Totální Blbosti

Naši učitelé + info

Ahojky lidi, ze začátku bych chtěla něco říct. Docela hodně jsem změnila styl psaní, už se ani nesnažím, aby mé články byli nějaké dlouhé o což mi předtím šlo, ani nevím proč, ale nebudu v tom hledat důvod. Teď jsem napsala pár článků, protože jsem k tomu měla náměty ze svého okolí a nevím, kolik jich ještě budu mít, tak si to užijte, než přijde zase období sucha xD. V poslední době je to spíš jenom takovej vpád mích myšlenek a dál nic. Ale přejdeme k článku! :)

---------------------------------------------------------------

O svých učitelích už jsem tak nějak mluvila. Někdy je mi jich popravdě i docela líto, protože oni si s námi lámou hlavy a jediný co slyší je že děti z celého srdce nenávidí jejich přítomnost. No já mám pár oblíbených učitelů a díky tomu jsem si všimla spousty věcí.

Jedna z učitelek, co nás má na Němčinu. Dost prima, docela mladá. Snaží se, aby nás výuka bavila, ale když jí někdo naštve, tak je to v háji. My si sice stěžujeme, ale je to naše vina, že se k nám chovají nepříjemně. To už jsem tuším, někde psala.

Každopádně tu učitelku mám ráda a mám se s ní zadobře. Snaží se nám vysvětlovat látku, podle mě je fajn. A pak přijde jeden spolužák, řekne "Je to krá*a..." A ostatní se k němu hned přidají. Fakt by mě zajímalo, jak by se mu líbilo, kdyby mu někdo udělal totéž. Lidská závist tu jednoduše byla, je a bude.  

To byla jedna učitelka, pak je tu ještě druhá, kterou mám docela ráda. I když v tom předmětu, na který jí máme, mám docela špatné známky, ona se ke mě stále chová mile. No chápete to? Ona si užívá života a zase....je nepříjemná jenom v případě, že jí někdo naštve. Jinak je hrozně fajn. Snaží se vysvětlovat látku, dělá to zábavné, opravdu je to příjemná paní. Dokáže si udělat srandu a i když mi ten předmět absolutně nejde, tak přesto mě s ní ten předmět baví a já nevím proč.

Co se týče jiných předmětů, tak například Fyzika je zlo. Jo, už jsem to taky asi někde psala. Je to hrůza. A tady se objevuje jedna z mích méně oblíbených učitelek. Předvede nám nějaké pokusy, vysvětluje a dělá vše proto abychom si její výklad vložili do hlavy, ale od pohledu moc příjemná zrovna není. A hlavně protože mě fyzika nebaví tak je to s ní hrozná NUDAAAA. 

------------------------------------------------------------ 

A to by bylo asi pro dnešek všechno, jsem ráda, jestli jste si přečetli a pokud chcete, můžete mi napsat nějaké své názory, či prostě něco....jinak si pro vás přijde naše učitelka na Fyziku a věřte že to nechcete XD.

Ne, dělám si srandu, mějte se fanfárově :)  

 ------------------------------------------------------------

Info - Příběhy už na tomto blogu neuvidíte, protože jsem začala psát na wattpadu, no jo, každý už to dneska zná. A důvody jsou ty, že se mi tam lépe píše a upravuje příběh. Tady mi nefunguje dát ani do článku barva - né že tam by to do toho příběhu šlo, ale.... XD No chápeme se.

Teď už opravdu bye :)

 

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Júú, máš Wattpad? Ako sa tam voláš, dám ti follow. smajl

No, nás učí fyziku učiteľ, a je super srandista, hodiny s ním sú voľnejšie a fakt mu záleží aby sme mali dobré známky, dáva nám vždy opravné písomky a prilepšuje.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.