Zapomenutý blog

Povídka: Zemřít nebo Žít #9

Mango!!!Tak dneska je tady pokračování povídky. Dlouho jsem nic nenapsala a tak tady máte kousek. Doufám že se bude líbit....





Toho dne jsem se probudila brzy ráno. Čeho jsem si všimla hnedka že v obýváku nebyl vozíček což mě radovalo. Konečně jsem si mohla užít ticha. Všichni ještě spali...Kromě Mích rodičů. Proč?! Ani jednu minutu na samotě jsme si neužila! Hnedka mě snažili postavit na nohy což se jim na první pokus nepodařilo.Spadla jsem.Taky že jsem se roztonala.

Po jedné hodině pokusů:

Konečně jsem vstala ale držela se rodičů. Nemohla jsem udělat krok a byla jsem vyčerpaná. Najednou zazvonil telefon a pán zvedl mobil.

,,Ano"?

A začal dlouhý rozhovor. Konečně rozhovor zkončil.
Báro pojď sem,pozval svojí manželku. Dlouho se šeptali až nakonec ta paní přistoupila ke mně a řekla,,Na dnešek to stačí!" Řekla.A odešla do kuchyně. Tam dlouho něco vařila, a já nehýbně stála na místě. Nechtěla jsem sebou plácnout o podlahu. Nakonec mi přinesla hnusně zbarvenou vodu.,, Vipij to! " řekla ztroze.  Věděla jsem že tady něco neklape ale než jsem vypyla celou skleničku vody už jsem upadala do spánku.Poslední co jsem slyšela bylo že přijelo auto a hlas kluka,něco rychle povídal.


Doufám že se Vám toto pokračování líbilo :)

Jsou poslední týdny prázdnin a chci si je ještě užít a proto nejsou moc dlouhé články.

Mango!!!! znechte plus :D



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.