Zapomenutý blog

Nenormální stvoření #4 - Ochočit si vodku?

Zdravím! 

Upozorňuju : Tento článek je krátky, nudný, a tentokrát ještě více retardovaný.


Zdravím všechny u tohoto nudného článku. Jsem ráda, že jste zavítali.
Kolikrát vám mám říkat, ať dáte tu sklenici s vodou pryč?! Už to opakuji snad po dvacáté!  Nevíte, co od tohoto čekat! 
Druhé já: Nudný článek, že. 
Poli: Huh, to se ještě uvidí... Dobře, ano, nudný článek... Přiznávám se! Nemá to cenu skrývat! ...

Mám takovou chuť někoho zabít. Ugh. Proč to zabíjení je nelegální... Cry.
Jak můžete vidět, pozměnila jsem název této série. Jako pokaždé zde budu odpovídát na otázky,  které jste mi pokládali.
Huh.
U nás je podzim. Ne, myslím to vážně.  Podzim. A tohle se nazývá léto. Heh. 
Německo. Dej tu pistol pryč. Víš jak to dopadlo v minulém článku. Tahání té mrtvoly tě přece nebavilo, ne?
* Buch *
Ale jenom přeci to zabíjení tě tak nehorázně baví,  že je ti jedno, že budeš tu mrtvolu tahat několik kilometrů sám... Huh. Já na to mám svého imaginárního sluhu.
Všemohoucí Poli se vrací! 
Druhé já: Myslíš to vážně? 
Poli: Myslíš že je to pobavilo?
*Bouchnou hlavou o stůl *



Tento díl bude trochu kratší. Omlouvám se.  Ale delší odpovědi na otázky mě nenapadli.

Tak tedy, můžeme začít.  * Roztočí se na židli *

Oshiete, oshiete.... Opět jsem začala nevědomky zpívát. Heh. Počkat... Vy jste to slyšeli? Omlouvám se , ale budu Vás muset zabít. Tohle mělo zůstat jako tajemství, ale teď.... Huh. ( Opravdu se raději vrhneme na otázky.  )
Koukejte se na tento obrázek pořád dokola. Bolí mě z něho hlava, ale pořád na něj koukám. 



Otázky od Simky39:
Děkuju ti za otázky.

Máš ráda HPD?

Ano. Jestli bych tuto stránku neměla ráda, tak bych zde ani nebyla. Logika. Tato stránku určitě není špatná. Ale osobně bych zde několik věcí změnila. Jako například design.  Ano, nemám v oblibě růžovou.  Nápad s blogem je podle mě hodně dobrý.  Můžu říct, že i kvůli němu jsem ještě pořád na této stránce.  Bez něho bych již dávno ztratila zájem. 

Víc maluješ nebo čteš? 

Čtu. Jak jsem již psala v jednom z článku ( 100 Faktů o stvoření které psalo tento článek. ) , mé malováci schopnosti jsou na nule. Ale moc ráda bych se chtěla naučit kreslit mangu. Ugh. Tak ráda,  ale už to vidím.  Dopadne to katastrofálně. Heh. A čtení mám omnohem raději než malování. Ve škole mě například malování naprosto nudí.  V mých představách mé obrázky vypadají lépe než na papíře. 

Tvé oblíbené jméno? 

Ugh. Dosti složitá otázka. Misaki. Ano,tohle jméno mám moc ráda. Či Akame.  V poslední době se mi též zalíbilo jméno Yuno, Touma, a Yuri. Co se týče chlapeckých jmén... Tatsumi, Karma, Yuzurra, či jak se to píše.  ( Ano, jména anime postaviček se mi nehorázně líbí.  )



Otázky od : KÁJA - HAPPY :
Děkuju ti za otázky.

Jaktože píšeš tak skvěle články? 

