♥NewShine♥

Kdo bude v druhé sérii: Tvoje tvář má známý hlas?

Ahoj, máme tu další článek a tentokrát se to bude týkat pořadu Tvoje Tvář Má Známý Hlas.

Možná už to někteří víte, ale bude druhá série! Do komentářů mi napište, jestli vás tato soutěž baví, co by jste na ní zmněnili, jak často jste ji sledovali a nebo jestli se budete dívat na druhou sérii a koho by jste chtěli v druhé sérii vidět buď jako porodce, nebo soutěžícího :) První série byla celkem super a vyhrála ji Hana Holišová.

Už se ale ví, kdo budou soutěžící v druhé sérii. O těch bych vám dnes chtěla něco říct atd. Ještě než začneme bych vám chtěla říct svůj názor na tuto celou věc. Hodně se mi líbí že tato soutěž/pořad, pomáhá nemocným dětem a ještě ke všemu zpíváním a já zpěv miluji. Nejvíce mě ale baví vystoupení s písní a napodobovaným zpěvákem, kterého znám a sama ho poslouchám. Moc mě nebavili písničky a zpěváci z 20.století :D

Ale teď už rovnou na ty soutěžící druhé série a tady je máte! Soutěžících bude znova 8...

!2 série začíná v 20:20 4.září 2016 na Nově!


1.Ivana Jirešová 

Já tuto osobnost neznám, ale zjistila jsem vám o ní pár věcí :) Je jí 39 let, je to česká herečka a proslavila se díky seriálu Ordinace v Růžové Zahradě kde hraje barmanku Lucii.


2.Roman Vojtek

Má 44 let. Je to muzikálový herec. Určitě ho znáte z mnoho českých pohádek. Já ho znám ze seriálu Vyprávěj.


3.David Gránský

Věk: 24 let. Je to herec a zpěvák. Proslavil se seriálem Ulice, ale hlavně seriálem Gympl s (r)učením omezeným, kde hraje Dannyho. 


4.Anna Slováčková

Je jí 20 let. Je to zpěvačka a moderátorka. Pochází z umělecké rodiny. Její matka je Dagmar Patrasová (Dáda). 


5.Jan Cina

Tohle jméno slyším úplně poprvé, ale je to český herec a zpěvák. Má 28 let. Objevil se například v seriálu Ordinace v Růžové zahradě 2 (jak můžete vidět na fotce) :)


6.Marta Jandová

Myslím že tuhle zpěvačku známe všichni. Byla to porotkyně z soutěže SuperStar. Objevila se i v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Je jí 42 let, ale na svůj věk vypadá skvěle. 


7.Markéta Procházková

Této ženské já 1000% budu fandit. Je jí 30 let. Já ji znám z poslední sériie seriálu Gympl roli cikánské kuchařky Zuzany. Jinak je to muzikálová zpěvačka :)

 


8.Miroslav Etzler

Má 51 let. A je to český herec. Hrál např v komedii Jak se krotí krokodýli. 


Tak to je všechno pro dnešní článek :) První díl druhé série bude 4.září 2016 v něděli na Nově. Napište mi jestli se budete dívat a komu budete fandit. Můj favorit je Marta Jandová a Markétka Procházková. Kdo zapadl do roli porotců se dozvíte v prvním díle :)


Děkuji za každé +








Komentáře

bára111VIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Já věděla že bude druhá série, ale nevěděla jsem jaký lidi tam budou, já jsem se na to koukala každou sobotu/neděli (nebo kdy to bylo smajl) a strašně mě to bavilo :3 Ale myslím si že takhle druhá série už nebude jako ta první, přeci jenom co vidíš první to je pro tebe lepší, nebo jak to mám říct smajl Ještě nevím komu budu fandit, nikoho z nich neznám kromě Romana Vojtka, takže nevím kdo má lepší hlas atd..
Ale možná takový moji favoriti budou Roman Vojtek a Ivana Jirešová tak Ivana na mě působí celkem fajn.. smajl Takže já dávám plus, protože článek super ! smajl

bára111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Článek je fajn smajl, ale... napsat, že Jan Cina hrál Lexu v Comebacku??? Lexu v Comebacku hrál Matouš Ruml a Jan Cina hrál například v seriálu První krok. Než něco napíšeš do článku, najdi si o tom informace.

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ElzaVIP

Sagka: Děkuji za informaci a zároveň se omlouvám, ze stránky a z videa na youtube, ze kterých jsem informace čerpala bylo napsáno, že se objevil v seriálu Comeback. Omlouvám se a děkuji smajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.