BlogPeris

Zuby za úsměvem (Serie 2.) (4) (FanArt)

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Zdravím .)

Páni, tuhle sérii jsem nepsala slušně dlouho. Vypadla jsem z děje XD

Okokokok pořád nevím co se tam má stát XD Já na to ale přijdu! jde se na to!! 

Po týdnu mají celou budovu pročesanou. Nic tam nenašli. Takže animatronici dostali můj vzkaz. 

,,Amy je mi to líto, ale z testu jsi dostala za pět. Vůbec nic jsi tam nenapsala! jak je to možné?!" vztekal se nade mnou učitel zeměpisu. Mával mi před nosem testem. Zeměpis mě dávno přestal zajímat. Nejdříve ke mě učitelé byli kvůli tomu ,,únosu" hodní, ale teď se zase vše vrací do starých kolejí. 

Chci se potkat s Foxym, a Mangle, ale bojím se, že jsem z nich jen Nightmare. Jenže proč by Foxy někoho zabíjel? A hlavně KOHO? Mangle by také nikoho nezabila. Ale Freddyho možná přinutil. Viděla jsem mu ale vždy na očích, že to nechce. Nechce zabíjet stejně jako Foxy. A taky by mě zajímalo koho zabila Chica a Bonnie.  Byla jsem tak zamyšlená, že jsem učitele absolutně nevnímala. 

A jemu to očividně vadilo. 

,,Zanedbáváš školu! Chápu že jsi byla unesena, ale to bylo před několika týdny! Normální žák by se za chvíli vzpamatovala bral by studium vážně! Ale ty to bereš jen jako výmluvu aby ses nemusela učit! Ještě jednu se stane něco podobného a propadneš ze zeměpisu! A postarám se o to, aby tě vyloučili!!!" učitel na mě ječel, a prskal přitom na mě sliny. Jedna mi přistála na obličeji. Utřela jsem si ji rukávem a dál uvažovala o zabíjení. 

,,Slyšíš? Nechám tě vyloučit ty mrňavá potvoro!" tahle jeho slova mě probudila. On se mě odvážil označit ,,mrňavou potvorou"? Vrchol! zachvátil mě vztek. Zavrčela jsem na něj. To zavrčení se mi samo od sebe vydralo z hrdla. 

Moji spolužáci zvedli hlavy. Věděli, že se něco stane. taky jim neušla ta mrňavá potvora. ani to vrčení. 

,,Jak jsi mě to nazval ty.....?" vyštěkla jsem na učitele, jako by to byl nějaký pobuda co mě otravuje. Naštěstí jsem se zarazila dřív, než jsem stihla říct nějakou šťavnatou nadávku. ,,Cos chtěla říct?" řekl učitel sladce. ,,Já si radši od tebe vezmu žákovku ano?"

,,Umři" řekla jsem prostě. Učitele to rozdráždilo. ,,Drž hubu!" zařval na mě. ,,Neříkej mi co mám dělat!" vyprskla jsem. Vykání jde stranou. Chci se bít, chci mu ukázat zač je toho loket. Chci mu vyrvat srdce z hrudi. Chci......

Moment? Vyrvat srdce z hrudi? 

,,Tímto propadáváš ze zeměpisu, napíšu ti poznámku a alou do ředitelny!" řekl učitel vítězoslavně. 

To neměl dělat.

Vyskočila jsem z lavice.  Postavila jsem se před něj, podívala jsem se mu do očí, a pak jsem mu vrazila ruku do břicha!!!

Učitel se zachroptěním spadl na zem. Spolužáci vyjekli. Já také. Pak propukla panika. nevěděla jsem co dělat, tak jsem si hodila batoh na záda a vyběhla ze školy. Věděla jsem kam mám jít. Do Freddys Feazbears Pizza. 

Za Foxym. Za Mangle. 


O pár minut později stojím před pizzerií a zrychleně dýchám. Když se dostatečně uklidním, tak vejdu dovnitř. Chvíli tápu chodbou, zanechávám za sebou krvavé otisky. Na rukách mám totiž krev. Krev učitele!

* * *

Ihned poznám že tu někdo je. Někdo k nám zavítal. Možná je to Amy? Ne. Ta se sem nikdy nevrátí. Ale my ji potřebujeme. já ji potřebuju. po těch pár dnů mi byla dobrou kamarádkou. Ale určitě to nebude ona. 

Nesmím si dělat plané naděje. Kde je sakra Mangle? 

,,Mangle, kde jsi?" zavolám. Po chvíli se spustí ze stropu. ,,Ano Foxy?" řekne. ,,Kde jsi byla?" zeptám se. ,,Sledovala jsem ty dva šašky. Šli do domu, můžu je sledovat?" oznámí mi. ,,Běž" zabručím.

Mangle se obětovala. zabila člověka, takže teď může Bonniehoa Chicu sledovat a kazit jim plány. Je to smutné, ale udělala to z vlastní vůle. Ovládá se narozdíl od toho pošahaného králíka a retardované slepice. 

* * * 

Uvidím ji před sebou. Tu holku kterou jsem měl zabít. Sedí tu u stěny a pláče. Jaký by byl asi vstup do světa Nightmare? Ne na to nesmím myslet. 

Pohledem zabloudím k jejím zakrváceným rukám. Co proboha provedla?

Doufám že se líbilo. omlouvám se za tu délku, nemohla jsem si pomoct. Sorry jestli je to blbost XD

Nezapomeňte se usmívat!

Peris

Komentáře

toralei8

Dáááál!!!!!!!!! Ještěže to co ta holka nemusím dělat učitelkám ve škole protože ty sou na mně hodnýsmajl

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.