♥NewShine♥

Poslední video?

Ahoj, dnes tu máme něco jako Informačku, ale bude se to týkat hlavně videí na Youtube, které jsem poslední 2 týdny publikovala. Byly to vlogy z Chorvatska. Hrozně moc mě bavilo to pro vás stříhat a zároveň i točit. Ty vlogy byla odměna za 500+. Tady máte vlog z posledního dne. 



Zajímalo by mě, kdo vlogy pravidelně sledoval a chtěla bych se i zeptat jak se vám vlogy líbily! Líbily se vám? Co se vám líbilo a co ne? Co by jste změnily? Sledovali jste vlogy pravidelně? Tohle všechno by mě zajímalo a moc mě potěší když mi do komentářů napíšete odpovědi, váš názor. 


A když už jsme u těch videí, v neděli pojedu na týden stanovat a chtěla bych se zeptat jestli by jste chtěli jedno velké video ze stanování? To mi prosím také napište do komentářů. 


A potom bych vám hrozně moc chtěla poděkovat za všechny + co jste dali u minulého článku <3 


Tak to je všechno co jsem vám chtěla říct. Nezapomeňte se přihlásit do Soutěže, máte na to poslední dva dny a taky mi prosím napište do komentářů jestli se vám vlogy z Chorvatska líbily? Co by jste změnily? Co se vám líbilo a co ne? A hlavně mi prosím napište jestli by jste chtěli ten vlog ze stanování :) Ještě jednou moc děkuji :) Užívejte si prázdniny :)


Děkuji za každé +

Komentáře

ElzaVIP

2lucie: Děkuji, točit naplno zas nechci, protože podle mě na to nemám moc věk, a nebudu mít ani čas. Jdu do osmé, čeká mě výběr další školy, takže to zatím rozhodně ne smajl Ale i tak děkuji smajl

ElzaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.