My Amazing Life

Co dělat na Valentýna, když jste singl

Čauky holky!
Den svatého Valentýna (zkráceně také Valentýn) se slaví v anglosaských a dalších zemích každoročně 14. února jako svátek lásky a náklonnosti mezi partnery. Je to den, kdy se tradičně posílají dárky, květiny, cukrovinky a pohlednice s tematikou stylizovaného srdce, jako symbolu lásky.
- Wikipedia.org, 2022

Valentýn je za dveřmi a vy nemáte nikoho milovaného. Franta, Kuba ani Matěj s vámi nechcou chodit, nebo jste jim ještě nevyznali svoji lásku, protože se bojíte, že vás odmítnou. Naprosto vás chápu. Proto budete trávit tento Valentýn zase sami. Ale nebojte, mám pro vás několik tipů, co můžete o Valentýnu dělat, abyste si nepřipadali tak sami.

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

1 / Všechna čokoláda je jenom vaše
Nejen, že si můžete sami koupit jakoukoliv čokoládu kterou máte rádi, ale taky vám ji nikdo nesní a nebude vás kritizovat za to, že už do sebe ládujete třetí bonboniéru. Takhle čokoláda je vaše a s nikým se nemusíte dělit.

2 / Pusťte si film
Romantické filmy si na Valentýna pouští jenom zamilované párečky. Je třeba to pořádně okořenit. Pusťte si tedy nějaký horor nebo akční film a pořádně si to užijte. A nebo si pusťte i ten romantický a pěkně si poplakejte. Nikdo vás neuvidí. Taky je pár tipů:
            • Všem klukům, které jsem milovala,
            • Hvězdy nám nepřály,
            • Krvavá nevěsta,
            • Zombieland,
            • Godzilla vs. Kong a spousta dalších



3 / Napište příběh
Každý si občas něco přečte. Ať už jde o knihu, komiks nebo jenom zprávy na facebooku. A určitě jste slyšeli o Wattpadu. Představovali jste si někdy svůj vysněný život? Jak jste začali chodit s Honzou už v páté třídě, protože to byl pěkný fotbalista, a teď stojíte před oltářem? Je načase tento příběh sepsat a možná i publikovat. Budete tak mít krásnou vzpomínku na jednoho Valentýna, kdy jste seděli doma sami a psali o svém vysněném životě. A třeba se i při jeho psaní docela zasmějete.

4 / D.I.Y.
Vezměte do ruky nůžky, papír, lepidlo a pastelky a vyzdobte si pokoj. Ostatní budou zaneprázdněni chozením na rande a nebudou mít tak čas si doma ani pořádně uklidit, a tak jak pozvou svůj crush domů, uvidí tu spoušť a na místě se rozejdou. Vy ale budete na toto připravení, jelikož ostatní budou tak ohromení vaši nádhernou výzdobou, že si ani nevšimnou toho špinavého nádobí a tři týdny nevypraného prádla.


5 / Zahrejte si hry na hpd
Na hpd a jiných stránkách je nespočet romantických, i méně romantických, her. Kdy je lepší čas si zahrát některé z těchto her než o Valentýna? Rozjeďte u babči noťas a jděte pomoct Elize s přípravou na rande s Jackem. Nebo zastřelte pár zombíků s Batmanem. Svou hru si tu najde každý.


Být singl na Valentýna není zase tak špatné. Tak nezoufejte. Třeba vám to dodá odvahu se konečně zeptat Kryštofa nebo Evy, jestli s vámi nebude chodit ;)



          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.