Wííííí

Kamarádství

Ahoj, po dlouhé době jsem se rozhodla něco zase napsat. A dnes to nebude žádné DIY ani návrhy na knihy, protože sem se rozhodla udělat něco co na mém Blogu ještě není. A to něco z života. Popravdě sem ani nevěděla jak tento článek pojmenovat nebo do jaké kategorie ho zařadit a jestli to vůbec mám vydat. Ale dovršila sem se k tomu že Ano. Předem bych chtěla říct že nad tímto článkem sem ani nepřemýšlela a psala ho jen z věcí které mi lítaly neustále v hlavě a bylo mi jich líto když se takové věci staly. Bude to teda o kamarádství... 

***
Někdy si připadám že v kamarádství i běžném životě se musíte chovat slušně a tak jak to lidi od Vás očekávají.
Ale né každého to baví jako třeba mě. V kamarádství jde o důvěru, cit a pochopení ale lidi okolo to nechápou. Chtěli by víc... A proto sem už hodně takových ztratila. Někdy z mé blbosti někdy z toho že sem je vlastně ani nepoznala a někdy z toho že se odstěhovali. A já osobně jsem tak trochu mimoň. Baví se se mnou jen tři lidi které bych za nic nevyměnila. Dokáží mě pochopit, ale každý jiným způsobem. Jedna se na mě naštve protože nejedu na lyžák z důvodu Angíny a Rýmy a řekne mi že buď tam budu nebo ne a ještě se mi vysmála kvůli toho že sem řekla že "Zdraví je důležitější" a jedna mě dokázala pochopit a řekla že to tak určitě nemyslela.. Měla pravdu nemyslela. Ale i taková maličkost zabolí. A určitě mě mají obě moc rády teda aspoň doufám. I když sem se s oběma pohádala. Jedné sem chtěla pomoct a ta to neocenila druhé sem jednou zalhala. Ale nebylo to úmyslné jen sem jinak nemohla. Určitě znáte ty rozhodnutí kdy prostě jinak nemůžete....
Nikdy sem neměla kamarády všichni mě ve škole šikanovali, lili po mě pití a i mě bili. Přicházela sem doma s modřinama a velice smutná. Shazovali mi věci z lavice i mi je brali. Nevím čím sem byla tak špatná... Ale pak přišla jedna holka a já už to nezvládala všem se moc líbila a já za ní jednoho dne přišla a hodně sme se skamarádily ale pak nás začali šikanovat obě... Bylo mi jí líto že sem se sní začala bavit protože na to doplatila také, ale překvapilo mě že sní sem se cítila dobře a jí ta šikana a už ani mě nevadila. Znám se s ní 3 roky a odešla na jinou školu. Měla sem s ní hodně zážitků ale i komplikací protože moje mamka ji nemá ráda takže se sní bohužel vídat nemohu. Ale voláme si na tajňačku a i když se nevídáme tak často tak je super.
Všechny jsou fajn ale někdy bych si přála se vším začít od znova. Tak aby mě nikdo neznal a já vstoupila jako jiný člověk. Ale to bohužel nejde.
Mám je všechny moc ráda.
Adél , Verča a Simča <3

***
Vím že tento článek asi nikomu nepomůže ale jsem ráda že sem ho napsala i pro mě. A jaké je vaše kamarádství ? To mi můžete napsat do komentářů budu moc ráda za jakoukoliv podporu.
A nezapomeňte vystupujte takoví jací jste a né jako někdo jiný nebuďte falešní. 
Nicol.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.