Totální Blbosti

Prostě jenom "WOW"

Ahoj....Nebo spíš, wow? Jo já ani sama nechápu, že po tom co jsem se na psaní na blogu s prominutím totálně vybodla, tak stále mám nějaké ty fanoušky. Jako? Heh….No zdá se mi, že je na tomhle webu? Jo asi jo, webu, ještě docela dost lidí a i když z nich několik přestalo psát, pořád tu je docela dost blogerů. A pořád jim to docela šlape, no ne?

Mám tu dneska samé řečnické otázky, s tím bych asi taky měla přestat...Krátké články o ničem, prakticky moje denní rutina. Tak byste se mi mohli svěřit, třeba: Jak se máte? Co si myslíte že budete mít na výzo? Je u vás doma pohoda? Klidně napište do komentů, ráda pokecám, když bude čas.

Co se týče minulého článku, bylo to spíš popostrkování dopředu mě samotné, než že bych nějak lákala vás. Teď to asi vyznělo blbě, no nevadí. Prostě....já takový introvert, což je dost blbý v dnešní době, tak prostě nejsem prakticky na nic dobře uzpůsobená. Upnout se na jednoho člověka a udělat si z něj nej kámoše na celý život je prostě můj styl. Lepší mít jednoho nejlepšího kamaráda, než sto falešných - tak praví jedno přísloví. 

Třeba včera mi hráblo, fakt že jo. Prostě nevím jak, ale stalo se, že jsem si celý den myslela, že je sobota. Docela divný, že? Prostě když mi včera někdo řekl, že je neděle, tak jsem myslela, že se zblázním, protože můj mozek si nějakým způsobem řekl, že je sobota xD.

Pak jsem celý večer obtěžovala své přátele fakt švihlými zprávami a nevím, jestli usnuli, nebo prostě jenom zdrhli, protože jsem je naštvala svou retardovaností, prostě se postupně vypařili.

Já vím, takové kraviny asi moc lidí nezaujme, ale přeci jen si pamatujeme, že jsme na bloku se jménem "TOTÁLNÍ BLBOSTI"  Takže Ahoj a mějte se fanfárově :))

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Dnes máme angličtinu a učiteľka angličtiny po hodine taká že: "No, neviem kedy si napíšeme test, v pondelok hodinu nemáme..." xD

No, u mňa sa zdá že budú čisté jedničky, no. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.