♥NewShine♥

AsK #6 Proč už nevydávám články tak často?

Ahoj, máme tu další článek a jelikož mám plný papír otázek, je to Ask :) Nemám co bych vám řekla, takže si myslím že můžeme jít rovnou na to :)


Tvoje oblíbená knížka?

Teď o prázdninách jsem přečetla knížku která je neuvěřitelná. Jmenuje se Léto na Poslední pokus. Je smutná ale boží. Myslím že už jsem se o této knize zmiňovala, ale pokud vás zajímá víc tak mi napište do zpráv :)


Co jsi sbírala jako malá?

Já si úplně nepamatuji co přesně jsem sbírala, ale vím že jsem sbírala taková ty malá zvířata Littlest Pet Shop a potom plyšáky, chvíli i pokemony, časopisy Violetta a určitě nějaké ty postavičky z Kinder vajíček!


Co jsi měla na vysvědčení v sedmé třídě?

Měla jsem vyznamenání a myslím že šest dvojek :) Doufám že teď v osmičce projdu s vyznamenáním a že to bude lepší. Představuju si tak 4 dvojky!


Máš nějakého učitele kterého nesnášíš?

Každý má učitele kterého nesnáší!


Jak dlouho ti vydrží batoh do školy?

No vydrží mi 2 roky, ale líbí se mi jenom ten první rok :D 


Máte ve škole bufet? Chodíš do něj?

Tak bufet tam teda rozhodně nemáme a ani si nedokážu představit že bychom tam nějaký měli... Máme tam takové ty automaty s bagetama, pitím a takovéto věci, ale bufet teda ne. 


Jaký je tvůj oblíbený obchod na oblečení?

Já hodně nakupuji v H&M‎ a jelikož jsem hubeňoučká tak i v TallyWeil.

Nemám ráda C&A!


Plánuješ nějakou novou sérii?

Tak určitě že plánuji, už mám nějaké nápady, ale ještě úplně nevím jak to udělám :)


Jaká je teď tvoje oblíbená písnička?

Já mám teď hrozně moc oblíbených písniček :D 

Don Diablo & Steve Aoki x Lush & Simon - What We Started

Birdy - People Help the People

Doing It-Remix

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore

Jonas Blue - Perfect Strangers

In The Name Of Love 


Proč nezačneš na youtube natáčet na plno?

Nechci...Jednoduchá odpověď :D Neláká mě to, neměla bych na to teď čas....Ale určitě až budu starší tak bych to chtěla zkusit!


Proč teď nevydáváš články tak často?

Já tohle neberu jako povinnost. Dřív jsem si říkala např: "Každou středu vyjde článek" nebo "Každý týden vydám 2-3 články". Teď už to tak není, dělám to jenom když mě to baví, někdy na to třeba nemám náladu a nebo začnu psát nějaký článek ale nebaví mě to, tak ho uložím do konceptů a dopíšu ho jindy. Nevím jestli to chápete. Prostě to neberu jako povinnost a dělám to jenom když mě to baví, když mám nápad, nebo když mám náladu :) To je ten hlavní důvod proč nevydávám tolik články, ale jsou tu i jiné důvody: Nevím jaké články už občas vydat a navíc 1 článek píšu hodinu a když se podívám na nově vydaný článek a nemá třeba ani 3+ tak ten člověk není 2x nadšený. Tímhle nechci říct že si nevážím těch všech plusek, nikdy jsem nečekala že se vám moje psaní bude tak líbit :D 

Vy, co taky píšete svůj blog, tak to určitě znáte, takový ten pocit, že už se na to prostě chcete vykašlat, ale neuděláte to protože vás to baví :) 


Tak to by bylo všechno pro dnešní ask, hrozně moc mi pomůžete když mi napíšete další otázky a nebo když mi napíšete tip na článek, protože když napíšete tip na článek tak mě potom napadne mnoho dalších článků které bych mohla udělat :)


Děkuji za každé +




Komentáře

Lucy2004(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Jak se máš?
Chodíš na nějaký kroužek?
Oblíbený učitel?
Oblíbený předmět ve škole?
Oblíbená věc ve tvém batohu do školy?
Co by jsi na sobě změnila?
Nej číslo?

Lucy2004To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.