Totální Blbosti

Among Vampires (part ten)

No, nevím jestli budou články vycházet, kvůli mému času, ale budu se snažit :)  

Tenhle díl bude poslední, takže jestli chcete něco v tomhle stylu, nebo ještě nějaké zajímavé počteníčko o lásce, tak napište do komentářů, budu ráda :D. 

Pak jsem si vzpomněla na ten most. Honem jsem utíkala k němu a holky zvědavě za mnou. No jasně. Páska byla přetrhnutá a uprostřed mostu byla díra. ,,To je ono! Nejspíš spadnul do řeky, ale to by znamenalo..." ztišila jsem. Jenny se rozbrečela, už věděla, že je konec. Myslela jsem, že ho nemiluje, ale dnes se ukázalo, že ho miluje mnohem víc, než se dalo očekávat. Podívala jsem se se slzou na krajíčku, na Kim. Taky se jí chtělo plakat. Obě jsme objali Jenny. Ona se pak ale rozzářila a řekla...,,Konečně je po něm!" To všechno byly slzy štěstí, že je mrtev? Měla jsem pravdu, je zlomyslná. Kim měla pevné nervy, ale já jsem na tom byla hůř. Už jsme to prakticky vzdali. Seděla jsem na kameni a koukala do vody. Kim jen přihlížela jak se trápím a Jenny? Ta se někde chichotala...Pomalu přicházeli ostatní a učitelka se ptala, jestli jsme něco nezjistili...Naší skupiny se zeptala jako poslední. Já jsem řekla...,,Nejspíš spadnul do vody...Máme důkaz, že to tak nejspíš bylo..." Otočila jsem se a naznačila aby šli všichni za mnou. Všichni ve třídě věděli, že Max a Jenny spolu chodili. Proto když se Jenny rozplakala, aby byla celebrita, jako vždy, tak jí všichni litovali.

 

Nastupovali jsme do autobusu. Už jsme se rozjížděli a já se ještě jednou podívala směrem k řece. Viděla jsem osobu, která se snažila dostat z vody. Okamžitě jsem zakřičela...,,Zastavte! Zastavte to!" učitelka utíkala za mnou. Všichni si toho samého pak taky všimli. I když byl most rozbořený. Dostala jsem se na druhou stranu proměněná v netopýra. Pomohla jsem té osobě na břeh. Jenže jak se dostat zpět když se Max nemůže proměnit? Paní učitelka nám naštěstí pomohla. Jenny se znovu rozbrečela, ale smutkem, že je zase zpátky. Přijeli jsme domů a já šla ještě s Maxem k nim. Všechno jsem jeho rodičům vysvětlila, zatím co se převlékl do suchého. Potom jsme šli ještě ven. Už svítilo slunce a my jako jediní dva se toulali po spícím městě. Zastavili jsme se. Nechápala jsem proč zrovna na tomhle místě. Chytil mě za ruku. No...a co se stane? Dal mi pusu...No tohle se povedlo...Tak tenhle konec je vážně št´astný! Pak už z toho nebyla jen malá pusa ale....

 

Potom už se mi, ale chtělo spát a tak už se mi dost klížily oči. Takže...

,,CRRR!" Zase ten hloupý budík...Škoda, že to byl zase jenom sen...,,No jo mami, vím, že ne mě autobus nepočká, ale já už běžím!"

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.