Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Monkey Go Happy 3
Hra - Monkey Go Happy 3
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
 

To je můj blog

NEHRAJTE SI S DUCHY- Moje děsivá zkušenost

Taky se někdy chcete stát úspěšným prostřednictvím manipulování s duchy? No já jednou ANO a ten výsledek mně straší dodnes. 


Jednou když jsem měla oslavu mých 7. narozenin rozhodli jsme se s přáteli vyvolávat duchy. Většina z vás si asi myslí že je to pěkná hloupost ale ne- není. Chvíli jsme je vyvolávali a pak jsme si řekli že to bude blbost že to stačí, tak jsme si začali říkat strašidelné historky. Po chvíli jsme toho taky nechali a řekli jsme si že něco jen tak pro radost natočíme. Vzali jsme proto kameru mé mamky od Canonu a mysleli jsme že můžeme začít. Ne nezačali jsme protože když jsme začali, nešlo nám to zapnout. Střídali jsme se a každý to zkusil alespon 1X, to už jsme se začínali bát tak jsme raději přenesli kameru mé mámě která jí normálně zapla. Nechali jsme to plavat a začali jsme natáčet. Když jsme to dotočili nešlo nám to zapnout- to už jsme se báli trochu víc a všichni (kromě rodičů) mysleli na to samé- DUCHOVÉ. No nevíme jak to dopadlo jelikož jsme ten záznam už nikdy nenašli- a možná je to i dobře. Pak oslava skončila a my všichni jsme jeli domů. Dva dny se nic nedělo, ale když jsem přišla do třídy tak za mnou běžela spolužačka která také byla na té oslavě. Řekla mi hroznou zprávu! Zemřel jí praotec. Tak jsem jí politovala, chvíli jsme pokecaly a popřemýšlely. Pár dní se opět nic nestalo- ani mně, ani nikomu jinému. Potom jsem jela k babičce a ta mi řekla že umřel její pejsek. Toho psíka jsem milovala takže mi to bylo hodně líto. :-(  Asi dva měsíce se nic nedělo- Teda mně se nic nedělo. Zavolala mi BFF která samozřejmě také byla na oslavě: že jí pořád něco straší. Moc jsme to neřešily, řekly jsme si že to projednáme až se uvidíme což v tu chvíli bylo za pár dní, protože jsme měly jet k kamarádce našich rodičů na její opravdu starou chatu. Když jsme tam jely nebyly jsme tam samy, kromě našich rodičů, bratra mé BFF a dvou 5-letých kamarádek, tam byl ještě někdo kdo už tu s námi není. Nevíme kdo to byl možná Adolf Hitler kterého jsme vyvolávaly na oslavě nebo to mohly být duchové mé mrtvé tety která zemřela násilnou smrtí .

nějaké ženy. Jednou když jsme šly spát tak jsme spali spolu v pokoji a ještě tam byl v tu dobu 9-letý bratr mé BFF. Šli jsme normálně spát a povídali jsme si o věcech které s duchy nemají nic společného. Spánek byl v pohodě, však ráno bylo nepříjemné. Vzbudily jsme se téměř společně. Chvíly jsme spolu kecaly ale pak jsem se otočila na okno které bylo hned vedle mně. Vyděsila jsem se, protože jsem uviděla nápis POK (nevíme co to znamená).Je blbost že by to napsal někdo jako já nebo kamarádka nebo rodiče nebo kdokoliv živý. Ze vnitřku byla sít proti hmyzu a z venku bylo další okno které se těžko otevíralo a navíc nahlas vrzalo, takže kdyby to někdo otevíral tak by nás to probudilo. V tu noc nás to z kamarádkou a jejím bratrem hodně vylekalo, takže jsme si řekli že slíbíme že už nikdy s duchy nic dělat nebudeme. Dva roky, ano dva roky jsem to vydržela ale potom........ Potom jsem to porušila. Z kamarádem jsme se domluvili že je budeme vyvolávat a jo vyvolávali jsme je. Bylo to strašidelné byli jsme u nás v lese měli jsme zapálené svíčky a byli jsme oblečeni v černém oblečení. Dostalo se nám výsledku, i když jsme vyvolávali Adolfa Hitlera. Nevím třeba to nic nebylo a já jsem naivní ale zafoukal vítr a zhaslo nám to sedm svíček z deseti. Nejspíše se nám Hitler ozval protože jsem ve jedné knížce ( Otřesné Dějiny světa) četla že právě sedm bylo jeho oblíbené číslo. Ubyl jeden den a já jsem dostala chřipku. Byla jsem sama doma a zazvonil mi telefon. Zvedla jsem se a přijala jsem to. Naštěstí to byla máma něco mi řekla já jsem jí odpověděla a otočila jsem se na televizi na kterou jsem se již koukala. Ne neměla jsem to dělat ale co mi zbývalo já jsem o ničem nevěděla. V televizi byl velice strašidelný záběr ducha a k tomu tam o nich něco povídaly. Odložila jsem telefon ve kterém stále byl hovor z mámou a utekla jsem do mého pokoje kde jsem se rozbrečela. To byl zatím konec. Ahoj! A prosím vás!!! Nevyvolávejte duchy!!!!! NEBO SKONČÍTE ŠPATNĚ!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.