Blog neviditelné holky

Vítej!

Hallå!


 Ať jsi kdokoliv, člověk, holka, kluk, mimozemšťan, zvíře, osmisvěťan, potens, včelí člověk, zvířecí člověk (neřeš), poterhead nebo kdokoliv někdo jiný, tak tě tu vítám a můžu ti říct, že čteš můj první článek. Jednoho takového krásného dne, což bylo dneska, jsem se rozhodla psát na blog, a to konkrétně sem. Hned na začátek se musím přiznat, že na blog psát vůbec neumím. Ale teď to vezmeme hezky popořádku.

 Proč jsem tak divně pojmenovala blog? Blog jelikož je to blog, snadné. A neviditelné holky protože, jsem holka, překvapení co? A jelikož se s mnou nikdo nebaví, všichni mě ignorují a ignorují mé názory, tak se z toho dá hezky vydedukovat, že jsi mě nikdo vlastně nevšímá, takže jsem pro všechny neviditelná. To bychom měli. A teď, proč na začátku píšu Hallå. Tohle zrovna není můj výmysl, ale proč nebýt trochu originální? Hallå je v jiném jazyce ahoj, ale používá se to i jako dobrý den, a to konkrétně ve švédštině. Ano, učím se švédsky.

 Tak a co bude vycházet za články? Dalo by se říct, že to budou depresivní články. Hlavně bych chtěla psát názorovky. Samozřejmě teda nechci nikoho kritizovat, každý máme svůj názor a já chci publikovat svůj. Při větším počtu čtenářů bych mohla psát asky a nebo pro vás udělat soutěže. Když něco vytáhnu z paměti nebo se mi něco stane (to zní hnusně), tak bych napsala článek, asi bych tu sérii článků nazvala Příběhy že života nebo nějak tak, o to teď nejde. Klidně budu vypisovat svoje nej písničky, pokud si o to napíšete. Pokud na mě někdo bude vyžadovat, ať napíšu článek o sobě, tak ho klidně napíšu, ale zatím nevidím jediný důvod.


Budu ráda za každé plus a za každý komentář.


Čau!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.