Sue malá čarodějka
Hra - Sue malá čarodějka
Video se načítá
Poodle Needs Owner
Hra - Poodle Needs Owner
Video se načítá
Red Velvet Cake
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
Cute Style Design Salon
Hra - Cute Style Design Salon
Video se načítá
Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Equestria Girls Rainbow Dash
Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
Draculaura Fangtastic Makeover
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Když spojíte své články v jeden..


Rybízový džus !

Zdraví vás.. Opět Kiyashi !

Mrtvy-Gogo: Prepáč za slovenčinu, počuvaj ma please. Nemáš byť len tak náhodou Kiyoshi?

Hoggy-jezemnějustinbiber: Já som sa vždycky učil slovenštinu. Ide mi to ? Každopádně ne, Kiyushi nemá být Kiyoshi, je to přece ta známá nudná, nepotřebná a otravná blogerka která se snaží o nemožnou věc - dostat se do TOP 50 blogů na jedný stránce, hpd. Jmenuje se Kishi, to nevíš ?!

Ment-zloděj: wasabvítejte u dalšího videa ! Dneksa jsem tady s Baxem.. Ahoj !!Pomoc,vytáhněte mně někdo z toho pytle, Tomáši !! Nic jste neslyšeli, ale jste takoví tupci.. Vy nevíte jak se jmenuje ta úchylná blogerka ? Kaishi !

Gejmr-pes: No tak to hou hou, já její článek četl jednou v životě a málem jsme dostal infarkt z tý ubohosti. To není úchylná blogerka, je to zmrzlina !

Hoggy-jezemnějustinbiber: hele, jen tak, Gogo.. Já rád melouny, dáš mi kousek jahody ?

Mrtvy-Gogo: Dalmatín mi vzal Slonovy kalhoty, nemám prachy na žádný ananasy.

Gejmr-pes: Tady je Gogo ?!

Mrtvy-Gogo: jé, pejséék !* Jde se kouknout do vzpomínek a vidí Oživlou mrtvolu Goga jak se stará o malého pejska * muahahhaaaa *Začne honit Gejmra*

Ment-zloděj: nemáte tu nějké cennosti co bych mohl čmajznout ?

Shopaholic-Nicol: Hele, kluci.. *mlaskne* nějak s emi pokazil internet..

Hoggy-jezemnějustinbiber: A co vidíš na obrazovce ?

Shopaholic-Nicol:



Ment-zloděj: *facepalm* Mimozemšťani forever ! Myslíte si že v tom obrovském vesmíru žijem snad sami ?
Gejmr-pes: pssst.. Schovávám se před Gogem. Každopádně, Mente.. Věřte mi, v realitě by jste mě asi potkat nechtěli. Když už se odvážím mluvit, zřejmě mě ani po užití naslouchátka neuslyšíte. Nicméně nepopírám, že se s blízkými lidmi dokáži bavit jako normální člověk. Takže odpověď: * Zvedne kulomet * Jakože jsi slovo Selfie nikdy neřekl, ano ?

Hoggy-jezemnějustinbiber: už vidím gejmrův argument na policii: Jeho krev mi připomněla rozmačkané jahody, které tak moc chci.

Gogo-mrtvy: Neviděli jste někde Gejmra ? Je to psík a já jsem i kvůli němu začal mluvit česky ! Psíčku, Gejmříčku...

Shopaholic-Nicol: Echm.. Kluci, *Zvedne maxi balení čokolády nad hlavu a zakřičí z okna, pod kterým ještě stále leží mrtvola Goga a ostatních * Kdo mi dá peníze na make-up ?!

Gogo-mrtvy: *zvedne se z hromady mrtvol a přijde k nicol * Do chlupatých banánů ! Ta zapomenutá Nicola jde zase zabíjet !!

Ment-zloděj: Protože jsme drsní jako hladká mouka.

Gejmr-pes: Existuje ještě jedna užitečná věc - ignorování. Nemyslím tím teď ale to igorování typu : " Vidíš někoho ? já teda jen nějakej vduch. " Nebo že do nich budete vrážet na chodbě, protože pro vás neexistuí. Myslím ignorování toho typu, kde na ně nebudete reagovat, ani je kritizovat. Takže ignorujte ty dva masové vrahy vedle nás.

Hoggy-jezemnějustinbiber: Neříká že je odsuzují všichni, ale zatím skoro každý, kterého se zeptal, se choval znechuceně, a Gejmr to tak úplně nechápe..


Shopaholic-nicol: Dnes je tu takové jedno jediné malinké téma, možná na zamyšlení.. Jak správně zabít masového vraha ?

Ment-zloděj: Vím že to tady asi skoro nikho nezajímá, a většina z vás to zřejmě ani nedočetla úplně do konce, ale každopádně.. Plamenometem !!! muahhahaaaaaaaa *Uvědomí si že on je jeden z teěch masových vrahů*


Tak, myslím že je čas tohle ukončit. Použila jsem jako postavy youtubery a jejich přízviska jsou ze série "google je.." A příběh nevím jak jsem vymyslela. V jejich zprávách jsou použity věty z mých článků, a původně to bylo něco úplně jiného.. Každopádně doufám že vás to alespoň trošilinku pobavilo a už se s vámi loučí nenormální blogerka..


Sayonara ! Kiyashi





















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.