, nebylo to ale k ničemu. Dům hrobníka byl příliš daleko a nikdo blíže nebyl. Po několika hodinách, si zoufalý chlapec uvědomil, že je v tom sám. Začal se pokoušet dostat ven svépomocí.

Nad vchodem do hrobky bylo malé okénko. Naneštěstí bylo příliš vysoko, na to aby na něj dosáhl. Rozhlédl se kolem sebe a řekl si, že by mohl použít jednu z rakví. Pokud by se mu podařilo je poskládat, mohl by vytvořit improvizované schodiště.

Poté co vytvořil improvizované schodiště, pokusil se na něm opatrně vylézt ven. V momentě kdy stál na poslední rakvi, ale jeho noha prorazila ztrouchnivělé víko.

Jeho nohu ovládla bodavá bolest. Představil si, jak v ní má zabodnuté třísky a hřebíky. Cítil, jak ztrácí kontrolu, a že každou chvílí z naskládaných rakví spadne. Naštěstí se zachytil za okenní rám, a udržel se. Počáteční šok opadl, a začal cítit, jak mu z nohy začala proudit krev. Přes ohromnou bolest, která ho nyní ovládla, se pokusil osvobodit ze sevření rakve. Když se s vypětím všem sil vytáhl k oknu, rakve se pod ním sesypaly.

Nakonec se mu podařilo dostat ven, a vydal se směrem k domu hrobníka. Ten zaslechl chlapcovo naříkání a otevřel dveře, před kterými mladý nebožák ležel. Hned si všiml, že si chlapec svírá krvácející nohu, a tak ho ihned zavezl do nemocnice.

V nemocnici mu lékař ránu očistil a prohlédl.

„Jak se ti to stalo mladíku?“ Zeptal se lékař.

„Pořezal jsem se o hřebíky a kusy dřeva.“ Odpověděl mladík.

„Ale tyhle rány nejsou od pořezání.“ Řekl lékař. “ To jsou stopy po kousnutí…“

 

Jaké byli, mi můžete dát vědět do komentářů :) Díky 

Komentáře

Evibe(Poradna pro holky)

super chivava: Díky, ale já jsem je nevymýšlela našla jsem je na internetu a velmi mě zaujali smajl Tak jsem je chtěla rozšířit dál, pro lidi co je stejně jako mě baví tyto historky číst

EvibeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.