Všechno o všem

Můj vymyšlený mini horor-V bytě

Čusík! Tady je další mini horor z mé hlavy! Pokud se vám bude líbit nezapomeňte dát + a přidat komentář! Každé + je pro mě jako ten nejkrásnější dar co mi můžete dát abyste mě podpořili. Moc si toho vážím:-* Díky! Tento mini horor se jmenuje v domě. No, sami čtěte!:D

V bytě!

Sára a Ella byli fakt super kamarádky. Až skoro BFF. Obě byli celkem dost bohaté. Ale také trošku rozmazlené....ale ne moc. Sára měla byt ,ale toužila po veliké vile kde by měla delfíny♥. Ella měla velikánskou vilu. Jednu šla Ella k Sáře. Nevěděla ,že Sára nemá tak krásný dům jako ona. Když tam přišla byla překvapená. A chtěla domů tak radši odešla. Sáře to bylo strašně líto. Až jí po tváři skápla slza...a další a další! Ubýhali sekundy a minuty. A najednou někdo zazvonil na zvonek. Byla to Ella.
"Co chceš?" Zeptala se uraženě Sára. "Musím ti něco říct! Pojď na balkón! Rychle! Dělej!" Zakřičela vyděšeně Ella. Sára nevěděla co se dělala ,ale běžela na balkón. 
"Co se sakra děje!?" Zeptala se Sára a utřela si slzy.
"Asi jsem se zbláznila!"
"Jak to?"
" No šla jsem s tvého pokoje a začala mě honit nějaká lebka! A říkala něco ,že tě za pár dní zabije!" Vysvětlila Ella a z očí jí vytekly slzy. 
"To sis vymyslela!" Křikla Sára  a šla do pokojíčku. Najednou ,ale vykřikla! Ella se běžela se strachem podívat co se stalo. Ano...je to tak. V pokojíčku byla zavražděna Sáry máma. Sára si myslela ,že to je jen sen. A vzala nůž. Podřízla si žíly. Po chvíli ondlela. Pod Sárou byla jen louže červené krve. Ella vzala telefon. A zavolala sanitku. Sanitka přijela a nabrala Sáru do nemocnice. Po pár hodinách se Sára probrala. Uviděla nad sebou černou lebku. Zakřičela. A najednou.....uviděla světlo. A najednou slyšela jak někdo pod ní říká: Tak sbohem Sáro! Znělo ta jak doktoři. Ano je to to co si teď myslíte. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.