Sues Dog Beauty Salon
Hra - Sues Dog Beauty Salon
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Lady Bugs
Hra - Lady Bugs
Video se načítá
Sue Hair Dresser
Hra - Sue Hair Dresser
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Neuvěřitelná místa světa 3

Čáááu ! Myslím že asi umřu !!!! A víte proč ? :c tenhle článek jsem měla už dávno hotový, uložila jsem ho, a všechno, jenže nám vypadla Wifina, a já měla svou čtyřhodinovou práci v háji !! Proč to trvalo čtyři hodiny ? Protože jsem 1. nemohla najít jedenáctý, za 2. jsem to nechtíc jednou vypla před polovinou, a museka jsem hledat ty místa celé znova, a za 3. tu byl tatík, který chtěl po mně snad miliardu věcí, a to jen proto, že má za TÝDEN přijet návštěva. Za týden, jako chápete to ?! No nic, každopádně jsem málem roztřískala celej počítač, ale opět jsem se do toho vrhla, protože jsem co ? Sebevrah. Ale, jdu na to.

Každý můj článek " Neuvěřitelné místa světa" měl jedenáct různých míst naší planety, které se vám zdály jako opravdu neuvěřitelné, z mnoha různých důvodů. A tak jsem se rozhodla, že to nepřeruším, a vyhledám vám dalších jedenáct míst, nad kterými budete valit bulvy. ( nebo spíše budete překvapené, protože se nám výběr pomalu ale jistě zužuje... ) A protože já se NIKDY nevzdávám, asi přestanu okecávat to, u čeho kecat zas tolik nemám, a vrhnu se na to. ( a budu doufat že se mi to KONEČNĚ povede odeslat a zveřejnit. ) Jen chci upozornit, že kvůli mé docházející trpělivosti budou popisky o dost kratší než by jste si přáli, tak mě na to prosím neupozorňujte, když tak je dopíšu delší později.


Hora Roraima, Venezuela



Hora Roraima je jedna z nejstarších hor na světě. Před dvěma miliardami let byla tato hora vytažena ze země díky aktivitám tektonických desek.


Ostrov Aogashima, Japonsko


Aogashima je jedniný ostrov na světě sopečného původu s další sopkou uprostřed.


Fingalova jeskyně, Skotsko


Stejně jako Giant’s Causeway byla i tato jeskyně vytvořená sopečnými aktivitami a následným chladnutím lávy.

Podvodní řeka Cenote Angelita, Mexiko



Pod řekou Cenote Angelita je další proud tekoucí vody, a to jediná podvodní řeka na světě. Řeka je plná sulfanu, který je těžší než slaná voda.


Jeskyně Naica, Mexiko



Tato jeskyně je pokryta až 15 metrů dlouhými krystaly. Mekka všech milovníků jeskyní a krystalů.


Skrytá pláž, Mexiko


Tato pláž byla sice vytvořena vojenským testem výbušnin na začátku 20. století, ale přesto vytváří podivuhodnou atmosféru.


Natronové jezero, Tanzanie


Kvůli vysokému podílu soli, v tomto jezeře žijí mikroorganismy, které produkují červený, až místy narůžovělý  pigment.

Oko Afriky, Mauretánie


Tyto podivné skály s průměrem 24 mil a přezdívkou „Oko Afriky“ se nacházejí v Mauretánii. Dlouhou dobu si vědci mysleli, že sem spadl asteroid.

Islandská vysočina



Během dne zde můžete vidět nejkrásnější ledovce, krátery a gejzíry, ale to nejlepší přijde v noci – polární záře.

Plitvická jezera, Chorvatsko


Národní park Plitvice je největší v Chorvatsku a nejstarší v Jihovýchodní Evropě. Natáčel se zde i legendární Vinnetou.

Jaké místo se vám ze všech líbilo nejvíce ?? Hlasujte do komentářů, a já vám k tomu místu co mělo nevíce hlasů řeknu ještě více a přidám další fotky ! A to nejlepší : První tři kteří pro vítězné místo hlasovali, dostanou následujcí odměny !

1. místo - odběr na blog, 30 mincí do skupiny + 5 liků
2. místo - 20 mincí do skupiny, + 5 liků
3. místo - 10 mincí do skupiny , + 2 liků

Ale upozorňuji, že to je jedna a ta samá soutěž jako je napsaná v 1. a 2. díle, který bude ještě napsaán. a pak bude hlasování mezi třemi vítěznými místy. Místo které vyhraje ze všech třech dílů, bude celkový vítěz a tři kteří pro něj hlasovali první, dostanou následující odměny které jsou uvedené zde, nahoře.


Vaše Bloggerka           Kiyashi ♪♫






Komentáře

Kleopatra VII FilopatorVIP(Fazole)

Kleopatra VII Filopator: A ozaj, keď si už spomenula Oko Sahary: čítala som, že je to vraj tá "bájna Atlantída." Vraj zmizla, objavila sa na púšti a obivatelia teraz žijú pod zemou. Akože, nie že by som tomu verila, ja len, že by vás to mohlo zaujímať...

Kleopatra VII FilopatorTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.