WorldCraft
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Cyclomaniacs Epic
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Space Wolves Byte
Hra - Space Wolves Byte
Video se načítá
Hair Studio
Hra - Hair Studio
Video se načítá
Mummy Mojo
Hra - Mummy Mojo
Video se načítá
My new room christmas edition
Hra - My new room christmas edition
Video se načítá
Horse Eventing 2
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Moje oblíbené aplikace

Ahoj, vítám vás u dalšího článku. V tomto článku se budu věnovat aplikacím, které ráda používám. Berte to pouze jako inspiraci. Určitě mi také v komentářích napiště jaké aplikace rádi používáte vy, ať mám taky nějakou inspiraci :33.

Telefon mám s operačním systémem Android, takže je možné, že v jiném operačním systému to bude jinak.

Avast Mobile- Antivir a ochrana mobilu

Tato aplikace je jen jako typ na antivirák, který používám já. Ovládání je jednoduché a zvládne to i kokos jako já.


Pou

Tuhle aplikaci všichni určitě znají. Staráte se o "trojúhelník se zaoblenými hranami". Když se nudím, tak je to poměrně sranda. Moc se mi líbí šíroký sortiment jídla, pití, oblečení a atd.

Bakaláři

Tahkle aplikace je jen pro ty, které mají známky i na internetu na bakalářích. Nevím vůbec kolik procent škol to používá, ale naše škola ano. V aplikace vidíte známky (také vám chodí uporoznění, když přijde nová známka), suplování, plán akcí, rozvrh a atd. Přihlášení je jako na PC.


Milion Wallpaper HD (1000000 Tapety HD)

Tato aplikace obsahu spoustu kvalitních obrázků v kategoriích:3D and Abstract, aircraft, animal, babies, building, christmas, female, food, love, male, music, nature, religion(náboženské motivy, space, quote(mota), weapon(válečná tématika). Mě nejvíce zaujaly nature obrázky, které jsou fakt super.  Další věc je, jestli není zbytečné kvůli pozadí stahovat appku.

Nechtěli byste tohle místo navštívit? No, i když je to možná dobarvené.

Koi Free

Tady úplně nevím, co všechno tahle aplikace umí, ale já jí používám na pozadí (ráda pozadí měním). Pozadí vypadá díky tomu tak vyjímečně, protože se hýbe.

Pokud byste věděli něco jiného k této aplikaci, tak mi napište.

Hipster Wallpaper

Tato aplikace je opět obsahuje obrázky na pozadí. Je si možné stáhnout různé varianty, mně se ale tyhle hipster líbily nejvíc.
Takhle nějak vypadají hipster wallpaper:











Offline slovníky

Určitě užitečná věc, navíc není potřeba WIFI připojení. V telefonu mám anglicko-český a německo-český. Není to na principu google překladače, ale klasického slovníku.


Emoji Keyboard Pro Kika

Aplikace, díky které máte možnost posílat hodně smajlíků a přes ní vybrat nějakou hezkou klávesnici, kterou musíte stáhnout v obchodě. Já mám Cosmos Emoji Keyboard. Kaleidoo

Aplikace na vytváření obrázků (mandal). Je to podobné weavesilk, akorát není potřeba WIFI. Když se nudím (třeba v autě, autobuse, když čekám na odpoledku) tak si ráda kreslím.


Teď jsem se rozčilovala, že mi vyletěli sluchátka z telefonu.

Shazam

Také určitě znáte....Pokud hraje v rádiu nějaká písnička, tak vám ji najde. Pak je riziko, že si ji budete pořád pouštět dokola.


Flashlight

Klasická baterka. Nevím co dodat. Jedině, že se hodí, pokud bydlíte (jako já) v domě, kde skoro pořád nic nesvítí.

CocoPPA

Tahle aplikace je podle mě nejlepší! Můžete si vybrat různé ikonky pro různé aplikace a další. Potřebujete internet. Aplikaci jsem si včera stáhla a mám tím vyzdobený celý telefon. Také jsem si upravila složku Google, která již byla z výroby a asi hodinu jsem řešila, jak poskládané ikonky budou nejlepší.Jak píše Anka B.: Jsem kokosoidní perfekcionalista.


Právě takhle kokosoidně může váš telefon vypadat.

Tady můj článek končí, doufám, že jste neumřeli nudou a nezapomeňte mi napsat do komentářů jaké jsou vaše oblíbené aplikace.

Díky a ahoj.



Komentáře

micinka41VIP

má nejoblíbenější aplikace je the simpson tapped out
doporučuju stáhnousmajlsmajl

a nově ráda hraju sportušku

micinka41To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.