My Little Pegasus
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Spot Horse 2v1
Hra - Spot Horse 2v1
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Vítěz soutěže + Jak se připravuju do školy

Vyhlášení soutěže o nejhezčí profilovku vyhrává: malířka

 

V této soutěži měl tento obrázek jeden plus a ostatní bohužel žádný, ale jak to dopadlo, tak to dopadlo...Každopádně tento jediný plus malířce vybojoval vítězství. Děkuji ti malířko za účast a i všem ostatním, kteří se přidali.

 

Druhá část:  

 

Moje příprava do školy? Chcete to vědět? Protože jestli ano, tak čtěte dál a pokud ne, tak běžte číst něco, co se nepodobá tomuto článku.  

 

Jak si to naplánuju:

Přijdu ze školy, převléknu se do domácího a vrhnu se na úkoly. Potom si připravím ostatní věci, jako jsou učebnice, atd...Nezapomenu ani na oblečení a pak už jen pohoda...Jo, Jo mám vše za sebou jdeme na HPD.cz. 

 

Hrůzná pravda a moje lenost dohromady:  

Přijdu ze školy, převléknu se do domácího a nechávám úkoly na později. "Co, to už je zase sedm večer?!" vzpomenu si. "A já ještě nemám připraveno do školy!" rychle utíkám do pokoje a připravím se. "Uf...Hotovo! Nyní si můžu pustit televizi.    

 

Pamatujte si: Nikdy neodkládejte úkoly, jinak jste v pytli! Dříve jsem je dělala dřív, ale pak to šlo z kopce a já se stala neposlušnou, jako většina třídy. Což mi připomíná....Musím si dodělat úkoly! Co to plácám, na zítřek jsme žádnej neměli, tak ČČ!  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.