Barbie Ever after High Spa
Hra - Barbie Ever after High Spa
Video se načítá
Barbie And Horse Dress Up
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Outfits Tonight
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Basketball Championship 2012
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Elsa Frozen Real Haircuts
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Go Kart Go Turbo
Hra - Go Kart Go Turbo
Video se načítá
Papa's Pastaria
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
 

Twailightina knihovnička

Prázdniny - Hp fanfiction


Ráno se ptám Lyry, jestli je balíček od ní ,, Ne, ale třeba je od nějakého tajného ctitele.“ Tajemně se usmívá , vím že to neví, ale ona chce abych si to myslela.


Je poslední den letošního školního roku, utekl docela rychle, už od rána si balím, snažím se tu nic nezapomenout, i když vím že se příští rok vracím. Na oběd jdeme společně s Lyrou a Pansy, tu sice až tak nemusím, ale přece jen, vždycky se mě zastává, a je docela milá. Až na to že neustále podlézá Malfoyovy.


Zbytek dne ubíhá jako voda, a na slavnostní večeři . Všichni Zmijozelští jsou pyšní že tento rok vyhráváme školní pohár. Sedám si k Lyře a sledujeme ředitele Brumbála při konečném proslovu. Oznamuje že s radostí ukončuje školní rok a je hrdý na naše známky, pak ale změní téma a na poslední chvíli rozděluje body – koho by překvapilo že právě Nebelvíru. Ten nakonec místo nás přebírá školní pohár. Od našeho stolu vyletí pár jisker značících velké znepokojení. I já se přidávám a z mé hůlky vylétají červené jiskry. Jakmile nás ovšem zpraží pohled profesora Snapea, všichni hůlky odloží a zahledí se do prázdných talířů před sebou.


Je poslední noc před odjezdem, ukládám se ke spánku, když v tom do okna přiletí sova a na můj noční stolek upustí maličký dopis. Otevřu ho a začnu číst: Uvidíme se příští rok, už se těším. Ps: Nebelvír podvádí!
Při poslední větě se musím usmát, stejně by mě ale zajímalo kdo mi vlastně píše, natahuji se po brku a inkoustu. Na druhou stranu lístku napíšu : Já taky, to od tebe je ten prstýnek?
Posílám ho po sově, a usínám. Druhý den ráno nacházím na polštáři odpověď : Ano.
Je to zvláštní, proč zrovna já bych měla mít tajného ctitele? Jsem ale ráda.  Zbytečně se nad tím už nezdržuji, převlékám se do normálních mudlovských šatů a beru si kufr, cestovní tašku a box s Verity. Je čas odjet.


Nastupuji do vlaku , sedám si do kupé vedle Lyry, za chvíli přichází i Hermiona. Lyra se nejdřív trochu zdráhá, ale pak se s ní taky baví.
Na nástupišti si mě vyzvedávají rodiče, já se ale nemůžu dočkat až se do Bradavic vrátím.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.