My Amazing Life

✏ Short story, bro | girl + boy = love (pt. 2)

    Toho večera šla Veronica jen tak po ulici, když v tom vidí Cool guy, jak skáče po postelích ve výloze. Měl docela zablácené boty, pokud to teda bylo bláto. Ten prodejce úplně šílel, ale Cool guy jenom seskočil a šel za Veronicou.

    ,,Čauky, *muck*. Dež na večeřy?" zeptal se Veroniky, která přikývla. A tak šli do restaurace.


    V restauraci ale už byly HeatherZ. Marie, Chloé a Alya. Cool guy vběhl dovnitř a zakřičel: ,,Nech toho krocana, Chloé!"

    ,,Tak ty ho chceš, Bad guy?" zeptala se Chloé.

    ,,Ne asi, duh!" řekl Cool guy.

Chloé popadla krocana chtěla s ním utéct, ale Cool guy ji chytil za nohu. Chloé spadla, krocan jí vyklouzl a letěl 666 mm od ní. Smutně ležel na studené podlaze. Jakmile si toho Cool guy všiml, vzal jejich kabelky a vysypal je do akvárka s lidožravými piraněmi. Alya začala brečet. Ne jenom trochu, ale jakože fakt brečet. Úplný vodopády. Bylo to strašný. Už jenom Marie zbývala. Cool guy tak vytáhl svůj největší trik z rukávu. Vzal bramborovou kaši, nalil do ní polévku a vymáchal v tom Marii obličej. Té se rozmazala ta tuna makeupu co měla na sobě. Dokonce v té bramborové kaši ztratila i obě náušnice. Byla to obrovská spoušť.

    Jakmile byl Cool guy hotový, popadl krocana do náruče, nechal číšníkovi tučné dýško a společně s Veronicou odešel.


    Naposledy je všichni zahlédli, jak odjíždí do západu slunce v kabrioletu s tuctem krocanů v kufru. A tak žili šťastně až do smrti na pláži v Kalifornii.


THE END

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.