Žvásty jedné knihomolky

Jsem zpět...

Ano. Skoro deset měsíců jsem tu nebyla. Smutné, co?

Pochybuji, že tu vůbec zůstal někdo, kdo mě sleduje. Všichni jsme zestárli.

Hodně jsem mezitím psala. Četla. Učila se. Ani jsem si nemyslela, že se sem někdy vrátím. Ale časy se mění a s nimi i názory.

A jak to, že jsem tedy zpět? Vlastně za to může SD karta v mém počítači. 

Moje mladší sestra se mi hrabala v notebooku a očividně netušila, co znamená ''Formátovat SD kartu''. A tak na to jen tak for fun zmáčkla.

Ano. Netuším, jak tenhle člověk může být stejné krve, jako já.

Každopádně jsem přišla o všechny své povídky. O ty nejnovější i ty z roku 2010.

A tak jsem začala obvolávat všechny kamarádky, kterým jsem dávala svoje příběhy k narozeninám, obcházet všechny češtinářky, které moje dílka četly, prohrabávat všechny svoje flashky, online úložiště a staré zapomenuté desky a projíždět všechny stránky, kde jsem kdy cokoliv publikovala.

Všechny svoje blogy, účty na Wattpadu i - ano, přsně tak - hpd. 

Loni o letních prázdninách jsem tu publikovala svou povídku Navštívil mě déšť. Když se na to dívám zpětně, je to naprosto neprofesionální, nedodělané a nudné. Ale tehdy se mi zdála vážně dobrá.

Jakmile jsem si celou povídku překopírovala do Wordu a asi desettisíckrát zálohovala, řekla jsem si, že se tu trochu porozhlédnu.

Začala jsem projíždět svoje starší články a docela se mi zastesklo. 

Ano, byla to docela dílka. Občas se docela divím, jak jsem něco takového mohla s čistým svědomím publikovat, ale stalo se. 

Ale mazat je nechci. 

Změním název, profilovku, popisek... Ale mazat nechci.

A tak jsem tady. Mějte se a zase někdy.

Angela

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Mám to dosti podobně. Nepíšu ani tak dlouho, ale i tak mi staré příběhy a povídky přijdou čím dál tím horší. Až se budu koukat za dobu v řádech let, tak asi umřu. xD Co se stalo s tvými příběhy mě mrzí, jednou se mi smazal kus kapitoly a byla jsem neovladatelná. smajl Přeju hodně štěstí v hledání i do budování kariéry. xD

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Angela momomo(Pozitivní lidi)

Naty a Kája: Většinu z těch příběhů se mi povedlo získat zpátky (díky bohům za automatické zálohování!). A když se to stalo... No, probrečela jsem víkend XD A moc díky za komentář, je fajn, že se někdo ozval, jakmile jsem se vrátila

Angela momomoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.