♥NewShine♥

Disney Channel

Ahoj dnes tu máme článek o televizní stanici Disney Channel :) Myslím že můžeme jít rovnou na to <3


Disney Channel

Disney Channel je světová televizní stanice specializující se na televizní programy pro děti. Vlastníkem stanice je americká společnost The Walt Disney Company. I přesto, že stanice byla určena převážně pro děti, v posledních letech různorodost diváků vzrostla o starší publikum, kterým jsou většinou teenageři. Disney Channel byl založen v roce 1982. Prvním programem byl seriál Good Morning, Mickey!V roce 2003 měl na stanici premiéru první televizní muzikálový film Gepardí kočky. Díky úspěchu filmu stanice později vytvořila další muzikálový filmy Muzikál ze střední (2006) a seriál Hannah Montana (2006), ve kterém zahájila svojí kariéru Miley Cyrus. V roce 2007 měl premiéru film Muzikál ze střední 2 a začal se vysílat seriál Kouzelníci z Waverly, díky kterému se proslavila Selena Gomez. V roce 2010 stanice začala vysílat seriál Hodně štěstí, Charlie Po skončení seriálů Hannah Montana, Sladký život na palubě a Sonny ve velkém světě, vznikl seriál So Random! Další čtyři seriály měli premiéru v roce 2012: Farma Rak, Austin a Ally, Jessie. Myslím že skoro všechny, seriály, které jsem tu teď vyjmenovala znáte :)




Mezi vysílané seriály současnosti patří: 


Phineas a Ferb


Jessie


Austin a Ally

 

Městečko Záhad 


Pes a jeho blog 


Liv a Maddie

Nakopni to 


Laboratorní krysy 


Super doktoři


To já ne 


Riley ve velkém světě  

Kirby Buckets 


Tajný život K.C. 


Star vs. the Forces of Evil



A nevím jestli je to všechno, ale nemyslím si....


DisneyLand

DisneyLand je tematický zábavní park v Kalifornii a USA. Byl otevřen 17. července 1955. Park provozuje společnost The Walt Disney Company. V současné době navštívilo park více než 515 milionů lidí, včetně prezidentů a královských rodin. 



Doufám že se vám dnešní článek líbil, já DisneyChannel úplně miluju, moje oblíbené seriály jsou Violetta (tu miluju), Na Parket, Jessie, Hodně štěstí Charlie, ale mám ráda i ostatní seriály :) Do DisneyLandu bych se chtěla moc podívat. Napište mi jaké seriály máte na Disney nejraději, které se vám naopak nelíbí a nebo mi napište jak často DisneyChannel sledujete :)


Děkuji za každé +

Komentáře

ElzaVIP

Vejisek72: Já tam ještě Městečko záhad vídám, ale i tak se omlouvám za všechny chyby smajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.