Zábava,tajemství a zajímavosti

1. PROSINEC-PŘEDVÁNOČNÍ ČAS

Ahojky, vím, že jsem dlouho nepřidala žádný článek, ale byla jsem nemocná a teď mám hodně práce se školou. Bohužel už jsem v devítce a máme hodně učení, rozhodování na jakou školu chceme jít, pomalu se připravovat na přijímačky atd... No, nebudu vás předem strašit xD. Ale to jsem odběhla od tématu :D.

Dnes máme 1. prosince. A začíná čas předvánočního období. K tomu patří zdobení bytu, pečení cukroví, zpívání koled, kupování dárků, kupování vánočního stromečku, pojídaní každodenně adventního kalendáře a mnoho dalších....:D. Jak se těšíte na Vánoce? Já strašně moooc xD. Už se jich nemůžu dočkat. 

Přijde vám čas do Vánoc dlouhý? Napadlo mě, jak si ho zkrátit. Udělala bych takový adventní kalendář tady na blogu. Každý den, nebo co druhý den (podle toho jak bych stíhala, mám toho opravdu moc), bych přidávala různé vánoční obrázky, nápady na dárky, rozhovory, koledy, recepty na cukroví atd... Až do 24.12.

Samozřejmě pokud bych to nestíhala, tak se vám omlouvám a budu se články snažit přidávat co nejdříve a pravidelně. 





Komentáře

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

No já jsem v osmičce a už mě ta devítka děsí. smajl Vůbec si nedovedu představit, že opustím kamarádky a školu do které i když mě (někteří)učitelé štvou chodím ráda. smajl

fixaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.