BlogPeris

Life update: Peris

Zdravím všichni!

Vůbec si nejsem jistá, jestli si mne tady ještě někdo pamatuje. Pokud ano, tak mi dovolte vám poděkovat že jste to se mnou vydrželi, že jste četli mé články a chci vám popřát vše nejlepší do života. 

Mnoho věcí se změnilo. Naposledy jsem byla plně aktivní když jsem byla tak v 5. třídě. Psávala jsem neohrabané krátké články (které kupodivu měly docela úspěch), bavila jsem se s hodně lidmi, byla jsem v hodně skupinách a celkově jsem tady byla pořád. 

Od té doby jsem se sem zašla podívat tak jednou do půl roka. Lámalo mi srdce když jsem viděla, kolik pro mě důležitých lidí z této stránky odchází. A už se většinou nevrátí. Toto místo mne naplňuje tak neskutečnou nostalgií. Když jsem ještě milovala FNAF, anime a měla jsem tu hodně přátel. Chci ještě naposledy poděkovat všem.

A jak je to se mnou nyní? S některými věcmi to šlo z kopce. S některými do kopce.

Dovolte mi, abych se představila. Má přezdívka je Peris. Mé jméno je Míša, je mi 16 let, jsem na střední. Mým koníčkem i nadále zůstalo čtení a kreslení. Už nepíšu příběhy, i když v budoucnu bych určitě chtěla zkusit napsat knížku. Ráda poslouchám BTS (nevím jestli to vůbec někoho překvapuje xd )

Ještě jednou vám všem chci poděkovat. Provázeli jste mne jedním z mých nejlepších období v životě. 

Nezapomeňte se usmívat! 

S láskou

Peris

Komentáře

toralei8

Ahojky, po dlouhé doběsmajl Já si tě ještě pamatuju, byly jsme celkem dobrý kámošky xdd
Každopádně super že jsi sem ještě zašla a dala jsi update, aspoň vím, že ještě žiješsmajl Posílám lots of love a finger heartssmajl < 33

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

toralei8

Peris: Haha, dekuji^^ Jsem se chtela zeptat, jestli nemas treba jeste nejake jine normalni socialni site, rada bych s tebou jeste nekdy pokecalasmajl (Teda pokud by ti to nevadilo uwu)

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.