Totální Blbosti

Konec června, aneb - Zdrhejte ze školy

Ahojda! 

Málem jsem do názvu článku napsala místo června červa, ale to je jedno xD. 

Ehm..Milí čtenáři, vítejte u jednoho z mích "skvělých" článků. Určitě se všichni nepochybně těšíme (někteří už možná prázdniny mají - prosím nechlubte se, mě se pak chce brečet xD) na poslední den školy. Já dneska odevzdala učebnice. Jupí

Zbytek týdne máme jen čtyři hodiny a stejně budeme koukat na filmy, což je asi na většině škol. Dokonce jsem dostala diplom za tělák...ehehehe...no...o tom se zmiňovat radši nebudu, protože to nebylo teda nic extra.... 

Tak co plánujete? Já rozhodně budu zase trčet doma a budu poslouchat kecy rodičů, jak bych se měla připravovat na střední a blábláblá. To víte, rodiče. Každopádně budu hodně spát. To je pro mě ráj, když nemusím vstávat už v sedm, někdy i dřív, abych vše stihla. Někdy dokonce ani nesnídám a to je snídaně nejdůležitější jídlo dne - údajně - podle mého žaludku je to oběd xD. 

Ale vy ani nevíte jak moc jsem nadšená že už brzy odejdu z toho ústavu kterýmu se říká škola! Tam jsou tak strašný lidi, že to svět neviděl....Dneska to naštěstí bylo v pohodě, protože všichni byli zabavení filmem a někteří piánem, co máme v naší třídě (taky nic extra, na Mozarta nemaj). 

Nejlepší na tom byla wifina. Ano, uhodli jste, já víc koukala do mobilu než na film. Učitel, který na nás měl dohlížet furt někde trajdal, takže to bylo v pohodě. Jo, u něj to dohlížení vypadá asi takto: "Buďte tu hodní, já si jdu pro něco co kabinetu." Ovšem hodní u většiny z nás znamená: "Jdeme prudit ostatní." 

A samozřejmě všem nejvíc přišlo vtipné, když v tom filmu kousnul pavouk nějakýho týpka do rozkroku (Jo a na název toho filmu se neptejte, já si ho nepamatuju - jako obvykle). Taky jsem si psala s kámoškou, která už je čtrnáct dní v čudu na dovče a já tam musím trčet, no jo, zasloužila jsem si to xD. 

Posílali jsme si fotečky a ona mi poslala selfie na kterým vypadá jak palma (tak mimochodem my dvě říkáme jednomu pošahanci ze třídy). 

Jo, dnešní den byl zkrátka fajn. A dokonce jsem si udělala i těstoviny s omáčkou. Překvapivě byli dobrý a to jsem je dělala teprve dvakrát. Ano, Líseček se začíná učit vaření, ale podle mě až budu mít děti, tak ty si radši objednaj pizzu, než aby jedly ty blafy, co já uvařím. Leda, že si najdu za manžela kuchaře xD....a nebo řeknu mamce, od ní se to celkem jíst dá (při pomyšlení na její jídlo začínám slintat....). 

Sice budu od školy jen tři kiláky (Ano, JEN - pro mě to znamená, že je to moc málo, logika lvl banán), ale těším se. Já vyletím z těch dveří jako triskáč a už se tam NEVRÁTÍM...Bohužel budu muset. Jenže až v září! 

Vždy se najde něco pozitivního xD. 

Tak se mějte hezky a pořádně si užijte ten poslední tejden se spolužáky...pokud jsou normální tak jo, pokud maj IQ bambusu, radši to neriskujte ;) xD. 

A já to teda rozhodně riskovat nebudu, čao! 

 




Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Na jednu stranu se na prázdniny těším, protože si konečně odpočinu, budu mít pokoj od spolužáků... Ale zase se netěším, protože moji kamarádi bydlí ode mě hodně daleko a já nebudu mít o prázdninách co dělat... A bude se mi stýskat :((((

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.