Zábava,tajemství a zajímavosti

DÁRKY NA VÁNOCE PRO MÁMU (adventní kalendář 4.12)

Ahojky,
rozhodla jsem se udělat "adventní kalendář". Každý den (nebo jednou za dva dny, podle toho jak budu stíhat), se budu snažit přidávat články s vánoční tématikou. Například vánoční koledy, povídky, recepty, tipy na výzdobu a dárky, citáty, atd......Doufám, že nám tak čas do Vánoc rychleji uteče.


Vánoce jsou ještě daleko, ale pomalu se blíží čas kupování dárků. Podle mě je lepší koupit dárky dříve, než pak stresovat, pár dnů před Vánoci, že nemáte koupené dárky. Pokud nevíte, co byste rodině, kamarádům atd...chtěli koupit, tady máte pár tipů. 

Nejprve udělám článek: Dárky pro maminku. A v druhém díle, třetím....., které výjdou zase příště udělám článeky: Dárky pro taťku, ségru/bráchu, babičku a kamaráda/ku.......


Dárek pro mamku



Hrneček:

Má tvá máma ráda kávu nebo čaj? Tak ji kup hrníček a myslím, že bude ráda. Můžeš jí koupit hrníček se jejím jménem, znamením, nebo nějakým krásným motivem. Je to jen na tobě :)




Svíčka:

Zapaluje si ráda svíčky? Tak je to skvělý dárek. Existuje mnoho druhů svíček. Voňavé, třpytivé, vánoční, s různými tvary, které mění barvu a mnoho další. Je jen na vás, jaká se vaší mámě líbí a jakou koupíte :).




Hygiena nebo kosmetika:

Kupte jí nějaký voňavý sprchový gel, pěnu do koupele, voňavku, deodorant, lak na nehty, krém nebo něco jiného a určitě tím nic nezkazíte :).



Keramiku:

Buď něco vyrobte nebo kupte. Keramický hrníček, zvířátko.....Určitě bude ráda. A když to vyrobíte sami, bude ještě víc ráda.



Šperk:

Podle toho co má vaše maminka ráda můžete koupit náušnice, náramek, náhrdelník, prstýnek a nebo i hodinky. Určitě se jí budou líbit.



A nebo když budete v obchodě, dívejte se, co se vaší mámě líbí, z čeho by měla radost. 

Ale myslím si, že každý dárek od srdce se jí bude líbit.


Doufám, že vám můj článek pomohl :).









Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.