Sue Avata Star 14
Hra - Sue Avata Star 14
Video se načítá
Frogtastic 2
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Shopping Street
Hra - Shopping Street
Video se načítá
Notessimo
Hra - Notessimo
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Sherwood Shooter
Hra - Sherwood Shooter
Video se načítá
Cosmetics Workshop
Hra - Cosmetics Workshop
Video se načítá
Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
My New Room 3
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Ariana Grande Make-Up
Hra - Ariana Grande Make-Up
Video se načítá
Style Queen
Hra - Style Queen
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

S Kiyashi na kafe - speciál

Rybízový džus !

Anebo klidně jablkový, ale tohle není objednávka. Zdravím všechny u mého nového článku.. * Připadá si jako youtuber * Nonic, každopádně jsem musela vydat článek s poslední dotazovanou. JENŽE. Poslední dotazovaná byla jen jedna, takže jsem to musela nějak vyřešit. A co naši hroznou a otravnou Kiyashi napadlo ? Že na otázky bude odpovídat i ona. Ano, je to nejhorší nápad všech dob, ale nu což, alespoň si vedle mně kopretinka02 nebude připadat jako naprostý trotl.. :D


1. Kdyby jsi se záhadným způsobem dostala na měsíc a potkala mimozemšťana jak si pouští Mishovy šílenosti, co by jsi udělala ?

Kopretinka: Zřejmě bych Měsíc vyhodila do povětří, kdybych zjistila, že je Misha ''populární'' i tady.

Já: Mno.. Kdybych se ocitla na měsíci před mimozemšťanem pouštějící si Mishu, udělala bych jediné.. Vzala kulomet, a vyhodila bych mimozemšťana z okna.


2. Představ si, že jsi administrátor tohoto webu. Co by jsi udělala jako první ?

Kopretinka: Zeptala bych se uživatelů, jaké změny by uvítali a asi bych je poté i zavedla. Ale rozhodně bych přidala více testů a článků pro Otaku. :D Bohužel ale testy tvořit neumím, články mi také psát příliš nejdou a o správě webu nic nevím, takže bych poprosila o pomoc Terix, Ravenclaw a Áju_4, které jsou na toto odbornice. :) Možná bych i komunitu dala do latě, žádné nadávky a nehezká slova, jako to tady vidím.

Já:  Já bych administrátor tohohle webu nebyla. :D


3. Co by jsi si vybrala ? Hnědá skvrna na zadku, černé fleky na tvářích nebo šedé váčky pod očima ? :D

Kopretinka: Za mě jednoznačně šedé váčky pod očima. Důvod? Vypadáte jako L z Death Note. Navíc takto vypadají všichni závisláci, alespoň bych někam patřila!

Já: Co jsem si to vymyslela za otázku.. Tak, asi bych si umyla tváře od řasenky, utřela zadek a váčky pod očima bych natřela krémem. A bylo by to. ^^


4. Víš co to je textové RPG ? ( Pokud ano, napiš jaké hry hraješ nebo tak něco.. )

Kopretinka: Ano, vím. Před dlouhou dobou jsme hrávali tRPG na Chatzy, jenže poté aktivita klesla. Stále nepřestávám věřit, že si tam zase někdy zahrajeme. Ale momentálně hraji na Vlčím brlohu. Je to šokující, ale hraji zde za vlka.

Já: A moje novinka je ještě šokující - na Vlčím Brlohu hraju i já. Wooow.


5. Myslíš si, že nějaké nadpřirozené bytosti existují, jako například andělé strážní nebo mořské panny ?

Kopretinka: Jistě, myslím, že ano. Mořské panny ani jednorožci přímo ne, spíše Nyan cat [No kdo si myslíte, že způsobuje duhu? xD], démoni, ''lidé'' nadani tajemnou magií ...

Já: Nevím jak to vysvětlit, ale svým způsobem ano.. Mořské panny ale moc ne.. Mimozemšťani forever ! Myslíte si že v tom obrovském vesmíru žijem snad sami ?


6. Představ si, že by jsi si musela vybrat mezi jednosměrnou letenkou do Sýrie a týdenním poslouchání jedné písničky pořád dokola v kuse, co by jsi si vybrala ?

Kopretinka: Beru druhou možnost, pokud by skladba nebyla populární POP. Když si to pouští všichni, je to ohrané. O mnoho raději mám japonskou hudbu, anime openingy, endingy. Nicméně ani rock neuškodí, či dokonce trošku - a teď se džte - metalu. Byla bych ochotná celý týden poslouhcat téměř cokoli, jen když by to nebyl RAP, populární POP či nějaký šílený dubstep.

Já: Já bych si vybrala jednosměrnou letenku do Sýrie - stejně bych ji nevyužila.. :D


7. Jaké jedno poslední slovo by jsi řekla před smrtí ?

Kopretinka: Moje poslední slovo by znělo ''Zemři!'', pokud by mě někdo vraždil.

Já: Já bych neměla jedno slovo.. Áj belív áj ken fláááj ! ( I believe I can fly ). Ale pokud by to opravdu bylo jedno jediné slovo.. Bagr !


8. Jsi vlkodlak, a každý úplněk se proměníš na vlka, který chce pojídat muffiny s jahodami. Na výběr mají jen čokoládovou tyčinku nebo kousek meruňkového dortu. Sníš Prodavače nebo pokladnici ?

Kopretinka: Určitě prodavače. Jeho krev by mi připomněla rozmačkané jahody, které tak moc chci. Peníze by mi muffiny nenahradily.

Já: Asi bych snědla nejdříve prodavače, pak pokladnici, cestou si vzala křížaly a běžela si koupit jahodový muffin do vedlejší cukrárny.


9. Jsi na něco alergická ?

Kopretinka: Ne, pokud se nepočítá alergie na stupiditu spolužáků a trendů dnešní doby [selfie s našpulenou pusou, psí uši...].

Já:  To slovo ani nevyslovuj, Kopretino ! * Zvedne kulomet * Jakože jsi slovo Selfie nikdy neřekla, ano ?


10. Upřímně - jsi extrovert nebo introvert ?

Kopretinka: Rozhodně introvert. Věřte mi, v realitě by jste mě asi potkat nechtěli. Když už se odvážím mluvit, zřejmě mě ani po užití naslouchátka neuslyšíte. Nicméně nepopírám, že se s blízkými lidmi dokáži bavit jako normální člověk. Jako bych žila dva zcela odlišné životy.

Já: Já jsem tady snad jediná ? Já jsem totiž jasný extrovert. Miluji společnost, svoji uřvanou a drzou tříddu do které dokonale zapadám. Jsme drzí, blbneme v hodinách a o přestávkách jakbysmet. Jsem energická, veselá a.. Extrovert. ^^


Tak, doufám že jste se u toho neunudili k smrti, dvakrát se mi ten článek vymazal a proto jsou moje odpovědi tak nezajímavé, ale co už, čas zpátky nevrátím. Děkuji všem kteří moje články čtou, vždycky mně to potěší.. Loučí se s vámi nudná blogerka..


Sayonara ! Kiyashi

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.