Believe in Dreams

Šaty z ovoce, zeleniny, květin a další...

HI GIRLS!

Díky moc za srdíčka u tohohle dílu http://www.hryprodivky.cz/blog/believe-in-dreams/instagram, na který bude navazovat i tento. Bude se týkat namalovaných šatů, které byly ,,vybrveny" ( vyplněny) ovocem, zeleninou a dalšími. Doufám, že se Vám díl bude líbit, přeji příjemnou zábavu=)


NĚJAKÉ V REALITĚ...

Na tomto obrázku můžete vidět modely čtyř ovocno / zeleninových kostýmků. 1. Anananas, 2. Banán., 3. Meloun, 4. Jahůdka.

Co si budeme povídat, všechny šatečky působí svým zbůsobem vyzývavě, kouzelně a dětsky zároveň. Kdybych si měla zvolit ty nejhezčí, šla bych se rovnou zahrabat, protože jako tohle?...XD


JAHŮDKA VS TŘEŠEŇ!

Tak, jaké ovoce preferujete více? Jahůdky, nebo třešničky? 1. obrázek má celý motiv, takové přímo zbožňuji, ale snad ještě více než vzor se mi líbí střih. Normální, jednoduchý výstřih, ramínka, nařasená sukýnka, dokonalost sama. Druhé šaty jsou svým vzorem spíše nositelnější než první, mají také zajímavý střih a vzor, takže opět kdybych se měla rozhodnout, jaké se mi líbí nejvíce, musela bych si dát čokoládové lupínky...XD


OVOCNÉ ŠATY

A to doslova....XD

  

Granátové jablíčko - baletka, pár červených bobulí a výsledek? Nádhera! Brutální je, jak dokonale a skutečně to působí. Střevíčky a nakloněnost kreslené baletky už je jen pomyslnou třešničkou na dortíku. =)

Hroznové víno- Čekala bych, že si autor dá více záležet na oddělení bobulek od stopky, ale na druhou stranu šaty pak vypadají více celistvě. jediné co mi trochu nesedí ( krom hrudníkové látky) je baletka, jelikož jaká baletka by tančila ve večerní róbě? =) Obdivuji a žasnu nad perfektně nakresleným obličejem, vlasy a celkovou postavou. Božííííí!

 Kivi- Tak tyto šaty, nemají absolutně žádnou chybu! V levém horním rohu je kivi, vyřezané nádherným preciósním způsobem. Baletka má i svrchní díl šatů vyrobený z tohoto ovoce, vlasy vlají v přirozeném úhlu, ruce mají nádhernou pózu , záklo je přiměřený, je to opravdu krásné.


Grapefruit- španělská kráska. Sama nedokážu pochopit, jak dlouho muselo trvat, naž se plátky plně přizpůsobily tvaru šatům, ale jak dlouho trvalo vyrobit a upravit mašličku? Žena má ladně pozvednutou ruku, na výraz odmítnutí, či nesouhlasu, ruka je namalována do posledního detailu a jsem ráda, že na sobě nemá žádné šperky, jelikož takto grapefruitové šaty lépe vyniknout. Je to neskutečně nádherné. 

  

Malinový večírek - Maliny a ostružiny ve večerní róbě nevypadají přeplácaně, právě naopak! Jednoduše, přirozeně, krásně, přitažlivě. Barvy jsou namíchané v dokonalém kontrastu, slečně moc sluší a boty se k nim také hodí. 

Citron- Hawaiská kráska. Tmavší pleť a vlasy podtrhují citrón, jeho barvu, chuť a svěžest. Stupňované volánky vytvořené pomocí šlupek jsou skvělým nápadem a vypadá to moc hezky. Horní díl šatů nejde vyjádřit lépe, než...co to sakra je? XD Taková hrouda šlupek...XD Nejvíce se mi stejně líbí dvě kolečka citránu vlevo nahoře, nejradši bych je slupla hned! =)

Jahoda- jahodová Sněhurka. Úžasné! Ty šaty jsou opravdu kouzelné! Jahodové dílky do sebe zapadají a pas je tak dokonale udělaný ze šťopek! Líbí se mi ( a to moc!) jak i horní díl, od pasu nahoru je pokrytý ovocem . Jak je jahoda rozříznutá vejpůl, uvnitř je světlejší takže na obrázku je sukně šatů nádherně vystínovaná. Na dívce opět obdivuji detailně nakreslené vlasy, vyzývavý výraz ve tváři a splynutí se šaty, dívce moc sluší. =)




ŠATY Z KVĚTIN

Boží! Okvětní plátky, seřazené těsně pod sebe a bílé květy z růžovitého řádu úžasně kontrastují a mají mezi sebou barevnou symbiózu. Horní díl není přesně upnutý podél obrázku, volně splývá, takže vypadá nepříliš vyčnívající , ale dokreslené botky na vysokém podpatku vše vynahradí. =)



ZELENINOVÉ ŠATY

Chce někdo rajče? No? XD Krásné! Dokonale vyřešený výstřih, skvělý doplněk v podobě stopky při boku, krásná vlečka a úžasně nakreslená figura. Tyhle šaty, jsou prostě a jednoduše....Krásné!

  

Brokolicové šaty...A proč ne? XD Uznávám, v tomto díle byly už i hezčí, ale komu to vadí? Smyslné chuchvalce zeleniny si upřímně v reálné podobě nedokážu představit, ale líbí se mi vystínovaná zelená. 

Okurka- zelená garderoba. Nejsem si sice jistá, jak byl vyroben horní díl, každopádně obojí je i se sukní velice zajímavé. tohle je snad jediný obrázek, na kterém se mi nelíbí obličej. Účes je samozřejmě bez chybičky dokonalý. 

