BlogPeris

Zuby za úsměvem (Serie 2.) (5) (FanArt)

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Zdravííím! Mám tu pro vás další díl mé série Zuby za úsměvem ^.^

OK, vezmeme to popořádku.

Přede mnou sedí holka. Ta holka má ruce od krve. A já ji mám zabít? 

Cože?

Odhodlám se, přistoupím k ní blíž. Poklepu jí na rameno. Ona se na mě podívá, s očima zrudlýma od pláče. Pak ty oči vytřeští, chce utéct, ale nohy jí neslouží. ,,Ahoj" řeknu ostýchavě. ,,Jsem Freddy. A ty?" ó můj bože to je tak trapné. ,,Já.Jsem.Amy" slova ze sebe vyráží. ,,Co tu děláš? Můžu?" řeknu a posadím se, když na mě kývne. ,,No... řekněmě.... že......já.... no to je těžké říct" zakoktává se. 

,,no tak, mě to můžeš povědět" vybídnu ji vlídně. Ona se na mě zašklebí, vyhrne si nohavici a ukáže mi jizvu, která se jí táhne od kotníku, téměř ke kolenu. ,,Nepamatuješ, jak jsi mě chtěl sníst?" optá se, a nepřestává se šklebit. ,,No promiň no. Ale já jsem chytrý. Někoho jsi zabila co?" řeknu posmutněle. Další ztracená duše. 

,,No... máš pravdu" připustí. 

Když už je ztracená existence, tak pořádná, vím co jí pomůže. ,,To je mi líto. Rodič, kamarádka, nebo někdo jiný?" ,,Učitel" ,,Učitel, to musí být hrozné. pak jsou z toho prý strašné papíry" uznám. ,,Ale vím co ti pomůže. Teda vlastně kdo ti pomůže" řeknu. Ona se na mě podívá. Nechce se mi ji do toho tahat, ale co můžu udělat? Už zabila člověka. Tak to je jedno. A navíc může pomoct Foxymu a Mangle. ,,Pojď za mnou!" řeknu jí a opatrně ji vezmu za ruku. Nejdřív sebou cukne, ale pak se nechá vést.

Naše cesta končí u dveří. Opatrně je pootevřu. Dle mého očekávání. Sedí tam spoutaná fialová osoba. Puple Guy. Náš vrah. Ten šmejd. Nedokážu uvěřit že ji sem fakt vedu. 

,,Zabila člověka" řeknu ochraptěle a Purple Guy zvedne hlavu. Pak udělá jasný posunek, jestli ji má zabít. Smutně přikývnu, 

,,Kdo to je?" vytrhne mne z myšlenek Amy. ,,Ten kdo ti pomůže" řeknu stručně. Pustím její ruku, sáhnu do výklenku ve zdi. Vytáhnu klíč a přejdu k mému vrahovi, Osvobodím mu ruce. ,,Počkej tady, jdu pro animatronika. " zašklebí se. Já mu smutně oplatím úsměv. ,,Pro cože to jde?" zeptá se mě Amy. ,,Neptej se porád!" řeknu trochu podrážděně. Amy hned zmlkne. A mlčí do té doby, než Purple Guy nepřinese robota. Strnu.

Je to nádherný animatronik. 

Černá kočka. S fialovýma očima, fialovým motýlkem a krásným, dlouhým ocasem. 

,,Tam měla původně skončit Melanie, ale rozmyslel jsem si to" řekne muž ve fialovém, když si všimne, jak moc si kostým prohlížím. ,,Nádhera" zachrčím. 

,,dobře holko" promluví znovu. Amy se na něj podívá. ,,Odteď se jmenuješ Meow Silhouette. Na to nezapomeň když půjdeš na věčnost" zašklebí se. Amy se na něj podívá s otázkou jasně vepsanou v obličeji.  

,,Amy, Foxy by byl nejspíš pyšný." řeknu přidušeným hlasem. ,,Cože?" řekne. Ale to už k ní přiběhne zezadu Purple Guy a nešetrně jí vrazí nůž do hrudníku. ,,Co to?" zachrčí ještě a pak padne k zemi, zbrocená krví. ,,Freddy,Foxy, měla jsem ho ráda...." zmatkuje v řeči ,,Byl dobrý kámoš a Mangle taky"

,,Jistě" uklidňuji ji. ,,Ještě se s nimi potkáš" oznámil jí Purple Guy. 

Pak, když Amy naposledy vydechne, nacpe Purple Guy její tělo do toho přenádherného animatronika. Aspoň bude mít Amy hezké tělo. 

,,Tak, a teď počkáme tak týden, a její duše by se měla přenést" řekne Purple Guy, utírajíc si ruce od krve. 

Amy znovu povstane. Říkám si v duchu. ,,Nyní tě svážu" řeknu stroze, natáhnu se pro pouta. Purple Guy mi poslušně nastaví ruce. Uvězním znovu jeho ruce v tom kovu. Klíč strčím do výklenku. ,,Kam mám dát Amyino tělo?" zeptám se ještě. ,,Dej ho třeba do místnosti 87." řekne jen. Pak popadnu animatronika a zavřu dveře. A rychlým krokem jdu do úklidové místnosti. 

Nesmí mě vidět Foxy!

Když tam dorazím, šetrně položím robota s lidskou mrtvolou uvnitř, na zem. Pak znovu zavřu dveře. A nechám osud dělat své...

snad se líbilo ;)

nezapomeňte se usmívat!

Peris

Komentáře

michaela0001(We love FNAF)

Asi si tě najdu, Peris!!! Skoro měsíc čekám na tohle, pak jdeme s rodinou do divadla, já si na poslední chvíli zkontroluju účet, a vidím, že si to zrovna vydalasmajlsmajlA zrovna nejlepší díl!!smajl Mimochodem, je to zvláštní, ale můj dnešní příběh skončí skoro stejně! NÁHODA? ILUMINATION!!smajlsmajl

michaela0001To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.