Bart Simpson Saw Game
Hra - Bart Simpson Saw Game
Video se načítá
 

♥NewShine♥

Moda, Krása a Životní styl-Focení

Ahoj máme tu další článek ze série Moda, Krása a Životní styl. Dnes to bude trošinku kratší článek než obvykle, ale pokusím se ho nějak prodloužit, aby to nebylo až zas tak krátké.Dnes tu máme téma:


Jak vypadat dobře na fotkách

1.Buď přirozená-Pro nás přirozená fotka=dobrá fotka. Chápu že tohle se lépe říká, než dělá, ale zkus se uvolnit, usmát se a zapomeň na nějaké křečovité pozování. Pokud jsi stále připadáš divně, zkus pozovat s něčím v ruce, ať už limonáda, zmrzka, nebo kabelka.

2.Narovnej se-Může to znít jako naprostá maličkost, ale věř, že výsledný rozdíl může být opravdu veliký.

3.Najdi si "ten pravý úhel"- Zkus se několikrát vyfotit z různých úhlů a uvidíš, že jedna strana tvého obličeje je "lepší". Vyzkoušej si i trochu pohybu a nezapomeň, že když fotíš celou postavu, je lepší fotit lehce ze spoda, krásně ti to prodlouží nohy!

4.Vyfoť více fotek-Pokud jsi jedna z těch, která vyfotí jednu fotku a je spokojená, gratuluji. Nechceš si to vyměnit. U nás je to většinou tak, že fotek musíme mít 20 a projdou tak dvě! To ale není nic, za co by ses měla stydět! Lepší je strávit focením o pár minut více času, než být zklamaná a bez fotky!

5.Uprav se-Pro většinu celkem jasná věc, ale je celkem důležitá. Uprav si svůj účes, zkontroluj rtěnku a nezapomeň na celý outfit. Může se stát, že ti bude trčet cedulka a nebo budeš mít převrácené tričko :)

6.Kontroluj fotky-Tohle trochu navazuje na předchozí bod. Rozhodně ti pomůže, když se během focení na fotky podíváš. Vyfoť tři nebo čtyři a zkontroluj zda se ti líbí. Často si všimneš detailů, které by se daly vylepšit.

7.Trénuj-Může to znít směšně, ale je to tak. Stoupni si před zrcadlo a zkoušej pozy a výrazy. Brzy zjistíš, co dobře funguje a co nevypadá nejlépe.

8.Mysli na pozadí-Dávej si pozor na to, kde se fotíš a na klasické městské nástrahy. Co ti trčí z hlavy? Lampa? Strom? Je dobré mít pozadí na fotce co nejčistší. Zkus najít ulici bez aut, zajímavou zeď a nebo hezkou kavárnu.

9.Najdi inspiraci-Projdi Instagram a ulož si fotky, které se ti líbí. Pomohou ti pak v nouzi o prostředí, i úhel focení.

10.Světlo-Ideální je fotit brzy ráno nebo naopak později odpoledne, když už slunce není tak silné, nemáš ho přímo nad hlavou, ale je hezky měkké a rozptýlené. V tu chvíli bude totiž nebude dělat ošklivé stíny v obličeji. Nebo zkus najít hezký stín. Než začneš fotit, podívej se odkud svítí sluníčko. :)


Tady máte pár fotek kde jsou nějaké slečny:



Tak tohle je pro dnešní článek všechno, já se strašně ráda fotím, a dokonce mi hodně lidí říkají že jsem fotogenická, což si ale moc nemyslím. Napište mi jestli se rády fotíte a kde děláte fotky nejraději :)


Děkuji za každé +

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.