Totální Blbosti

Dovča pro mozek

Taky znáte ten fajn pocit když ...je před víkendem?

A znáte ještě ten lepší pocit, když jsou po víkendu prázdniny a vy nikam nemusíte?

Žádná škola, žádní otravní učitelé ani rámus který trhá uši.... Na to se vždycky těším ze všech dnů nejvíc.

---------------------------------------------------
Co se týče dnešního dne, prostě...Jak se mám? Je pátek, tudíž se mám mnohem líp než v pondělí. Překvapivě... Dneska jsem "spamovala" svůj telefon. Jakože...Stáhla jsem si do něj asi pět písniček za sebou...Jelikož někteří z vás můj blog čtou tak vědí že mám sluchátka na uších 24/7 a miluju poslouchání hudby. To bych prostě nebyla já že?
Poslech hudby je u mě na denním pořádku a kdyby to tak nebylo, tak věřte že v tom případě nejsem asi úplně v pohodě. Já nejsem úplně v pohodě nikdy a nikde, ale no dobře...ehm...

Upřímně tenhle článek je prakticky o ničem, prostě jsem jen CHTĚLA něco vydat ze své vlastní vůle.

-----------------------------------------------------

Doufám že máte aspoň nějaké plány....třeba moji rodiče budou chodit do práce, alespoň si to teda myslím, pokud mi zase nic neřekli, ale jinak bych měla být doma sama celé dopoledne a odpoledne....odpoledne se mnou stejně nikdo nemluví i když přijdou domu.... Kromě mamky ta chodí ke mě do pokoje běžně, akorát většinou ne za mnou....ale za mými milovanými morčátky, jak milé, že jo?

Každopádně asi budu trávit volno u televize, vlastně co to plácám, na televizi už skoro nikdy nekoukám. Leda že by tam dávali něco co mě zaujme a přiznám si, že moc takových filmů/seriálů není. Spíš se zase budu válet v posteli se sluchátky, bločkem na kreslení, nebo počítačem a budu tvořit, či se jen tak brouzdat po internetu. Možná to zní nudně, ale věřte, že se takhle dokážu zabavit klidně celý den a docela mě to i baví. Oprava - hodně mě to baví.

Třeba kámoška mi vyčítá, že se furt dívám na videa, ale když mě ty věci třeba zajímají, tak se na to prostě koukat budu a za tím si ležím.

Možná pak půjdu taky na procházku, ale po posledním tělocviku si nejsem jistá, jestli vůbec někam dojdu...už tak chodím....no představte si člověka v masce tučňáka...nenajdete rozdíl mezi reálným tučňákem a mnou xD.

---------------------------------------------------------

Ok, tak to bychom měli mé plány na prázdniny, co vy?  

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.