Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
My Little Pegasus
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Spot Horse 2v1
Hra - Spot Horse 2v1
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Among Vampires 2/2

Seděla jsem na posteli jako kámen nejméně čtvrt hodiny a hleděla do zdi. Možná, že je to jen další sen, ale vypadá, tak reálně. Bohužel je škoda, že i tamten byl jako reálný. Budu se držet toho, že nejsem normální. Svalila jsem se na postel a dál přemýšlela o dalších nudných věcech.

 

Při cestě do školy jsem zahlídla Maxe. Točilo se okolo něj aspoň dvacet holek a dávaly mu své telefony a fotily se s ním jako kdyby byl celebrita. Zastavila jsem se a koukala na něj. Stála jsem tam jak sloup a stupidně zírala jen a jen na něj, do té doby než si mě všimnul a já rychle zdrhala do školy. Když vešel do třídy, povídal si s jedním klukem. Je jasné, že mu stačí jen lusknout prstem a už má okolo sebe hromadu kamarádů a holek, které ho považují za krále krásy. 

Když procházel okolo, všechny holky se mohly jen utlouct. Jen jeho přítelkyně Jenny ne. Byla jako on, ale povahou hnusná. Mohla by mít třeba i tisíce kluků, ale nevyužívá toho. Vždy jsem jí znala jen ze školy. Nebo když vysedávala s kámoškou v parku a kecala.

 

Každou chvilku se koukala do zrcátka, jestli nemá rozmazaný make-up. Jednou jsem šla domů, přes park. Max tam byl taky. Hrál s ostatními kluky fotbal, už chápu proč se radovali, že není sníh.. Jenny tam seděla a zamračeně na něj hleděla. Nevím proč...Možná proto, že si jí nevšímá. Jen sem jí pozdravila a šla dál. Ani se neodvážila odpovídat. Protože se zaměřila na Maxe ve chvíli, kdy se podíval na mě. Na ní se ještě ani nekoukl, ale na mě jo, což bylo zvláštní. Připadalo mi, že má o mě zájem, ale nadával to najevo...Lehce jsem se usmála a při tom začervenala, jenže jsem dostala strach a pospíchala co nejdál od toho "milujícího se" páru.

 

Druhý den se Jenny  ve škole neobjevila. Pořád jsem myslela na včerejšek. Kim do mě něco hustila, ale já jí neposlouchala. "Rebecco?! Posloucháš mě vůbec?!" bouchla do mě s naštvaným výrazem. "Jo, jo poslouchám..." odpověděla jsem jí, když sem se probrala. "A co jsem teda říkala?" zvědavě se na mě podívala jestli to vím. "Já..." jsem to ani nedořekla a přišel Max. "Ale ne...Jdi s tím někam...Na toho kluka má jenom Jenny...vybodni se na něj..." řekla a mávla rukou. Já jí to nevěřila.

 

 Blížil se každoroční Silvestrovský ples na naší škole. Vše se odehrávalo v tělocvičně. Na starosti to měla většinou Elis, ale od doby co přestoupila Jenny, je právě Jenny ta oblíbená, takže letos to asi bude na ní. Má ráda růžovou, takže to bude spíš do Valentýna, ale co...Ples jako ples. Neměla jsem žádné šaty, ale Kim má prý dvoje plesové, jedny po starší sestře Bell a druhé bude mít teprve prvně. Byli překrásné...Hezčí šaty jsem snad neviděla. Nic to, ale nemění na tom, že nemám s kým jít a s tátou? Pf...Všichni ze třídy už někoho mají, jen já ne. A navíc...Holek je u nás třináct a kluků dvanáct a já jsem bohužel ta třináctá.

Nastal den D. Sama jsem kráčela po chodníku a koukala na ty páry, které mě jeden za druhým předbíhali. Mezi nimi i Max a Jenny. Když jsem tam dorazila, oba stáli před dveřmi a povídali si. Obešla jsem je a pak jsem zaslechla prásknutí dveří...Všichni se zastavili a podívali se směrem k nim. Stála tam Jenny, ale Max nikde. Že by se pohádali? Snad ne kvůli mě? Jenny nechápavě koukala na všechny co zírali, kde je její druhá polovička. Po chvilce jsem zašla za paní Náfukovou, bych se jí zeptala, co se stalo. Řekla mi jen tři slova "Hádka, rozchod útěk..." to by znamenalo, že někam zdrhnul. 

Pokračování příště...... 

 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.