Papa Louie 2
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Adam and Eve 2
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Operetta Tattoo Shop
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Snip and Style Salon
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Sugar, Sugar
Hra - Sugar, Sugar
Video se načítá
Flynn Cheating On Rapunzel
Hra - Flynn Cheating On Rapunzel
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
 

To je můj blog

Nejhorší milenci a manželé v historii 1


Nero: Nero byl velice ctižádostivý a sebevědomí vládce Starověkého Říma. Jeho celé jméno bylo Tiberius Claudius Drusus Nero Germanicus. Narodil se 15.12.37. Ale vy se nejspíše ptáte, proč byl přiřazen do článku o největších záletnících v historii? Nero byl šťastně oddán s jeho ženou Octavií. Však jednou když šel ven (už nevíme proč ale domyslíme si, to takže šel třeba, třeba… na nákup) potkal ženu svých snů zvanou Popea. Sice byla jeho láska s Octavií docela dobrá, zatoužil Nero po ženě jiné. Když jí projevil své city, ona se zhrozila a zeptala se, jestli to nevadí jeho ženě. Octávii to samozřejmě vadilo a postupně časem začala Popeu nenávidět. Jednou když se Nero znova potkal s Popeou a ta mu řekla:Jestli mi nepřineseš něco co mi ukáže že miluješ pouze mně je z naším vztahem konec. Nerovi dlouho vrtalo hlavou co má své milované přinést. Celý den o tom přemýšlel a pak najednou…Přišla ta myšlenka ten nápad. Víte co to je? Tramtadadáááá uříznutá hlava jeho manželky Octávie. Když ji přednes jako dar jeho milé hádejte co na to řekla? Popea odvětila: Oh, Nero to je přesně to co jsem si přála. Není nic romantičtějšího! Mně bys ale hlavu uříznout nikdy nedal že ne? Nerovi se v hlavě začal skládat další Ďábelský plán. Přesto však odpověděl: Ne miláčku nikdy, miluji tě! Mezitím ten jeho další Ďábelský plán byl hotov a jaký to bude tentokrát? A další fanfára tramtadadáááá nechá Popeu ukopat k smrti.A to taky zanedlouho udělal.

Vilém Dobyvatel: Znáte to jméno Vilém Dobyvatel?Byl to Normandský vévoda později se v roce 1066 po smrti krále Harolda stal i Anglickým králem. Vévoda Vilém toužil po krásné, urozené, milé, elegantí Matyldě Flanderské. To bylo v dobách, kdy ještě nebyl král. Takže o něj ženy moc zájmu nejevily. Však on se svého rozhodnutí nevzdal, a dál chtěl Matyldu získat jako manželku. Matylda ho odmítla a údajně prý řekla že je to smradlavý dědek. Vilém si pevně stál za svým rozhodnutím. Co myslíte ,že udělal? Přinesl jí tucet řůží a při tom básnil o její kráse? NE! Udělal úplný opak. Zajal Matyldu a začal jí mučit a týrat. Po těchto činech Matylda rychle změnila názor! Ze smradlavého dědka najednou byl schopný muž který si stojí pevně za svým názorem. Nakonec to nebylo tak hrozné. Vilém a Matylda spolu měli 10-11 dětí včetně budoucích králů Viléma II. a Jindřicha I.Žili spolu třicet let.

Jestli se vám tento článek líbil, a chcete další. Napište do komentářů dejte +.

Komentáře

Daniell(Vondruškovci)

Nechci ti do toho kecat, ale Vilémovy námluvy byly docela běžnou záležitostí. Ženám dokonce imponovaly. Mučení a týrání bylo tahaní za vlasy a pár facek. Ne, že bych to omlouvala nebo tak, ale v té době se se ženami zacházelo i hůř. Nero... bez komentáře. Mimochodem, jak mohli mít 10-11 dětí? smajl

DaniellTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.