♥NewShine♥

AsK #5 Potkala jsem pedofila?

Ahoj máme tu další článek a jelikož mám plný papír vašich otázek, tak je to Ask :) Nemám nic co bych vám chtěla říct, nebo o co bych vás chtěla poprosit, takže si myslím že můžeme jít na to :) Jak jsem se tak koukala na ty otázky, mám pro dnešek namyšlené celkem dlouhé odpovědi :D 


Máš sourozence?

Ano, mladšího brášku :)


Máš ráda nějaké sporty?

Bruslení, lyžování, hokej, plavání. Taky si vždycky při nějakým sportu zpíváte? :D


V kolik hodin vstáváš do školy?

Do školy vstávám v 6:50 (10 minut u snídaně, 10 minut oblečení, 15-20 minut v koupelně) :D 


Oblíbená aplikace?

Snapchat a klidně si mě tam můžete přidat :) Jsem tam jako elzakropackova


Oblíbená rtěnka? 

Moc rtěnky nenosím, ale párkrát jsem zkoušela rtěnky od essence a mám od essence jednu a celkem mi vyhovují. 


Oblíbená kniha?

Teď jsem dočetla knihu Léto na druhý pokus, která mě teda hrozně potěšila, je úplně skvělá.

Hlavní postavou je sedmnácti lettá Taylor Edwardsová. Na její narozeniny přijde její tátou s tou hrozivou novinou, že mu zbývá jenom 2 měsíce života a přeje si svoje poslední léto strávit na místě kam Taylor a její rodina jezdili když Taylor byla malá. Naposledy na tom místě byla před pěti lety. Nebude snadné se na to místo vrátit protože tam před lety zklamala nejen svoji první nejlepší kamarádku, ale i první lásku. Poté co přijede do domku u jezera ve městě Lake Phoenix, snaží si užít poslední chvíle se svým tátou a pokouší se neutéct od své odpovědnosti a napravit to co způsobila před lety.

Dál se mi líbí knížka Girl Online, která je naprosto boží a plánuji si koupit i pokračování. Potom mám ráda knížku Léto na táboře, Léto jak má být a mám ráda všechny díly Pátračky Gildy. Knihy pátračky Gildy jsou detektivky :) Kniha kterou mě samotnou teda skoro vůbec nebavila je Deníček šílený holky...


Oblíbený zpěvák?

Od mých osmi let to byla Martina Stoessel. Která mě v seriálu naučila co je to hudba a co je to láska :) Pak mám ráda Miley Cyrus, Taylor Swift, Galantis, Siu a takovéto :) 


Kdy budou ty vlogy z Chorvatska?

Už jsem o tom hodněkrát psala...Vlogy na youtube z Chorvatska už postupně vycházejí, už je jich tam asi 6, takže se na ně určitě mrkněte. Najdete je na kanále Elza Kropáčková :)


Nosíš brýle?

Ano brýle nosím od 3.třídy :) Dřív jsem je asi tak 2-3 roky nesnášela, ale teď už mi nevadí!


Jaký byl tvůj poslední sen?

To bylo teď v Chrovatsku a zdálo se mi o klukovi, který se mi na začátku školy hrozně moc líbil :D Je to složité, nebudu tu ten sen popisovat :)


Propiska nebo tužka?

Jak kdy...ale spíš propiska :) Nesnáším takové ty propisky, když něco píšeš a pak si to rozmažeš omylem rukou, protože ta propiska nebyla zaschlá...


Oblíbená kosmetická značka?

Zatím je to Essence. Má prostě produkty pro začátečníky a to mě vyhovuje...Nepotřebuji žádné drahé rtěnky, protože k čemu mi to v tomto věku je? Nepotřebuji drahé korektory, protože nemám v tomto věku kruhy pod očima a na pupínky mi stačí lehký korektor od Essence za 70-80Kč :) Takže mě zatím vyhovuje Essence. (Je to můj názor, každému se nemusí líbit to co mě a každému nemusí vyhovovat to co mě)


Nejlepší člověk na zemi? 

Maminka! Stojí vždy při tobě, když to kamarádka ne. Kamarádka se na tebe může kdykoliv vykašlat nebo tě podrazit. Ale pokud si vážíš své mámy a máš s ní dobrý vztah, tak ona ne :) (Samozdřejmě mám i dobré kamarády)


Kuřecí nebo vepřové?

Mám ráda maso celkově, ale asi kuřecí. 


V kolik chodíš o prázdninách spát a v kolik vstáváš?

Když jsme doma tak o prázdninách chodím spát tak kolem 23:00. Když jsme doma vstávám v 9-10:00 :)


Máš kluka?

Ne kluka nemám,ale myslím že už jsem na tuto otázku už jednou v ASKU odpovídala :)


Co děsivého se ti v poslední době stalo? 

Nevím jestli tohle patří mezi ty děsivé "story", každý to berte jak chcete, ale chtěla bych se o to s vámi podělit :) V neděli jsem si dávala sraz s kamarádkou na hlavním nádraží v Brně a chtěli jsme jít na Bubble Tea. Dali jsme si sraz u KFC. Byla jsem tam asi o 3 minuty dřív. Stála jsem, psala něco do mobilu a najednou z roku za mnou přišel chlápek. Bylo mu tak 30-40. Nejsem dobrá na odhadování věku... Takže nevím jestli jsem se trefila :D Ale tady máte náš rozhovor. 

On: Ahoj, nechtěla by jsi se se mnou skamarádit?

Já: Ne (a trošku jsem ustoupila a pevně chytila mobil, který jsem držela v ruce)

On: Proč, se ti nelíbím?

Já: Nemám důvod se kamarádit s někým z nádraží....

Při tom rozhovoru jsem mega doufala ať už kamarádka přijede. Po tom, co jsem řekla poslední větu, jsem začala dělat, že telefonuji a jen řekla "musím, nashledanou" a šla kamarádce naproti. V tu chvíli jsem ji uviděla, rozběhla se za ní, chytla ji za ruku a řekla jsem: "neotáčej se, jdeme rovnou na Bubble". 

Po cestě jsem jí všechno řekla, pak jsme šli do různých obchodů, ale to není vše. Když jsme šli směrem do jednoho nákupního a společenského centra" znova kolem KFC, on šel zrovna na proti nám. Chytla jsem kamarádku za ruku a řekla "to je on". Doufala že za námi podruhé nepřijde, ale on za nami znova přišel i přes to, že kolem byly lidi!!! 

On: Nechtěli by jste se se mnou skamarádit? 

My jsme se ani nezastavovali a já jen řekla: Ne, děkujeme. 

Poté jsme zrychlili, došly tam kam jsme chtěli a pak už bylo všechno v pořádku. Řekla jsem to mamce ale policii jsme zatím nevolali. Není to příjemný zážitek, protože pak do půlnoci o tom přemýšlíte a nejradši  by jste, aby se vám to  už nikdy nestalo. 



Tak to bylo všechno pro dnešní článek, napište mi co vy by jste dělali kdyby za vámi někdo takhle přišel :)


Děkuji za každé +








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.