My Amazing Life

✏ Život v roce 2021 (Jak to vidím do BUDOUCNA?!)

Ahojte rajčátka!
Po delší pauze zase píšu článek a to proto, protože mě něco napadlo. Za pár dní to už bude rok, co nás navštívila paní Rona a já si tak říkám, co jsem se za ten rok naučila.

Hlavní věc, která se týká snad většiny lidí na hpd je to, že musíme mít online výuku - to znamená, že si ráno sednete k počítači, připojíte se na zoom nebo gůgl clásrům a máte hodiny tam. Skoro nikdo nemá zaplé kamery, až na Frantu a Pepu, kteří tam jako pozadí mají memy z Fortnitu, a pak ještě paní učitelka s těmi hodnými žáky, kteří dodržují všechny termíny odevzdání úkolů. Však víte o čem mluvím. Mě osobně online výuka nevadí, protože alespoň nemusím čichat k Barčině smradlavé salámové svačině... fuj. Z vůně salámu se mi zvedá žaludek. A to ani nemluvím a podivných vůních, které se vždy linuly z jídelny. Prostě jenom vstanete, vezmete si tričko a sedíte 45 minut před počítačem. Mezitím se koukáte na Netflix nebo farmaříte ve Stardew Valley, či hrajete minihry na Mineplexu v Minecraftu. Prostě děláte cokoliv kromě školy. Pokud teda nejste šprtka Sofča...

Další věcí je, že si dáváte víc pozor na svoje zdraví. Teď když už máte jenom rýmečku tak nesmíte jít do školy/práce. Ano, dá vám to sice více volna, ale co když je to zrovna paní Rona? Vtipy jako "*hepčík*, sorry kámo, ale máš můj snopel na hlavě" už nejsou vtipné (a podle mě ani nikdy nebyly, jsou prostě trapný). Takže nezapomeňte na vitamíny, pijte vodu, ruce myjte mýdlem (a nebo si radši vydrhněte celé tělo), roušky (teď už spíš respirátory), rozestupy a ne, česnek proti Roně nepomáhá (zkoušela jsem to, protože jsem byla naivní a pak jsem celej den proseděla na záchodě. To jste měli slyšet. Úplný děla se ozývala...)

Poslední věc, kterou bych chtěla zmínit je, jak mě tahle doba už zblbla. Před několika dny se mi zdál sen, kdy jsem se bavila s kámoši ze třídy a něco jsme dělali. Víte jak, typické snové věci. Ale pak jsem si v tom snu uvědomila, že nemám roušku a začala jsem ji zběsile hledat. Nikdo jiný roušku v tom snu neměl na obličeji, ale i tak jsem ji hledala. Nakonec jsem se probudila a zjistila, že jsem zaspala hodinu matiky. Bylo to prostě divný. Nikdy bych si nepomyslela, že budu hledat roušku ve snu. Stalo se vám to taky??

Doufám, že vám tahle doba neleze na hlavu jako mě, protože je to fakt šílený. Pokud mě napadnou další nápady, napíšu sem další článek. Snad se to brzy zlepší, i když to tak nevypadá, protože chci v létě jít na koupaliště! Pro zatím se asi s vámi rozloučím... A tady je jeden vtip na zasmání. Gud báj!

" Rozhodně mi nevadí nosit v práci roušku. "
- říká Karel, 38 let, povoláním bankovní lupič

          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.