Ugh. Skvělé?  Skvělé?! Vám se ty články líbí?  S-k-v-ě-l-é...
* Poskakuje radostí po pokoji *
Děkuju moc. Mno, to se zeptejte tady fialových šneků. Já na to odpověď neznám. Jen píšu na co myslím. Jen píšu co cítím. Jen píšu co mě baví. Jsem nadšená.  Děkuju ti ještě jednou. Všem čtenářům též.  Bez vás bych se nedostala na první místo v blogování,  a určitě na něm nevydržela tak dlouho.

Jak to děláš? 

Ugh. To je opravdu těžká otázka. 
Poli : Misaki, poradíš mi?
Misaki : Ne.
Poli : Ugh. Tak to ti děkuju. Zase ne, samé ne...
Tak opět. Fialový šneci vždy odpoví.

Naučíš mě to?

Ugh. Heh, čtyřikrát  na začátku Ugh! Mno, klidně.  Ale jak. To, to se nejde naučit. Můžu jen dát rady, ale nemyslím si že by ti byli něčím platné. Tak tedy, fialový šneci tě naučí všemu. Ale klidně napiš do zpráv.  Vždy ráda poradím, nebo o hodnotím. 




Otázky od : Zuzikovarova :
Děkuju ti za otázky.

Skype nebo Facebook?

Skype. Facebook nemám, a nijak mě nezajíma. Huh. Jsem výjimečné stvoření které nemá facebook. Skype pužíváme pouze mezi rodinou. Babička. Dědeček. Teta. Bratranec. Nevím co by se mnou mamka udělala kdyby zjistila, že si jen tak povídám přes skype s někým z této stránky. Huh.



Co teď čteš?

Kronika prokletých zaklínačů 1 Nádherné bytosti.
Jsem pouze v půlce, ale kniha mě už i teď zklamala. Podle popisu vypadala omnohém lépe,  než skutečně je. Příběh není podle mě ničím chytlavý.  Spíše stereotypní. Děj jednoduchý. A ta magie mi příjde dětinská. To, že lidé dokážou pohybovat věcma pohledem snad  již nikoho nepřekvapí. Kniha zaklínačů.  Bla, bla, bla.  Nadále se mi moc nezamlouvá jakým stylem je tato kniha napsána.  Chystám se na Seculiem. Už když jsem přečetla první stranu, jsem pochopila že se mi nelíbí jakým stylem je napsaná. Tyto dvě knihy mě zklamali.

Jak často čteš? 

Mno. Nedokážu to říct přesně. Pokaždé je to jiné. Čtu každý den. Nečtu tři dny. Čtu přes den. Čtu skoro každou hodinu. Nečtu několik hodin. Nedá se na tuto otázku dopovědět přesně.

Máš ráda muffuny? 

Ano. Muffiny jsou skvělé! Je to život! Je to sladký tvarohový život! Milujte muffiny! Přece nechcete přijít o všechny imaginární zebry, ne? Tak je milujte taky!  * Poskakuje na židli *

 V poslední době si uvědomuji, že mé odpovědi jsou omnohem divnější, a nenormálnější než obvykle. Že by na to měl vliv nedostatek čokolády?





Otázky od: TerryBlackyové :
Děkuju ti za otázky.

Věříš že 1+1 je opravdu dvě? 

Ne. Jaké stupidní stvoření to mohlo vymyslet?  Je to jasných 222! Heh! Tak stupidní!  Jak se za to nestydí! Huh. Nemožné! Absurdní! * 15 minut nadává do prázdnoty *
Druhé já : Vždyť to nedává smysl.
Poli : Fakt? * Koukne se * Ano, máš pravdu. Ale to nevadí, ne?

Tvůj  názor na zmutované jednorožce? 

No,hlavně aby byli masožravý.  Tak mi nevadí.  Klidně bych jednoho měla doma. Ano. Musím se přiznat.  Ty zmutované jednorožce jsem stvořila já. Klánějte se mi! Jednoho chladného letního odpoledne, jsem je stvořila. Celá armáda zmutovaných imaginárních jednorožců. Není to krásné? Heh. Krevežíznívy jednorožci jsou skvělé. 


