Totální Blbosti

Ahoj

 Toto být velice krátký článek...

-------------------------------------------- 

 

 

Ahoj lidi, fuf, já tu fakt dlouho nebyla.
No ale k věci, samozřejmě jsem se snažila tu být ale bohužel nějak nepřicházeli nápady na články a navíc mám teď tak trochu jiné koníčky. Také jeden z důvodů proč jsem tu nebyla je ten že jsem si účet na HPD zakládala když mi bylo asi dvanáct a prostě....už jsem z něj tak trochu vyrostla no.

Neříkám, že je tato stránka nějak špatná ale já se za tu dobu hodně změnila i můj styl psaní se docela změnil a ty blbůstky co jsem psala úplně na začátku, no prostě, ehm xD.

No taky mám docela dost práce udržet si dobré známky ve škole, jako snažím se to mít aspoň v tom průměru protože teď už se prostě budu muset dostat na nějakou tu střední. No já vlastně na střední nejdu, ale ok xD. 

Abych se teď zaměřila na důvody mé nepřítomnosti, já se teď hodně začala poslouchat hudbu a to fakt HODNĚ. Hlavně teda devadesátky...ehhh hlavně teda BSB xD Samozřejmě mezi nimi mám i svého oblíbence...nemusím říkat koho, myslím že je to jasné. Ale není to jenom o tom poslouchání, opravdu se zajímám o jejich minulost. Dokonce chci jít i na jejich koncert, co letos bude v Praze, ale bohužel mám asi smůlu :/ xD

Také jsem začala naplno hrát Star stable, kde jsem potkala spousty lidí se kterýma si rozumím a kterým nevadí že jsem děsný introvert xD.  

Připadám si trochu divně, když všichni poslouchají čím dál modernější písničky a já jdu druhou stranou. REBEEEEL XD.

Okej teď vážně. Já nevím jestli skončím, protože to se mi nechce. Jenže mě zase nenapadají náměty na články, takže buď nějaký článek vyjde, nebo ne....nechci nic slibovat, protože nechci ani vědět jak ten slib skončí xD.

No a já se vrátím k poslouchání, pa :)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.