Blog o všem možném

Nail art, inspirace a fotky

*poslední článek vyšel 28.5*

Řekněme si, že full time job bych z toho mít nemohla. Ale komu to vadí, že?

Ahoj!

Vítám vás na mém blogu a přeji vám krásný letní den (venku je v této chvíli sotva 20 stupňů, takže krásný letní den, v den kdy po stopadesáté edituji článek je již 28 stupňů). Na začátek by bylo vhodné vysvětlit o co se vlastně bude jednat, abyste věděli, jestli máme zmáčknout ten křížek teď nebo až zachvilku.

Jak asi víte (a pokud to nevíte, tak se to dozvíte) mým koníčkem jsou nehty. Já jsem několikrát psala, že tento článek udělám a teď je tu! Chtěla bych vám tedy ukázat, co jsem vytvořila za kreace. Proč fotky a inspirace? Protože zde budou fotky a možná něco zkusíte (silně pochybuji), takže to bude inspirace. Já si totiž myslím, že vše co dělám na nehtech je opravdu jednoduché - i když pokud ty nehty "nepatláte" pořád skoro dva roky, tak může být trošku problém.

A ano, slyšeli jste dobře. Já a fotky. Já si poslední dobou všechny mé kreace fotím, abych měla památku. Zní to divně, ale já si pamatuji, jaké nehty jsem kde měla, kdy se mi zlomily apod.

Tímto zdravím lucku874, která mi vždy píše krásné komentáře a upozorňuje mě, že nejdou vidět fotky. Moc jí za to děkuji! Tohle poděkování patří nejen Lucce, ale všem čtenářům! A máme zde první problém...když neuvidíte fotky, tak je tento článek jaksi v kytičkách.

Sice bude prokládaný nějakými "důležitými" informacemi, ale přeci jen ty fotky jsou stěžejní. Takže fotky nahraji přes nějaké website a pokud nebudou vidět, tak se prostě zahrabu. Což bych mohla i teď, ale první to napíšeme a pak se zahrabeme. Přeci jen ještě nemám vymyšlené kde. Návrhy, kam se může fixa zahrabat přijímáme v komentářích...

#NedoporučujiHrabatSDlouhýmiNehty

Sem se prostě hodil obrázek, ale nevěděla jsem jaký...

Nejzajímavější je možná to, že tahle "nehtová úchylka" vznikla na HPD. Byla neděle a vyšel nový článek (což tehdy nebyl takový zázrak jako teď). A ten článek byl o nail artu. A v ten okamžik začíná moje "nehtová úchylka", která trvá dodnes...z pár laků, které jsem měla doma je najednou (skoro) devadesátka.

[Unsupported element format]

Zpočátku vše vypadalo, tak jak vypadalo (a věřte mi, že to vidět nechcete). Používala jsem různé laky z vietnamských obchodů, dělala vše možné...hrůůůza. Taky jsem začala sledovat spoustu nail art youtuberek, které byly ovšem ze zahraničí. Já jim tehdy moc nerozuměla...teď je to daleko lepší a rozumím všemu daleko lépe. Ale to už jsme se dostali zase někam jinam. Ale postupně jsem dělala věci jinak, vyhodila všechny podivné laky...

Vím, že spousta lidí dělá nehtové desingy daleko krásnější...Já teda na vše co dělám používám jen párátko a jeden tenký štěteček. A to vše kvůli mé neschopnosti si konečně objednat z Aliexpressu sadu na nail art.

Jinak mně nehty chválí dost lidí, tak uvidím co řeknete vy. Často chtějí, abych jim taky něco vytvořila, ptají se jestli jsou to moje nehty (a ano, jsou to moje nehty), jak jsem to udělala...

A na tyhle otázky se ptají spolužačky, učitelky ve škole, mamčiny kamarádky...Teda vždy jsou to ženy. Každopádně už stačilo chlubení (i když to není chlubení, já jen píšu to, co opravdu lidé říkají) a mohla bych konečně udělat to, co jsem chtěla. Ukázat fotky. Já toho už napsala tolik? Já jsem totiž člověk, který....ne, nic. Nejlepší na tom všem je, že vlastně píšu o ničem a mám skoro stránku a pak nemám nápady.

#DalšíDvaZbytečnéŘádky

*dělat články se skoro deset let starým notebookem je fakt zábava*



Tato polička je dílo mého tatínka, který ji na mé přání (nebo spíš nekonečné otravování, že potřebuji poličku) vyrobil. Kdyby někoho zajímalo jak, tam tu to ráda vysvětlím. Ty nohy, které vidíte jsou od panenek. I když teď vidíte ještě volné místo, tak za pár let bude můj pokoj přípomínat salon (i když bych si vůbec nestěžovala). A také můžete vidět moji úžasnou tiskárnu, která tiskne to, co nemá.



