Zapomenutý blog

Tohle je opravdu o ničem.

Zdravím. A vítám všechny u tohoto nudného článku.
V poslední době mám opravdu málo času na psaní na článku, natož na plnou úpravu. 
Myslím, že to každý z Vás zná. 
Dnes to bude opravdu o ničem. Též chci upozornit, že se v tomto článku objeví čistě můj názor. Každý bude mít na to svůj názor. Tohle je pouze můj upřimný názor.



Už když jsem spatřila rozvrh jsem pochopila, že tento rok bude nejhorší. I když vím, že bude další rok horší o kterém budu tvrdit že je nejhorší. Fakticky mě ani tak moc nevyvedli z míry základní předměty ( Ne.vůbec. Heh. ) ,  jak odpoledky, nedávající smysl. Opravdu odpoledky nesnáším, a nevidím žádný smysl je mít. Opravdu je nutné trčet ve škole několik hodin na nic, když již můžete být doma? Hlavně když máte po odpolední přestávce dvouhodinovku tělocviku. To jsem málem skolabovala na místě. Nesnáším tělocvik. Nechápu na co mi je ve škole.  Jen protože si dospělí myslí, že jsme nehorázně líní, a neděláme nic jiného než trčíme před počítačem, tak potřebujeme pohyb? Možná mají pravdu. Přesto, co je jim do toho. Děkuju Vám. Za skažení tohoto roků. Po odpolední pauze máme pouze tělocvik, hudební nauku či informatiku. Jednou v týdnu máme též dvě hodiny tělocviků, hrůza. A tohle mě nehorázně štve. Proč je dělají? Na co? Já bych teda určitě dávno ráda vypadla. Strávit několik hodin tímto? Děkuju, ne. Nepotřebuji to. Nebo výtvarka, která mě naprosto nebaví. Nadále je zde klavír. Opravdu mě nebaví. Jsem v tom i menší propadák. Když jsem ale zjistila že má kamarádka, která hraje na flétnu, již nebude chodit se mnou na nauku, jelikož dokončila pátý ročník, kde je nauka povinná, a bude mít místo ní semináře, na což já budu mít nauku ještě jeden rok, jsem málem skolabovala. Jen díky ní,jsem tam vydržela. Ale teď, huh. Nejsem člověk kterého baví něco takového.* Za několik dní * Heh. První hodinu jsem přežila. Překvapivě. Nevypadáto na takovou katastrofu , jak jsem očekávala.
Další novinkou letošního roku, je též nová učitelka na angličtinu a němčinu. Konečně někdo normální. Heh. Ale když jsme s ní prožili jednu hodinu ... Nestihali jsme ani psát do sešitů. Písemky skoro každou hodinu. Doufám, že to řekla jen tak. Že to nemyslela zas tak úplně pravdivě.  Ne, že by to pro nás bylo překvapení, jen, v angličtině jsme něco takového zatím za ty roky ani jednou neměli.  A když to byl nářez v angličtině, co čekat od němčiny. Další novinkou,  je též příchod nového žáka. Už již vím,  že mím kamarádem nebude. Nestojím o to. A stát nebudu. Heh.
To ranní vstávání je opravdu špatné. I když si všímám, že už mi to nedělá tak velký problém. Mé motto na tento rok zní:
Hlavně vstát. Potom se probudíme. 

Ráno běhám po celém domě. Hlavně aby mi neujel autobus. Taky si všímám že občas ztrácím chuť k jídlu. Heh. Co to sakra? A od rána do večera mám v úších sluchátka. Jsem posedlá hudbou. Jestli byste mi vzali hudbu a anime, tak mi přijďte aspoň na pohřeb.  Podle všeho již budu mrtvá. Písemky máme každý den. Heh. Proto se omlouvám, ale články budou teď vycházet méně. Za vše může škola. Opravdu teď mám málo času. 



Heh. Vždy když jsem někde venku sama, tak se mi zdá, že všechny se koukají pouze na mě. A když se někdo zasměje, tak si řeknu: Určitě se směje mně. I když vím, že nikdo se mi nesměje, a nikdo se na mě nekouká. Nemohu se zbavit toho pocitu.
A též, vždy když jsem venku, a mám v uších sluchátka, a mobil v ruce, cítím se tak trapně. Kdo mi vysvětlí proč? Heh.
Ano. Má ruka.



Děkuju Vám.

Též bych všem chtěla poděkovat. Děkuju Vám za podporu. Dostala jsem se na první místo v psaní, a vydržela na něm opravdu dlouho. Ale vše jednou končí. Jako i má sláva, mé první místo.  Děkuji Vám za všechny plusy, a komentáře, které mě zahřáli u srdce. Bylo mi potěšením být na prvním místě. A nadále bude mi potěšením psát články, které někdo ocení. Ještě jednou děkuji. Už že jsem si vybojovala někde první místo, je pro mě dobré znamení, že nejsem natolik beznadějná. Děkuju Vám moc. Pouze doufám v to, že má tvorba Vás bude bavit i nadále, a zlepšovat Vám den. Jste opravdu skvělí.




Komentáře

liankag(ANIME!)

škoda že končíš.smajlsmajlJako ríka Akalik,málem sem dostala infarkt.Neodcházej,no tak!smajlsmajlByla si nejlepší...Blogerka...Mé články sou nanic...Ty si myy vždycky dávala inspiraci...né že byc sem te kopírovala...Ale skrátka...zustan!smajl

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

liankag:
Já nekončím. Jak jsem psala v článku, doufám že má tvorba Vás bude nadále bavit. Což znamená že nekončím. Jsem ráda že jsem ti dávala inspiraci. Doufám že nadále budu.

polinka111To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

Málem jsem dostala infarkt, že končíš.
Ale píšeš úžasně a podle mě se tam ještě dostaneš.
Jsi úžasná. Ale to bych mohla zaplnit celý článek. Zkráceně.
Došla pluska smajl.

AkalikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.