Líbala jseš se někdy s bramborou? 

Zatím ne. Ale už jsem tancovala s nožem v ruce. Mno, líbat se z bramborou mě ještě nenapadlo. To chce odvahu.  Nu  což,  budu mít aspoň co dělat až se budu nudit. Budu líbit bramboru. Na tohle ještě nedošlo. Snad to jediné co jsem v životě líbila bylo...Huh. Eh. Nu což... * Bouchne hlavou o zeď * 

Huh. Není tohle boží obrázek? To si snad dám jako profilový obrázek...



Otázky od: Spectra38 :
Děkuju ti za otázky.

Proč zrovna Polinka111? 

Jelikož mé pravé jméno je Polina. Полина.Ve zdrobnělině by to bylo: Полиночка. Ale česky je to Polinka. Tato přezdívka se mi nelíbí, a ráda bych si jí předělala. Nu což, co nadělám. Bylo to před dvěma lety. Narodila jsem se 11.11. Jak ale můžete vidět. Chybí mi tam jedna jednička, do přesného datumu.


Sladké nebo slané jídlo? 

Huh. Na tuhle otázku snad nikdy nebudu moci odpověď přesně.  Mám to půl na půl. Nevyberu si.
* Nepřítomně se pohybuje do rytmu hudby *
Druhé já : Prober se!
Poli : * Nepřítomně se začne smát *
Druhé já : Prober se!! No tak!!!
Poli : * Začne potichu zpívát *
Druhé já : Ugh. Jasně. Poslouchá nějakou hudbu. Nemůže se udržet,  a tak zpívá. Chce mě snad zabít? Ugh. Mám příležitost! Tvé články jsou odporné! 
Poli : Heh. Stalo se něco od té chvíle kdy jsem ztratila orientaci v čase? 
Druhé já : Eh,ugh...Ne, nic. * Začne se nervózně kroutí na židli *
Přejdeme ještě jednou k otázce. Chvíli jsem se nad tím zamyslela. Spíše bych asi vybrala sladké. 

Názor na Nutella? 

Když jsem byla mladší, tak jsem jí zbožňovala. Klidně bych snědla sama tu jednu celou sklenici,  či jak tomu mám řikat. Ale v poslední době se mi začala hnusit. Už jí nejím. Nevzpomínám si,  kdy jsem jí naposledy jedla. Ani mi to nevadí.  #NoHateNutella
Když mi řeknete Nutella. Vybaví se mi pusheen. Huh.



Otázky od : Rouzína :
Děkuju za otázky.

Myslíš si,že bys dokázala ochočit vodku, která by ti sloužila? 

Jistěže. Bez problémů. Stačilo by jí vyhrožovat,  že na zimní  prázdniny nepojede do Ruska,ale na Kanárské ostrovy, a máme to. Právě mě napadlo, že by měli být útulky pro ztracené vodky. 
Druhé já : Nevšímejte si toho. Opravdu jí hráblo. 
Poli : Co vidíš špatného na útulku pro ztracené vodky? 



Myslíš si, že by bylo opravdu husté kdyby svět ovládly tatranky?

Jen nechci aby mi sežrali notebook. A mobil. Sluchátka. A mě. Jinak je mi to jedno. Stačí je přejet traktorem a bude po nich. Vyřeším vše. Huh. Nechtěla bych být podřízená oříškovým tatrankám. To by bylo ponižujicí. Předpokládám že v roce 2036, by tatranky opravdu mohli ovládnout svět...

Jak bys reagovala na mimozemšťaňa který ti bude chtít sníst Nutellu?  

