Haunt the House
Hra - Haunt the House
Video se načítá
My Dolphin Show 3
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
 

Totální Blbosti

Prohlídka a.....nic?!

No, tak konečně jsem vymyslela článek, který stejně jako vždycky nikdo číst nebude. No a co? Tak ne, no...Já se stejně nevzdám! Dělám si srandu....Ale už radši nebudu blábolit a jdeme na to!

-------------------------------------------------

 

Řeknu Vám jednu věc, kterou jsem možná už říkala, ale kdo to řeší? No...prostě od svého narození jsem nikdy nebyla u zubaře a začala jsem tam chodit až od desíti let a.....NIC! Nic, jak to?! Já myslela, že tam budu mít nejméně 20 kazů a ono vůbec nic! Jsem za to ráda, ale byla jsem velmi překvapená (mezi námi....nato kolik sežeru sladkostí dobrý výkon). Mám to určitě po tátovi....

 

Včera jsem byla na prohlídce, jelikož mi už bylo třináct let...Máma tam seděla a doktorka jí vyzpovídala a já tam byla se sestřičkou, která mě měřila, vážila, kontrolovala zrak...Atd. Pak na mě šahala ještě doktorka. Myslela jsem, že na sobě bude mít všechno bílé, jako to měla ta sestřička, ale ona měla mikinu, tričko a džíny....Řekla nám, že máme dobrý kořeny, protože můj děda už oslavil 80let a pořád je úplně v pohodě. Moje prababička zemřela, když jí bylo 93 a někdo z rodiny se dožil i 100let! OMG!

 

Takže až na to, že musím dělat nějaký blbý cviky na záda, jsem zdravá. To, že je musím dělat jsem nepochopila a stejně jsem shrbená určitě hlavně proto, že furt sedím ve škole, ale pozor, hrbatá nejsem! No....to je pro dnešek vše, tak čau.

Víc už neřeknu XD  

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.