Salátový vzhled- Když jsem viděla tyto šaty, na první pohled byly tak věrohodné a geniální, že jsem si fakt myslela a věřila v jejich skutečnost. Strašně preciósně vyřešené ramínko, oranžový pásek skvěle zapadá, volánky v podobě jednotlivých plátků jsou perfektně vystínované a tmavě hnědé vlasy s výrazem dívky dělá tyto šatečky pro mne nejhezčí z celé dnešní série! 

Listíky, listíky, listíky- nepřipomíná vám to šupiny? Tak asi ne....XD Malá mořská víla,, nebo Zvonilka s rozpuštěnými vlasy. I tak by se tento obrázek dal popsat. Ani si nechci představovat, kolik času trvalo, než jednotlivé lístky zapadly do sebe...Připomíná mi to rybí ocas, nebo prostě mořskou panu, je to krásné a zajímavé....

Cibule? Tak jako vážně? XD Tyto šaty, mi připomínají svatební, bez šperků, třpytek a řetízků, nýbrž s jemným odstínem fialové. Svým způsobem je to hezké, ale sukně by asi úplně neodpovídala reálnému vzhledu. Popelka, přišla v šatech po své mamince na ples a celý sál utichl....


ŠATY Z NOVIN

No, a pro nás knihomolky, není nic lepšího, než šaty, vyrobené z....novin? jako vážně? XD Hele, sama musím uznat, že v šatech z novin bych třeba na ples nebo do školy nešla, ale na tomto papíře vypadají vážně úchvatně, no ne? Upřímně se mi jejich jednoduchost, originalita a inspirace líbí mnohem více, než nějaké přeplácané drahé šaty s kamínky. Snad první obrázek, na kterém dívka nemá rozpuštěné vlasy a i tak ji to ( opět!) strašně moc sluší! Střevíčky v dokonalém úhlu, všechny normální proporce ( XD vážně tohle slovo existuje?), nádherná póza rukou a lehkost, vášeň k tanci. Dokonalost sama.


ŠATY Z MATIČEK

No? Tak to je paráda. Znáte snad lepší materiál na výrobu šatů, než jsou matičky a hřebíky? Já teda ne! ...XD Sluší jí to, vypadá jako kdyby letěla, a ptáčci jí pomáhali nést šaty. Je to volnost letu, samota, nevinnost, pocit naděje a bezpečí. Úžasné detailní zpracování vlasů, obličeje, paží a nohou, všimněte si, že nemá botičky, takže tančí bosa, amazing!



ŠATY Z ODŘEZKŮ

Jde se na procházku....Perfektní outfit do přírody. Turistická obuv a sportovní oblečení je do přírody to pravé! Až na jeden detail - Vážně outfit ze dřeva? No, řekněte sami, co jsou tužky? A co jsou jejich odřezky? Ano , správně, svým způsobem dřevo. Sukně je kouzelná, baletní póza už je trochu horší, ale co....XD Od ramen k pasu jsou pouze nápňové odřezky, takže opět geniální nápad. Krásné vlasy, účes, obličej a ruce. jedním slovem - dokonalé.


ŠATY Z MÁSLA

Dáte si snídani? Je libo máslo? No, šaty z másla, to už je teda taky pořádný kalibr!...XD Baletní sukénka a ,,,podprsenka" mi trochu připomínají mořské lastury, ale ani v nejmenším by mne nenapadlo, že jsou to pečlivě vyřezané části z másla a naskládány tak, aby byla vidět zubatá část, neboli optisk nože. Vlasy slečny jsou ve stejném odstínu jako máslo, takže opět - velice zajímavé dílo.


SÝROVÉ ŠATY 

A nebo spíš...syrové?...XD

Čerstvý sýr! Kúpte sýr! No, já nevím jak Vás, ale vytvořit si šaty ze sýru? To už teda musí být představivost...XD Jelikož slečně chybí nohy, tak budeme obrázku říkat ,,výkon horší ale zajímavé kvality"

Sukně s pasem jsou slušně povedené, ale hořejší díl mne moc nezaujal, co Vás?


NUTELOVÉ ŠATY

Čokoláda? Nutella? Jako vážně? XD

No, trocha abstraktního umění, ale jenom trošičku!...XD Nechápu, jak se podařilo udělat takové cákance čokoládou a trochu mi připomínají naježeného ježka.Výraz v tváři je podle mne moc bojovný, ale vzhledem k agresivitě šatů....XD


SLADKÉ ŠATY

 

No? Skittles nebo m$m ? Já osobně mám radši skittlesky, ale šaty jsou hezčí u druhých sladkostí. Všimli jste si úžasných barev na vlasech skittlesové slečny? osobně bych se takhle neobarvila, ale jsou to hezké, příjemné barvičky.


BALÓNKOVÉ ŠATKY

Tadá! Party heard! Zajímavé!



Článek končí! pokud se Vám bude líbit, napište mi prosím do komentářů, jestli chcete pokračování!

Děkuji moc za každého plusíka, oceňuji umění Egara _ Artise a skládám mu velkou poklonu. Děkuji moc a loučí se s Vámi....


                                                            BELLAVILLA







Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Ta Španělka s grapefruitem vypadá, jako by říkala ,,¡¿No, no, no...mis nuevos zapatos tiene mi peor "amiga" también!?

Ach, ty holčičí problémysmajl

Jinak ten první obrázek jsem myslela, že je všechno ovoce, nebo ne?
Ale moc povedenésmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.