Nejdříve bych mu vyhrožovala, že ho rozcupu na kousky, a jeho masem nakrmím své masožravé jednorožce.  Po několika minutách mi dojde, že řeč jde o Nutelle. Nůž schovám,  a podám mu Nutellu. Ať si ji ten hajzl sežere. Za několik delších minut, mi dojde, že ten hajzl mi sežral Nutellu. Já nemusím Nutellu. Ale... Ale... Byla to moje Nutella! Ale ještě mu odřízneme  jednu ručičku ,abych se pobavila. Za nutellu se platí. Mhuhahaha!!!
Měla se dát do pořádku. 

Psycholog : Co vás trápí? Hádky v rodině? Nebo s manželem? 
Otaku člověk : Ne. Jen mi zemřela moje oblíbená postava v anime.
:'D


Otázky od : Kajik2004 :
Děkuju za otázky.

Jaký je tvůj nejoblíbenější youtuber?

Kovy. Youtubery moc nesleduju. Přesto Kovy je výjimka. Líbí se mi jeho styl videí. A jedině u něho mě vlogy tak moc nenudí.. Takže za mě Kovy.

Máš v posteli plyšáky?

Nope. Měla jsem tam jednoho velkého psa. Spíše mi sloužil jako polštář. Teď tam mám pouze deset polštářů. Huh. Ano, jsem závisla na polštářích. Plyšáky již mám pouze na půdě.  Kromě toho ,, obrovského psa ". Leží mi na křesle.  



Otázky od : Fixy :
Děkuju ti za otázky.

Lakuješ si nehty?

Ano. Jistěže. Jak na rukách tak i na nohách. Musím se též pochlubit svou sbírkou laků. Mám jich dohrmady 11. Vždy mě překvapilo, že moje spolužačky říkali tomu co měli na nehtech, krásně na lakované nehty. Jako opravdu? To že ho máte napůl odřenej je krásné? To že máte tři vrstvy je krásné? To, že to vypadá hrozně, je krásné? Opravdu?  Nikdy to nepochopím. Nejsem v tom specialistka, ale když se mi nelíbí jak jsem na lakovalá jeden nehet, nejčastěji přelakuju ihned všechny. 

Jaké laky máš nejraději?

Huh. Jak to myslíš?  Barvu? Co se týče barev, tak ty tmavší,  ale i ty více zářivější. Co se týče značky, mám ráda Max Factor.

Máš ráda 3D obaly na telefon?

Upřímně. Moc ne. Často mi to příjde podivně přeplacané, či jak bych to měla vysvětlit. Nelíbí se mi to. Spíše hnusí. Každý máme jiný vkus. Tímto jsem nikoho nechtěla urazit.

Bojíš se vesmírných jevů?

To jakože mimozemšťanů? Huh. To určitě ne. To jsou horší i růžové jednorožci. Nebo slepice se samopalem v křídle. Občas se ale zamyslím, co by se stalo kdyby k nám na Zem, z vesmíru spadla obří okurka....




Ugh.  Vaše zmárněné sekundy čtením tohoto článku již vlastní fialový šneci. Doufám, že se vám článek aspoň trochu líbíl. Ještě jednou se chci omluvit, že je tak krátký.  Jestli ano, zanechte +. Budu všem moc vděčná. Též budu ráda za každý komentář. Omlouvám se, za případné gramatické chyby. Nezapomeňte, že svět mohou ovládnout tatranky, že ochočit si vodku je lehké, též, přoč jsem si vybrala přezdívku Polinka111, a že mi naprosto hráblo... Huh. Počkat, to jste vědět nemuseli...
Loučí se s Vámi Poli. Zdravím, u dalšího nudnýho článku.

Komentáře

polinka111VIP(ANIME!)

Otakarka El. Petřinská:
Hodně zobrazení tohoto článku jsem měla kvůli opakovanému upravování, a přidávání nového textů. 77 zobrezaní ode mě,a ostatní od čtenářek. Jinak, jsem tímto komentářem moc potěšená. Děkuju moc! Zahřálo mě to u srdíčka.

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.