Tolik laků jsem měla 31.12.2015. Trošku rozdíl oproti předchozí fotce, nemyslíte?

Proč jsou ty fotky naopak? Když totiž notebook trošku vypověděl službu, tak jsem musela nahrát fotky na mobilu a tak to jaksi nepřetočím...

4.3.2016

Mám laků více, ale pořád to není až tak velké množství.


Tehdy nám na balkoně ještě rostly kytičky...co jiného k tomu říci? 21.6.2016

Neptejte se mě prosím, proč jsou fotky v tak blbé kvalitě.

Jinak fotek nehtů mám daleko více, ale při mé schopnosti psát o všem kilometrové texty jich několik vynecháme. Ale kdyby tento článek se lidem líbil, tak nemám problém pokračovat v psaní o nehtech. Vidíte, že to je pro mě téma č.1 a mohla bych snad napsat knihu.


Zkoušela jsem rovné nehty (které se mi nelíbí) a palmy. V té době nehty krátké, protože se zlomily. Ale na léto k opáleným rukám to bylo ideální. Což na této fotce není vůbec vidět, protože buď jsou moc světlé, nebo pro jistotu příliš tmavé. 18.8.2016


Můj první pokus o leopardí nehty. A myslím si, že dopadl dobře. A tuto kreaci jsem nosila na nehtech 14 dní. Všichni si stěžují, že se jim nehty oloupou po jednom dni...A když jsem měla tyto nehty, tak jsme grilovali.


K tomu vám asi nic neřeknu...jen to, že rodiči byli na houbách v lese. Já vím, že je šílené si pamatovat tyhle zbytečnosti.


A protože si mi leopard hodně líbí, nosím tento desing poměrně často...


Tohle zase úplně ideální nebylo, ale zase ne vše dopadne. Ale ta lila fialová je nádherná...ta čárka od propisky na prsteníčku


Neměla jsem žloutenku, ale bylo předvánoční období, brzo tma a málo prostoru na focení nehtů. Jinak nápad přišel z youtube, ale (ne)musíte uznat, že je to prostě úžasné...a hlavně když s tím prodáváte na vánočním jarmarku.


Tentokrát křivě vyfocené...ale skoro o rok později. 26.12.2016


Jak ozvlášnit "nudné" nude nehty...


Na vánoční besídce ve škole jsem dostala tyto tři krásné laky, které vidíte. A já jsem je zkombinovala všechny dohromady. Proč ne?


Ani nevím, proč vám sem dávám tuto fotku...ale moc se mi ten lak líbí, takže asi proto...bohužel pak se mi nehty zlomily v tělocviku. Další důvod, proč nesnášet tělocvik.

Všechny často zajímá život s dlouhými nehty. Na tohle se dá říct jen jedno: ZVYK. Opravdu si na vše zvyknete. A navíc vám ty nehty rostou postupně, takže si i zvykáte po částech. Ještě k tomu tělocviku: Většina věcí je také úplně ok, akorát chytání balonů u přeházované, vybíjené, volejbalu je trochu komplikovanější. Ale když se zaměříme na počet míčů, které chytím za rok, tak nám bude stačit jedna ruka a jestli chytnu za rok 5 míčů a budu mít krátké nehty, nebo 3 s dlouhými nehty je úplně jedno. A zase kdybych náhodou (což se stejně nepovede) chytla míč vícekrát, tak by byli všichni v šoku. #DbámeNaZdravíSpolužaček


Vcelku netypická barva pro mě...a tyto nehty jsem měla na recitační soutěži.


Opět leopard...A zde vidíte, že na nehty můžete klidně dát tetovačku, která původně měla být na kůži. Aplikuje se úplně stejně a nakonec přetřete nadlakem.


Vcelku povedená fotka...na mě. Opět růžová, mix and match...nic víc, nic míň.


Byly Velikonoce, přijímačky...a protože jsem přijímačky udělala, tak to jsou asi šťastné nehty.


Tentokrát jsem vytvořila něco elegantnějšího.


Tyto nehtíčky se mi také moc líbily. A měla jsem v Drážďanech a Osvětimi. Takže cestovatelky.


50 odstínů růžové...(ve skutečnosti jenom 5)


Nikdo nechápal, jak jsem je udělala. Párátkem. Opravdu, jde to i levou rukou. A tyhle nehty jsou tak trochu speciální, protože jsem je měla na vysvědčení v 9.třídě. Nakonci deváté třídy. 


Úplně jsem tohle neměla v plánu, ale třpytky mám vždycky ráda. A mé oranžové ruce (a co byste taky jiného čekali u mě v létě).

