Believe in Dreams

VODA

Nemůžu se ubránit úsměvu. Po ohni jsem s ním do té vody spadla vlastně docela ráda. Nebyla jsem však připravená na všechnu tu nádheru, která se skrývá pod mořskými hlubinami. Vlastně- ještě dál. Vidět delfíny, korálové útesy...Nádhera...Po celou dobu mě záhadný kluk držel kolem pasu a vodou jsme svištěli jako ti nejrychlejší plavci. Ale pak jsem si všimla rychlého pohybu za mnou. a otočila se. Pronásledoval nás žralok. A byl upřímně....dost...hladový. Už jsem chtěla začít křičet o pomoc, když mi došlo, že můj zachránce plave vedle mě... Tak moment...Kde si? ...ne.ne..ne!!!! Co mám proboha dělat? Kde je hladina? ...rychle se dívám dopředu ale i krajina vody se nějak PODIVNĚ změnila...Kde je ta průzračná voda? Kde je světlo? Kde je ten krásný kluk? ...Nikde. akorát za mnou je obrovský žralok, který mě za pár vteřin sežere....zaživa. A já plavu na dně podmořské pánve. Rychlím obloukem se otočím tváří v tvář stvoření s ploutví a ostrými zuby. Natáhnu ruce a pronesu to jedinné, co mě v tu chvíli napadá.:

 

Vodní proudy, mořská pěno,

přenechte si mé věno.

Vyneste mě z hlubin ven,

splňte mi můj sen. Asem.(podivné poděkování).

Tak teď jsem ve vodním víru, který mě nese hladinami. Kolem mě se se zatím mění barvy vody, postupně blednou a je tam stále více světla až jsem nad hladinou a nevím jak, ale prostě utíkám. Musela jsem však běžet hooodně dlouho, poněvadž se vysílením sesunu na pevninu- k mému potěšení- ostrov.

Vyčerpáním nemohu dýchat a tak lapám po dechu, zatímco se venku stmívá. A začíná mi docházet, že vlastně vůbec netuším, kde jsem, ale že tenhle ostrov má jistě svá tajemství a já si musím najít úkryt dříve, než mě objeví další podivná stvoření. Pletu nohama, jsem zcela bez energie, ale odcházím šouravým krokem si hledat úkryt a zcela vím, že je to to poslední co dnes udělám.

 

Jak se Vám líbí pokračování?


 

 

 

Komentáře

Layla1Musa2Flóra3VIP(♡ Twilight Games ♡)

Akorát by bylo dobré ještě dopsat kolikátý to je díl. Je dost obtěžující, když si přečtu první vodu, potom nechápu a čtu oheň a zase nechápu co se stalo ve vodě, tak čtu vzduch a vodu číst potřetí odmítám.

Layla1Musa2Flóra3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Layla1Musa2Flóra3: Jo na to jsem zapomněla.smajl Díky za tip ...mimochodem mám teď spoustu návrhů na články a tak píšu, píšu a píšu...že jsem se ještě nestihla vrátit k téhle sérii a dopsat ji...smajl
No Takže Informace ohledně této série: 1 díl- OHEŇ ,
2. díl- VZDUCH
3. díl- VODA
4. díl- ZEMĚ
5. DÍL- ROZHODNUTÍ SRDCEM
- 6.DÍL- ZÁVĚREM...
JEŠTĚ VÁM O TOM NAPÍŠU... Děkuji moc za všechny pluskasmajlsmajlsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.