Totální Blbosti

Among Vampires (first part)

Ahoj! Myslela jsem, že budu psát hřbitovní zvony, ale ty jsem na konec vymazala a budu psát radši něco jiného. Nebude to možná mít úspěch, ale mě na tom nezáleží, já píšu z citu a protože mě to baví, ne pro úspěch, abych se cítila co nejlepší. To bych nebyla já a můj nový příběh je: Among Vampires (Mezi Upíry). Nebudu už kecat a začneme!

Rebecca, je mé křestní jméno. Podle mého rodokmenu mám být upírka. Moje matka je normální člověk, ale ve chvíli když jsem se dozvěděla, že moje praprababička byla upírka, začala jsem pochybovat, že moji rodiče jsou lidé. Jenže jednoho dne jsem zjistila, že moje matka není normální třicetiletá žena, ale členka upírské rodiny, která je proslavená povídkami. V každé povídce co znám se vyskytuje jedno a to samé příjmení. Nechápala jsem však, jak to, že nemá tesáky a jak to, že není bledá jako sněhulák? Jednou v noci jsem to ale nevydržela a šla se podívat k mámě do ložnice. Táta již spal. Krčila jsem za rohem a pak uviděla hroznou věc. Nejdříve se ozvala slova matky jak říká ,,Přál sis být jako já a já ti to splním!" A pak už jsem jen viděla jak se zahryzla do tátova krku. Až v tuhle chvilku jsem viděla její tesáky a celé od krve.   Ze strachu jsem omdlela a probudila jsem se někde ve velkém hradě. Byl opuštěný. A všude pavučiny. Sešla jsem dolů a tam stály dvě velké černé rakve. Všude to bylo vyzdobené a byly tam mé fotky. Najednou jsem všude uviděla stíny, byl to mžik a pak jsem zaslechla hlas ,,Líbí?" otočím se a za mnou stojí má matka, vypadala na dvacet a ne na třicet a stála tam v dlouhých červených šatech a já zděšeně odpovím ,,J...Jo, ale c...co se to d...děje?" neřekla nic a jen ukázal na zrcadlo. Přistoupila jsem k němu, ale nic jsem v něm neviděla! Copak jsem vážně upír?!

 

Vyběhla jsem nahoru a šla za nosem, protože ten  dům jsem neznala. Schovala jsem se někde v koutě, ale pak mě otec a matka stejně našli. Matka už na sobě měla normální oblečení. Pochopila jsem, že tahle rodina je ta, o které slýchávám ty povídky. Myslel jsem si, že jsme jediná upírská civilizace, ale to bylo špatně, když jsem se dozvěděla, že nastupuji na Upírskou školu, bylo to šokující. V ředitelně jsem se usadila na malou židli a čekala co se stane. Vešla mladá dáma. Jako první jsem se optala kolik té ředitelce je a matka jen řekla ,,Hodně, zlato...Hodně.." Potom se mě zeptala ta ředitelka kolik mi je a jaký obor mě baví...Vůbec jsem nevěděla co odpovědět a tak jsem řekla něco, co znali jen moji rodiče. A tak mě zachránili. Začala jsem chodit do školy upírů. Fakt skvělé a kde mám třídu?! Budu chodit na matematický obor, což se píše: Vampire Mathematics. Ve třídě se mi zdálo, že to byl samý šprti. Spletla jsem se a nakonec jsem si tam našla kámošku Kim.

 

To je pro dnešek vše a ČČ! 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.