Týjo! Já jsem právě probrala všechny fotky, něco vybrala a pořád mě napadá spousta (nebo spíš hromada) věcí, které by se daly napsat. Akorát by ten článek byl trošku nekončící. Tak já tedy budu psát články o nehtech, které mě baví.

Ale ještě mě napadá jedna věc. Jak by vypadal můj život bez laků?

Možná si řeknete, že je zbytečnost tohle řešit. Prostě bych měla "normálně" ostříhané nehty a byly by bez laku. Já ale s nehty začala sledovat i zahraniční youtube scénu, v mém případě beauty videa a pak mě začala bavit vše okolo. Myslím si, že první video, které jsem viděla bylo od Tati. A právě díky (nebo kvůli) tomu jsem chtěla jít na "kosmetickou školu". A kdybych tam opravdu šla, tak by to byla vcelku zasádní věc.

Je tedy zajímavé, co všechno umí "blbé" lahvičky laků.

A protože nechceme, aby tento článek byl bez videa, tak sem dáme video, které souvisí s mým první beauty videem, které jsem...

Vše se dá nějak napsat. Může to být jednoduchá věta nebo souvětí. Ale vždy si fixa vybere tu složitější variantu. Tedy souvětí.

Prostě svatební video od Tati, které se mi líbilo ♥



Buďme upřímní: Mně se to video moc líbí a já ho chci někde dát a nevím kde, takže sem se "skvěle" hodí.

Jinak tento článek vznikl za této hudby:


#OdNehtůPřesSvatbuPoTitanic

Mějte se hezky, užívejte si prázdniny, užívejte si dny, kdy fixa nic napsala a statečně přežijte dny, kdy mezi články vstoupí i ten od fixy.

*přemýšlí, jak se rozloučit*

Pochybuji, že někdo to čte až sem (všichni určitě skončili hned tam nahoře), takže je rozloučení asi zbytečné.

A do komentářů mi prosím napište, kam se mám zahrabat, jak se vám výtvory líbí a jak jste na tom vy s laky.

Bye, bye

Have a nice day!



Komentáře

lucka874VIP(Girl´s Dream)

Jak jsem mohla nevidět tenhle článek, když tvůj blog tak miluji? =D
Ty nehty jsou vážně dokonalé! Já bych asi nezvládla mít takhle dlouhé nehty, protože denno-denně vyrábím a s takovými nehty by to bylo o dost složitější, takže si nehty skoro ob den stříhám. =D
Ještě jednou: Opravdu povedené!

lucka874To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

lucka874: Díky moc! Já si myslím, že jsem ho vydala v době, kdy jsi byla na dovolené. smajl
Já jsem taky kreativní člověk...ale každý den zase netvořím, to je pravda. Ale dělala jsem na školní vánoční jarmark 36 svíček (respektive zdobila již koupené svíčky) s dlouhými nehty a šlo to. Ale musím uznat, že to trošku brzdí a zvlášť když člověk dělá něco s tavící pistolí, tak to ok moc není.

fixaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Wowsmajl Jedním slovem nádherasmajl Ráda bych něco takového taky zkusila, ale kvůli hře na kytaru musím mít nehty krátké. Navíc při každém tréninku se mi lak z pravé ruky seškrábe a já si to musím nalakovat znovusmajl Takže by taková práce přišla vniveč...

Máš hezký koníček, jde ti to a já ti tleskám, protože ty nehty jsou jak od profesionální manikérkysmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Butterfly340: Díky moc. smajl Pokud by se ti lak seškrábl, tak je to škoda. Tak můžeš zkoušet třeba na mamce, sestře...Od profesionální manikérky? Tak moc ráda slyším. smajl

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Wow, takových laků... Já tě dost obdivuji za to, že si umíš tak krásně nalakovat nehty. U mě byl vrchol mých lakovacích schopností, když jsem vytvořila dvoubarevné nehty. A máš krásné dlouhé nehty (to já mít bohužel kvůli hře na kytaru a klavír nemůžu).

Opravdu moc krásné =)

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Sagka: Díky moc smajl I krátké nehty mohou být pěkné. Já na nic nehraji, takže tímto limitovaná nejsem. Pokud budeš zkoušet, tak se ti určitě povede i více věcí. Tak jak jsem již psala, moje začátky byly šílené.

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Wow, většinu času máš teda hoodně dlouhé nehty. smajl (Já jsem měla nejdelší nehty asi tak, jak ty u těch s palmou 18.8.2016, moc se mi lámou.).
No, jsi celkem šikovná a vypadá to zajímavě, já bych na to rozhodně neměla trpělivost. smajl.
Jen mi tady trošku chybí černá a bílá.smajl

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

fixa: No, já jsem to myslela jako kombinace těchto barev. smajl Vím, že černou moc nemusíš a čistě bílé nehty sluší málokomu.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.