Totální Blbosti

Mrtvá Škola - 1

Jsem Laura. Bydlím se svou matkou a sestrou ve Washingtonu. Má sestra, Helen chodí do deváté třídy a s ní tam chodí i její kamarádka Emma a její přítel Andrew, ale dost často se s ním hádá, tak to vypadá na rozchod. Táta s námi už dlouho nežije, kvůli své práci, protože máma chtěla zůstat tady a táta odletěl do Evropy. Stýská se mi po něm, ale s mámou jsem mnohem radši a nedokážu si představit, že bych žila u táty. Ředitelka školy, kam chodíme je hrozná. Potvrdí to každý žák na škole, protože ona je prostě divná. Vypadá jako upírka a malé děti se jí bojí. Někdy mi přijde, že patří do blázince.

 

Měla bych asi říct něco o Helen. Je chytrá a podle mě i hezká. Je jí čtrnáct let a jak jsem řekla, chodí do deváté třídy. Někdy se s ní pohádám, ale jen protože je naštvaná po hádce s Andrewem. O tom taky něco řeknu. Je mu patnáct a chodí s Helen do třídy. Je divnej a hrozně se s Helen hádá, ale pak se udobří pěknou líbačkou a já na to musím koukat...Blé....A ještě Emma. Taky docela hezká a vzdělaná. Nejvíc se mi na ní líbí její smysl pro humor. Jednou ve škole se opět Andrew a Helen pohádali. Nemluvili spolu celý týden. Spojila jsem se tedy s Emmou a zkoušíme už druhým týdnem dát zase dohromady. Nevím proč, ale dřív se měli mnohem radši než dnes.

 

Kdybych byla jen o dva roky starší, asi bych se s Helen o Andrewa poprala, ale osobně mám už kluka a ten mi stačí. Vlastně se Helen po něm stýská, protože občas pláče nad fotkami s ním. Došlo mi, že už vlastně není co napravovat, jelikož se nejspíš rozešli.

Pokračování příště....(tohle bylo jen tak pro informaci a v příštím díle začne to pravé ořechové :D) 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.