Blog neviditelné holky

Všechno se hroutí

Hallå!

  Dnešní článek bude zase takové moje přemýšlení a omlouvám se, jestli vám to vadí, ale poslední dobou se potřebuju vypsat.

 Dneska ráno jsem se probudila se strašnými bolestmi hlavy, je mi blbě a s velkou pravděpodobností mám horečku. naštěstí jsou přijímačky, takže máme volnou a já může zůstat doma, tak na hodinu. Potom musím jít za babičkou, která je po operaci, uvařit oběd, uklidit byt a prostě se o ní musim starat. Neříkám, že mi to nějak vadí, protože ji mám ráda, ale dneska bych nejraději jenom ležela v posteli a četla si knížku. Odpoledne musim jít shánět s mamkou nějaký věci, který se mi prý budou hodit, až pojedeme se třídou do Skotska (pokusím se na to pak napsat článek), ale nákupní centrum je to poslední, co chci dneska vidět (včera jsme z něho hledali se spolužákem 20 minut východ). Jelikož mi bylo blbě už včera, ale dneska jsme měli dělat se spolužákama projekt na angličtinu, tak jsem to odřekla a přesunuli jsme to na úterý, což už mi bude snad dobře. Dneska teda asi strávím i hodně času nad učením, protože moje známky začínají být na špatné úrovni a pokud si chci zachovat podobné vysvědčení jako jsem měla v pololetí (dvě dvojky), tak budu muset dostávat převážně jedničky, abych to nějak vytáhla.

  Pokud bych to měla nějak ukončit, tak snad tím, že vůbec nic nestíhám. Aby toho nebylo málo, tak se mi rozbil notebook, takže musím psát na tablet, což kvůli automatickým opravám strašný.

  Nakonec tohohle nudného článku bych se chtěla zeptat, jestli by jste měli někdo zájem, abych napsala nějaký Tag, jakože ho s velkou pravděpodobností někdy napíšu.
Ahoj!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.