Monster High Avatar
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Bratz poníci
Hra - Bratz poníci
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 333
Hra - Monkey Go Happy Stage 333
Video se načítá
Monkey go happy
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Zachraň Šneka
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Frozen Fashion Rivals
Hra - Frozen Fashion Rivals
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Poodle Needs Owner
Hra - Poodle Needs Owner
Video se načítá
Kristoff Icy Beard Makeover
Hra - Kristoff Icy Beard Makeover
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Scooby Doo Snackmachine
Hra - Scooby Doo Snackmachine
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
HM Love Mix
Hra - HM Love Mix
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
 

xD všechno možné xD

Neuvěřitelná místa světa 2

Čááááu !Tady Kiyashi ! Jsem ráda že se vám můj minulý článek líbil, a tak jsem se rozhodla udělat vám 2. díl rovnou. Tady platí také hlasování a soutěž z prvního dílu, a aby jste nemuseli klikat a hledat to v tom prvním díle, okopíruji vám to na konec článku i zde. Ale upozorňuji, že to je jedna a ta samá soutěž, a pak bude hlasování mezi třemi vítěznými místy. Místo které vyhraje ze všech třech dílů, bude celkový vítěz a tři kteří pro něj hlasovali první, dostanou následující odměny které jsou uvedené na konci článku. Už to nebudu okecávat, a jdeme na to !


Ostrov Sokotra, Jemen






Jednu celou třetinu těchto rostlin, které rostou na ostrově Sokotra, nenajdete nikde jinde na světě. Například Dračinec, který vypadá jako deštník, který je na první fotgrafii. Z velké části je tento ostrov nenarušen, a je přírodní.


Reliéf Zhangye Danxia, Gansu, Čína


Tento zvláštní a krásný reliéf je výsledkem červeného písku, minerálů a dlouhých 24 milionů let. I na fotce jde vidět, že je oblíbeným místem turistů.


Tunel lásky, Klevan, Ukrajina


Tunel lásky se z keřů vytvaroval během několika let, když tudy třikrát denně projížděly vlaky. Teď je to krásné místo, kam se chodí dívat zamilované páry.


Jeskyně světlušek, Waitomo, Nový Zéland


Tisíce a tísíce  světlušek na stropě jeskyně ozařující celou jeskyni vytváří neskutečný pohled, jako ze sci-fi filmu. Přersto je to opravdové místo, na Novém Zélandu.


Kraj Yuanyang, Čína



Mnohaleté pěstování rýže vytvořilo zvláštní, ale krásný, pohled na celou krajinu. Vrchní obrázek je na podzim, ale i na dolním vypadá tato krajina jako pohádková.


Jezero Hillier, Austrálie



Jezero Hillier je růžové díky kombinaci řas a bakterií. Netradiční barva ale nemá vliv ani na člověka ani na přírodu kolem. Jeho růžový odstím je pro turisty okouzlující.


Pamukkale, Turecko



Prameny Pamukkale utvářely vápencovou krajinu miliony let. Jedno z nejpopulárnějších turistických míst Turecka je právě toto. Jde to vidět na dolní fotografii =).


Řeka Caňo Cristales, Kolumbie



Díky mnoha mikrobům se barva této řeky na různých místech mění. Mnozí ji považují za nejkrásnější řeku světa, a já si dovolím souhlasit. Jak jste si už možná přečetli, sídlí v Kolumbii.


Mramorové jeskyně, Patagonie


Jeskyně se vytvořily díky neustálému narážení vln a uhličitanu vápenatému po tísíce let.


Giant’s Causeway, Severní Irsko


Před 50 až 60 miliony lety zde byla sopečná aktivita. Postupem času, jak láva chladla, vytvořila takto dokonalé varhanové sloupce. Na vrchní fotografii jsou vidět mokré zblízka a na dolní z dálky.


Gejzír Fly, Nevada (USA)

Aaach, tak se podíváme zase do USA. Tento Gejzír Fly byl vytvořen náhodou, když se zde vrtala studna. Minerály a řasy se draly na povrch a vytvořily tyto mimozemské útvary, které chrlí vodu.



Jaké místo se vám ze všech líbilo nejvíce ?? Hlasujte do komentářů, a já vám k tomu místu co mělo nevíce hlasů řeknu ještě více a přidám další fotky ! A to nejlepší : První tři kteří pro vítězné místo hlasovali, dostanou následujcí odměny !

1. místo - odběr na blog, 30 mincí do skupiny + 5 liků
2. místo - 20 mincí do skupiny, + 5 liků
3. místo - 10 mincí do skupiny , + 2 liků

Ale upozorňuji, že to je jedna a ta samá soutěž jako je napsaná v 1. a 3. díle, který bude ještě napsaán. a pak bude hlasování mezi třemi vítěznými místy. Místo které vyhraje ze všech třech dílů, bude celkový vítěz a tři kteří pro něj hlasovali první, dostanou následující odměny které jsou uvedené zde, nahoře.

Vaše bloggerka

                                                Kiyashi ♥








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.