Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Robot Unicorn Attack Evolution
Hra - Robot Unicorn Attack Evolution
Video se načítá
Spiderman City Raid
Hra - Spiderman City Raid
Video se načítá
Winx Club Bubbles
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Dark Fairy
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Disney Princess Selfie
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Avie: My Pretty Avatar
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Avatar Doll Divine
Hra - Avatar Doll Divine
Video se načítá
Airport
Hra - Airport
Video se načítá
 

To je můj blog

Věci o věcech- Stojí to za to!

Už zase, ahojky holky! Dnešní článek bude spíš taková hra. A o čem? No o všem? Omlouvám se že mám trochu divnou náladu a tím pádem i divně píšu. Nevím čím to je. :-D 

Nechápavost starší generace

Znáte to? Takový to když chcete dělat něco co se vaším rodičům nebo prarodičům nelíbí? No tak mně se to stává docela často. Například: Nedávno jsem řekla mé mámě že se mi líbí jeden kluk. Ani jsem po ní nechtěla rady ale ona mi hned začala radit. Nevím o čem to kecala protože jsem se jí spíše snažila vysvětlit že je úplně jiná doba než byla dříve- marně....... Další tři hodiny vysvětlování toho jak se chovají kluci atd. Úrčitě je toho mnohem více všem se s našemi rodiči neshodneme ale psát to sem.... No znáte to samy.

Šikana

Zažily jste někdy už šikanu? Já bohužel jo! Hodně lidí se hrozně lituje že je všichni šikanují, i když je to jen takové mírné škádlení. Já ani sama nevím jestli to co mně dělali byla také šikana. Pamatuji si že jsem byla hrozně smutná že mně nikdo nechápe a celý svět se proti mně spikl, chtěla jsem skočit z okna. Je smutné že ještě existují lidé kteří se musí nad někým povišovat a šikanovat. Ve většině případů jsou šikanátoři jen děti které si chtějí zvýšit své ego a být "lepší" než ti ostatní. Pamatujte si, ty jsi lepší než nějaké egoistické děcko! 

Přátelství

Přátelství je důležitá věc. Někde jsem četla toto: Najít dobrého přítele je jako najít poklad, ztratit dobrého přítele je jako ztratit kus sebe. No já si myslím že tento citát je pravdivý. Já se znám se svojí BFF už 1O let a to je celý můj život. Sice bydlíme daleko od sebe, díky sociálním sítím spolu můžeme být pořád. I když na živo je to samozřejmě lepší. S mojí BFF se uvidíme po čtvrt roce ( to je pro nás hrooozně dlouhá doba) a budeme zítra vyvolávat duchy. Takže z toho samozřejmě výjde slibovaný článek.

Láska

Kvůli lásce se člověk dokáže opravdu trápit. Ale láska není pouze o trápení.... trápení doprovází i radost. Není krásné když se večer procházíte s vaším klukem či přítelem? Já ted kluka nemám ale je mi to líto. Nedávno mně jeden velice ranil. Seznámili jsme se na táboře. Byl to můj nejlepší kamarád. Když tábor skončil hodně jsme si psali a on mi jednou napsal že mně miluje. Já jsem mu na to pravdivě odpověděla že kluka mám. On byl hodně smutný a pořád mi psal. Tak jsem se z klukem rozešla. No a začala jsem chodit s tím z tábora. Trvalo nám to asi tři měsíce. Psali jsme si krásná slova jako zlatíčko,miláčku, zlato..... No a jednou mně začal ignorovat a o několik týdnů později mi řekl že má jinou.... Snažila jsem se to vyřešit ale on si mně zablokoval. :-(


Doufám že se vám tento článek líbil a prominte neumím ho pojmenovat. Omlouvám se také za chyby ale pochopte, je mi 10 let.... :-) A co mi zbývá? Ahooj!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.