My Amazing Life

❋ Podzimní outfity ❋

Podzimní outfity
Několik tipů na outfity do podzimního počasí..
Dny se pomalu začínají zkracovat, noci prodlužovat a teplota klesá pod příjemných dvacet stupňů. Podzim už nám klepe na dveře. Už je jen otázka času, kdy se stromy začnou zbarvovat do odstínů oranžové a červené a na zemi se budou tvořit hromádky listí. Tady jsem si pro vás připravila několik outfitů, se kterými tento rok rozhodně zazáříte!
‧ ❋ ‧
00. Podzimní barvy
Nejprve si je třeba říci, jaké barvy si vybrat a jakých se vyvarovat. K podzimu se vždycky hodí tzv. přírodní barvy - hnědá, tmavě zelená, žlutá, oranžová nebo béžová. Vychází to hlavně z okolí, které se začíná do těchto barev zbarvovat. Všeobecně jsou to spíše tmavší odstíny všech barev. Vyvarovat bychom jsme se měli rozhodně neonovým a jiným křiklavým barvám. Ty se hodí spíše k létu.
01. Tričko a džíny
Klasické kombo, po kterém sáhne každý, kdo neví, co si zrovna ten den obléct. Nebo pokud zase zaspíte, protože jste už po desáté típli budík. Doplnit to můžete teplou bundou a teniskami (nebo jinou obuví, podle počasí).
IMG1
02. Svetr nadevše
Hned vedle trička s džíny je tohle druhá nejčastější volba snad každého z nás. Znáte to. Ráno je trochu chladněji a přes den taky žádné teplo nebude. Jak zůstanu v teple? Obleču si svetr, nebo rolák.
IMG2
03. Ani teď si sukně neodpočinou
Sukně se dají v podstatě nosit po celý rok. Stačí si k nim vzít jenom teplé silonky, nebo nadkolenové ponožky a zima by vám být nebyla. K tomu si klidně můžete vzít svetr, ale také blůzu s kabátek, nebo kardiganem.
IMG3
04. A co třeba šaty?
To stejné platí o šatech. Krátké, či dlouhé. Volba je jenom na vás. Na teplý podzimní den rozhodně skvělá volba!
IMG4
05. Na farmáře
Overal. Častá volba oděvu pro farmáře, ale my tomu přidáme šmrnc! Dlouhé džínové overaly můžete spárovat se svetrem, rolákem, nebo tričkem. Na to hodíte budnu, přidáte vhodnou obuv a máte nádherný outfit třeba pro práci na zahradě, nebo na procházku přírodou. 9 z 10 farmářů tento outfit doporučuje!
IMG5
‧ ❋ ‧
Doufám, že vám alespoň nějaké kousky oblečení padly do oka. Já si rozhodně půjdu prohlédnout šatník a zjistím, které kousky bych měla ještě doplnit. Mějte krásný den!

Podzim je druhé jaro, kdy se každý list promění v květ.
- Albert Camus


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.