Totální Blbosti

LGBT

Le LGBT vlajka: 

Asi se ptáte proč jsem si vybrala zrovna takové téma pro svůj článek. Je to proto, že sama tuhle skupinu (LGBT) podporuji a nejsem žádný homofob, který by takové lidi, jako jsou právě tito, chtěl vyhladit ze zemského povrchu. 

--------
Určitě každý nás o téhle komunitě slyšel a kdo ne, tak do LGBT spadají: Lesby, Gayové, Bisexuálové a Transgender osoby. Jak jsem říkala, spoustu lidí tyhle lidi má v podstatě za chyby, které mezi ostatní nepatří, ale to je prosím podle mě blbost. Jsou to lidé? Jsou. A mají právo tady žít, stejně jako kdokoliv jiný. 
Za druhé světové války nebyli vyhlazováni pouze židé, ale právě i takoví lidé, kteří měli jinou orientaci. Píšu to sem, protože i tohle je naprostá kravina. Proč sakra zabíjet nevinné, když nic neudělali? Vždyť ostatním může být úplně šumák, že se jim líbí člověk stejného pohlaví. 
Třeba chápu rodiče, kteří prostě zjistí, že nemůžou mít vnoučata, ale máme už i umělé oplodnění a když to ne, tak si prostě nějaké děcko adoptují a to je podle mě úžasný, protože tím vlastně pomůžou dětem v nouzi, když nemohou mít vlastní. 
Vždycky jsem si hrozně přála potkat člověka s jinou orientací a zjistit jací vlastně takoví lidé jsou. V poslední době se tím docela zabývám, protože jsem přeci jen v pubertě a to všichni chápeme, co se v té době dospívání děje.  
Samozřejmě jsem takový ten typ člověka, co sice tyhle lidi podporuje a nevadí mu, ale taky se nemusí cicmat na každým rohu v Praze, to nesnesu ani u těch hetero párů. Ať si dají pusu, to klidně jo, ale nemusí si čistit krk půl hodiny, to fakt ne. 
To by bylo asi tak všechno z mého názoru a nyní bych chtěla napsat ještě pár věcí, které jaksi nejsou z mé hlavy, protože já o tom vím také pěkné prd. :))) 

--------

Na začátku článku jste mohli vidět tedy duhovou vlajku, jakožto znak LGBT skupiny. Ve dvacátém století postupem času začali tito lidé prosazovat svá práva po celém světě. Například u nás se od roku 2011 pořádá každoročně festival Prague Pride. 
------- 

Byla bych ráda kdybyste takové lidi neodsuzovali jen proto, že jsou v něčem jiní, protože oni si také zaslouží žít jako my. Budu ráda když napíšete váš názor ať už bude negativní, nebo pozitivní :)
No a teď něco k dalším článkům co budu vydávat. Mám pár nápadů, ale nevím jestli je vydám ještě dnes, nebo nějak postupně, taky podle toho zda na to nezapomenu :)).  
S pozdravem pěkného dne - Lis <3

Komentáře

Cácorka(Panic! At The Disco)

Díky za tento článeksmajl
Do LGBT komunity nepatřím, (nebo to nevím, přitahují mě jen kluci, ale co mám ve třinácti vědětsmajl)
LGBT podporuju. Sice je přestali zavírat do vězení, ale to není konec cesty. Člověk nemůže za to, jak se narodil. Všichni máme stejná práva. Je to člověk jako každý jiný, není to nějaký cizí tvor. Homosexuál může být sice úplně vypatlanej, ale taky úplně normální a stejné je to i u všech ostatních.
Jednou jsem potkala homosexuální pár, dva kluci. Nic proti tomu nemám, ale byl to trochu zvláštní pocit...viděla jsem to poprvé, prosím pochoptesmajl
To je můj názorsmajl

CácorkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

O tom ako si písala kto patrí do LGBT, viem, že si to myslela asi len ako príklad (určite), pretože volá sa to síce LGBT (lesba, gay, bi, trans), ale rozhodne LGBT nie je len o týchto štyroch. Človeku sa až nechce veriť, koľko orientácií pod LGBT komunitu patrí a koľko vlajok jednotlivých sexualít existuje. Ja osobne som v komunite. Nie ako straight ally (ako ty), aj keď som hetero, ale asexuálka. Vie to o mne málo ľudí, nevedia to ani moji rodičia, a zatiaľ ani nechcem, aby to vedeli, lebo neviem, ako im to povedať. Neviem, ako by zareagovali, keby im ich jediná dcéra povedala, že "smola, ale asi nebudete babka a dedko, a ak, tak to rozhodne nebudú moje deti". Teraz by mi pravdepodobne len vraveli, že som v puberte, že to "prejde", ako na asexualitu radi reagujú vymyté neempatické mozgy. Bola by som zvedavá, čo by povedali o desať rokov, keby som im povedala toto isté. Keď dnes ocovi poviem, že sa mi nijaký chalan nepáči, tak si okamžite myslí, že som homosexuálka, a ešte o tom žartuje. Ja za to nemôžem, že sa neviem rozcítiť ako iné dievčatá, ktoré v škole potajomky v skupinkách pozerajú porno, otvorene sa rozprávajú o... tom (ja to slovo ešte ani napísať nedokážem...), a keď zbadajú nejakého chalana, tak by som sa ani nečudovala, keby sa ho už snažili dostať do postele.
Presne preto sa aj obávam budúceho života, v dospelosti. Kto by už len chcel ženu, s ktorou nemôže... no, toto? Jedine, že nejaký ďalší asexuál, no ich je na Slovensku málo, podľa mňa určite aj v Česku. Bojím sa, že si nikdy nenájdem partnera, lebo mužom väčšinou ide len o jedno. Aj keď môžu hovoriť čo chcú, každému to chýba, ak sa mu toho nedostane.

Prepáč za ten sloh, ale keď je téma LGBT, nepustím nikoho k slovu. smajl
Ježiši ja až teraz vidím, čo som to stvorila. xDDD

Lucy LupinováTo se mi líbí +8 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.